PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@promol.hu

???? Felfedezésre váró akciók! ???? Szerezzd be jólláthatósági termékeinket közvetlenül a webshopunkból, és már holnapra tiéd lehetnek, köszönhetően villámgyors raktárkészletünknek! ???? Ne hagyj ki egyetlen ajánlatot sem - hívj minket a 06 70 608 2434-es számon egyedi ajánlatért. ????

Nálunk nincsenek rejtett raktárak vagy végtelen katalógusok! ✨ Budapesti központunkban lenyűgöző raktárkészlettel várunk, hogy jólláthatóságban csak a legjobbat kapd. ???? Szakértő csapatunk készen áll, hogy segítsen neked az ideális zuhanásgátló eszközt kiválasztani. 

Láthatósági mellény, láthatósági kabát, láthatósági póló, fényvisszaverő mellény nagy választékban kapható munkaruházati üzletünkben!

Fedezze fel a Promol System Kft kiváló láthatósági Ruházatát - A Biztonság és Stílus Találkozása!

Üdvözöljük a Promol System Kft-nél, ahol a biztonság és stílus tökéletes harmóniában találkozik! Cégünk elkötelezett a minőségi munkavédelmi felszerelések és ruházatok iránt, különös tekintettel a jólláthatósági termékekre. Miért érdemes nálunk vásárolni?

1. Kiváló Minőség: Minden jólláthatósági ruházatunk kiváló minőségű anyagokból készül, hogy hosszú élettartammal és tartós viselettel biztosítsa munkatársaink biztonságát.

2. Maximális Láthatóság: A jól láthatóság alapvető fontosságú a biztonságos munkavégzéshez. Termékeink a legújabb láthatósági szabványoknak megfelelnek, és különböző színekben és stílusokban elérhetők, hogy mindenki megtalálhassa az igényeinek megfelelőt.

3. Széles Termékválaszték: Választékunkban megtalálhatóak a legkülönfélébb jólláthatósági ruházatok, beleértve a mellényeket, kabátokat, pólókat és még sok mást. Böngésszen webáruházunkban, és válassza ki a szükséges felszereléseket!

4. Kényelem és Stílus: A jólláthatósági ruházatunk nemcsak a biztonságot, hanem a kényelmet és stílust is szem előtt tartja. Kényelmes viseletüket és modern dizájnjaikat mindenki értékelni fogja.

5. Szakértői Tanácsadás: Ha elbizonytalanodik a megfelelő termék kiválasztásában, szakértő csapatunk készen áll segíteni. Kérdezzen bátran, és mi segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást.

Ne tegye kockára saját és munkatársai biztonságát! Vásároljon a Promol System Kft jólláthatósági ruházati kínálatából, és garantálja a hatékony és biztonságos munkavégzést minden körülmények között!

 

A láthatósági Munkaruházatok Előnyei: Biztonság és Láthatóság Egyesítése

Láthatósági mellény, láthatósági kabát, láthatósági póló, fényvisszaverő mellény raktárkészletről azonnal elérhető!

A jólláthatósági munkaruházatok - mint például mellények, kabátok, és pólók - kritikus szerepet játszanak a munkahelyi biztonságban és a munkavállalók jólétében. Az ilyen típusú ruházat viselésének számos előnye van, amelyek közül néhány kiemelendő:

1. Láthatóság és Biztonság:

  • Jólláthatóság: A világos, élénk színek és reflektív csíkok, amelyek a jólláthatósági munkaruházatokon találhatók, növelik a munkavállalók láthatóságát rossz fényviszonyok között és éjszaka is.
  • Biztonság: Az erős és jól látható színek, valamint a reflektív elemek segítik a munkavállalókat abban, hogy könnyen észrevehetőek legyenek mások számára, ezzel csökkentve a balesetek kockázatát.

2. Munkavédelmi Szabványoknak Való Megfelelés:

  • A jólláthatósági munkaruházatok számos munkavédelmi szabványnak megfelelnek, biztosítva, hogy a viselője megfeleljen a szükséges előírásoknak és szabványoknak.

3. Időjárás- és Környezeti Védelem:

  • A jólláthatósági kabátok és mellények általában vízálló anyagból készülnek, így védelmet nyújtanak a nedvesség és hideg ellen. Ezen kívül néhány modell szélálló is lehet.

4. Kényelem és Rugalmasság:

  • A jólláthatósági ruházat gyakran könnyű, légáteresztő anyagokból készül, így kényelmes viseletet biztosít munka közben. Rugalmas kialakításuk lehetővé teszi a szabad mozgást, így nem akadályozza a munkavégzést.

5. Azonosíthatóság és Céges Képviselet:

  • A jólláthatósági munkaruházatok a vállalat számára is hasznosak lehetnek, mivel azonosíthatóvá teszik a munkatársakat és hozzájárulnak a cég arculatához.

6. Multifunkcionalitás:

  • Sok jólláthatósági ruhadarab tervezése olyan, hogy különböző időjárási körülmények között is használható legyen. Például egy téli kabát lehetőséget ad a hidegebb hónapokban való viselésre.

A jólláthatósági munkaruházatok tehát nemcsak a láthatóságot növelik, hanem a biztonságot is elősegítik, és kényelmes viseletet biztosítanak a munkavégzés során. Ezek a ruhadarabok hozzájárulnak ahhoz, hogy a munkavállalók környezetükben biztonságosan és hatékonyan dolgozhassanak

 

Láthatósági Munkaruházatok: Mindenki Biztonságáért

A jólláthatósági munkaruházatok elengedhetetlenek a munkavállalók biztonságának és láthatóságának növeléséhez. Az alábbiakban bemutatjuk, kiknek ajánlottak ezek a ruhadarabok, és miért lehetnek hasznosak számukra:

1. Építőipar és Építőmunkások:

  • Az építőiparban és építőipari projekteken dolgozók számára a jólláthatósági mellények, kabátok és pólók kulcsfontosságúak. A kiváló láthatóságuk segít a gépjárművezetőknek és a kollégáknak az azonosításban, különösen az alacsony fényviszonyok között.

2. Közúti Munkavégzés:

  • Az útépítés, útkarbantartás és közúti munkálatok során a jólláthatósági ruházatok kiválóan alkalmasak a munkavállalók védelmére és láthatóságának biztosítására.

3. Logisztika és Raktározás:

  • A raktárosok, logisztikai munkások és fuvarozók számára a jólláthatósági ruházat fontos a biztonságos munkavégzés és a megfelelő láthatóság érdekében a tehergépjárműveken vagy a raktárakban.

4. Repülőterek és Kikötők:

  • A repülőtéri és kikötői személyzetnek, akik gyakran nagy forgalmú területeken dolgoznak, szükségük van jólláthatósági munkaruházatra, hogy biztosítsák láthatóságukat a repülőgépek és járművek közelében.

5. Egyéb Veszélyes Munkaterületek:

  • Azoknak, akik olyan környezetekben dolgoznak, ahol magas a baleseti kockázat, például ipari létesítményekben, vegyiparban vagy energetikai területeken, a jólláthatósági munkaruházatok elengedhetetlenek lehetnek.

6. Gyerekek és Diákok:

  • Gyerekek és diákok számára a jólláthatósági elemekkel ellátott ruházat fontos lehet, különösen, ha sötét reggeleken vagy késő délutánokon járnak iskolába.

7. Kerékpárosok és Gyalogosok:

  • A jólláthatósági mellények és kiegészítők nélkülözhetetlenek lehetnek azok számára, akik kerékpárral közlekednek vagy gyalogosan közlekednek forgalmas utakon.

A jólláthatósági munkaruházatok tehát sokféle szakmában és tevékenységi körben fontos szerepet játszanak, mivel elősegítik a láthatóságot és hozzájárulnak a munkavállalók biztonságához.

Láthatósági Kabátok és Azok Szabványai: Egy Teljes Áttekintés

A jólláthatósági kabátok kiemelkedő fontosságúak a munkavédelmi környezetekben, ahol a látási viszonyok és a biztonság szoros kapcsolatban állnak. A megfelelő minőségű és szabványoknak megfelelő kabátok viselése biztosítja a munkavállalók védelmét és láthatóságát. Ebben a tanulmányban részletezzük a jólláthatósági kabátokra vonatkozó főbb szabványokat.

1. EN ISO 20471:2013 - Jólláthatósági Ruhaneműk Szabványa:

Ez az európai szabvány kifejezetten a jólláthatósági ruhaneműket, beleértve a kabátokat, reggeliket és nadrágokat, szabályozza. A szabvány meghatározza a láthatósági ruházat kialakítását, anyagait és jelöléseit, biztosítva ezzel, hogy azok megfeleljenek a szigorú követelményeknek.

2. EN 343:2019 - Időjárási Viszonyok Ellen Védelmet Nyújtó Ruhaneműk Szabványa:

Bár ez a szabvány elsősorban az időjárási viszonyok elleni védelmet szabályozza, sok jólláthatósági kabát is megfelel ennek a szabványnak. A vízállóság és a lélegző képesség jellemzőinek értékelése szerepel ebben a szabványban.

3. EN 13688:2013 - Munkaruházat Általános Követelményei:

Ez az általános szabvány a munkaruházatra vonatkozik, és magában foglalja a jólláthatósági kabátokat is. A szabvány előírja az alapvető követelményeket, mint például az ergonómia, a méretválasztás és a kényelem.

4. EN 1149-5:2018 - Antisztatikus Ruhaneműk Védelmi Tulajdonságai:

Ez a szabvány az antisztatikus ruhaneműket szabályozza, és olyan kabátokra is vonatkozhat, amelyek ezt a tulajdonságot biztosítják. Az ilyen kabátoknak elektrosztatikus kisüléseket kell megakadályozniuk és a felhasználókat védelmet kell nyújtaniuk az elektrosztatikus kockázatok ellen.

5. EN ISO 13688:2013 - Munkavédelmi Ruhaneműk Általános Követelményei:

Ez a szabvány általános követelményeket határoz meg a munkavédelmi ruházatra, ideértve a jólláthatósági kabátokat is. A megfelelőség biztosítja a munkavállalók számára a szükséges védelmet és kényelmet.

6. EN 342:2017 - Hűtő Munkaállapotokban Viselt Ruhaneműk Szabványa:

Ha a munkavégzés hideg környezetben történik, akkor a jólláthatósági kabátoknak meg kell felelniük a hideg elleni védelmi követelményeknek, amelyeket ez a szabvány határoz meg.

Összegzés:

A jólláthatósági kabátokra vonatkozó szabványok biztosítják a munkaváll

A TOP NOVA Softshell láthatósági kabát (fényvisszaverő kabát)

egy kiváló minőségű és innovatív munkaruházati megoldás, amely magas láthatóságot és kényelmet biztosít a viselőjének. Ez a kabát a legfrissebb technológiákat és anyagokat ötvözi a maximális biztonság és funkcionalitás érdekében.

Főbb tulajdonságok:

  1. Jólláthatóság: A kabát élénk színei és reflexcsíkjai kiemelkedő láthatóságot biztosítanak mind nappal, mind éjszaka. Ezáltal a viselője jól kivehető és könnyen észrevehető a munkaterületen.

  2. Softshell anyag: A kabát kiváló minőségű softshell anyagból készül, amely ellenáll az időjárási viszontagságoknak, és egyidejűleg légáteresztő, hogy a viselője kényelmes maradhasson munka közben.

  3. Vízálló réteg: A softshell anyag vízálló réteggel van ellátva, ami védelmet nyújt az esős időjárás ellen. Így a viselője száraz és komfortos marad még nedves körülmények között is.

  4. Funkcionális zsebek: A kabát számos praktikus zsebet tartalmaz, beleértve a cipzáras mellzsebet és oldalzsebeket. Ezek a zsebek lehetővé teszik a kisebb eszközök vagy szerszámok biztonságos tárolását.

  5. Rugalmas szegélyek: A rugalmas szegélyek a mandzsettákon és az alsó szegélyen segítenek megakadályozni a hideg levegő bejutását, és hozzájárulnak a kabát kényelmes viseletéhez.

  6. Modern design: A TOP NOVA Jólláthatósági Softshell Munkakabát modern és letisztult designnal rendelkezik, így a praktikumot és az esztétikumot is magában foglalja.

Ez a munkakabát ideális választás olyan munkakörnyezetekben, ahol a jólláthatóság és a munkavédelem kiemelten fontosak. A TOP NOVA minőségi termékei hozzájárulnak a biztonságos és hatékony munkavégzéshez, miközben a viselőjük kényelmét is szem előtt tartják.




A TOP NOVA jólláthatósági softshell kabát rugalmasságával és puhaságával emelkedik ki

versenytársai közül. Kényelmes, jól szellőző, 5000 mm-ig vízálló, és még kapucnival is rendelkezik,

így a legzordabb időjárási viszonyok közepette sem kell megállni a munkával.

 TOP NOVA jólláthatósági softshell munkakabát tulajdonságai:


Vízálló alapanyag 5000 mm-ig
Szuper kényelmes viselet.
4 irányú rugalmasság.
Álló gallér.
Állítható mandzsetta és derékalj.
Fényvisszaverő szegélyek.
Multifunkciós nagy zsebek.
Cipzáras mellzsebek.
Állítható kapucni.
Puha polár bélés.
Fémmentes ruházat.
Modern, slim fit kialakítás.
Anyag: 300 g/m2. 100% poliészter.
Méretek: S-6XL

Tanúsítvány: EN ISO 13688, EN ISO 20471

A TOP NOVA Softshell láthatósági kabát

A TOP HAWK FLUO láthatósági Pilóta Kabát 4:1(fényvisszaverő kabát)

egy kiváló minőségű munkaruházat, amely kifejezetten tervezve lett a magas láthatóság és a biztonság érdekében. Az ilyen típusú dzsekik nagyon fontosak, különösen olyan munkakörnyezetekben, ahol a jólláthatóság kulcsfontosságú a munkavállalók biztonsága szempontjából.

Főbb tulajdonságok:

  1. 4 az 1-ben dizájn: A dzseki rendkívül rugalmas, mivel 4 különböző stílusba alakítható át, ami alkalmassá teszi számos időjárási körülményhez és munkafolyamathoz. Lehet hordani magas láthatóságú dzsekiként, piros pilótaként, pilótaként vagy téli kabátként.

  2. Magas láthatóság: A fluoroszkáló színek és a reflexcsíkok biztosítják a kiváló láthatóságot mind nappal, mind éjszaka. Ennek köszönhetően a viselője jól kivehető és könnyen észrevehető, még rossz látási viszonyok között is.

  3. Vízálló és szélálló: Az anyagok vízálló és szélálló tulajdonságokkal rendelkeznek, így a dzseki kényelmes viseletet nyújt a változó időjárási körülmények között.

  4. Praktikus zsebek: A dzseki számos praktikus zsebet tartalmaz, ideértve a cipzáras mellzsebet és a külső és belső zsebeket is. Ezek a zsebek lehetővé teszik a kisebb eszközök vagy szerszámok biztonságos tárolását.

  5. Állítható mandzsetta: Az állítható mandzsetta lehetővé teszi a viselő számára, hogy a megfelelő méretre szabja a dzsekit, és megakadályozza a hideg levegő bejutását.

  6. Modern design: A TOP HAWK FLUO Jólláthatósági Pilóta Dzseki 4:1 modern és vonzó designnal rendelkezik, így nemcsak a funkcionalitást, hanem az esztétikumot is magában foglalja.

Ez a multifunkcionális dzseki kiváló választás minden olyan munkaterületen, ahol a láthatóság és a biztonság kiemelten fontosak. A TOP HAWK minőségi termékei hozzájárulnak a biztonságos munkavégzéshez, miközben a viselőjük kényelmét is szem előtt tartják.

Tulajdonságai:

  • Anyaga: 55% pamut, 45% poliészter.
  • Vízlepergető.
  • Bélés: 100% poliészter.
  • Kontraszt panelek.
  • Fényvisszaverő szalag.
  • Ki- és levehető szőrmebélés és gallér .
  • Levehető ujjak.
  • Gumírozott bordás mandzsetta és derék.
  • Kényelmes.
  • Praktikus cipzáras és nyitott zsebek.
  • Mobiltartó zseb.
  • D gyűrűk.
  • Kétutas cipzár.

Méret: S-5XL

Kiknek ajánljuk?

Mindenkinek, aki a pilóta dzsekit nem csak 1 évszakra választja,

hiszen ez a modell igazi 4 évszakos kialakítással bír. Rendkívül széleskörűen

felhasználható modell a jólláthatósági funkció miatt is.

A TOP HAWK FLUO láthatósági Pilóta Kabát 4:1

 

A TOP PHOENIX HI2D J HI-VIS láthatósági kabát (fényvisszaverő kabát)

 

a Promol System Kft kiváló minőségű munkavédelmi termékeinek sorában egy kiemelkedő választás, különös tekintettel a láthatóság és a biztonság szempontjából.

Fő Jellemzők:

  1. Hi-Vis Színű Kialakítás:

    • A kabát élénk és jól látható sárga vagy narancssárga színben készül, ami növeli a munkavállalók láthatóságát a munkaterületeken.
  2. Reflective Csíkok:

    • A kabáton elhelyezett fényvisszaverő csíkok tovább fokozzák a láthatóságot, különösen éjszaka vagy rossz látási viszonyok között.
  3. Vízálló és Szélálló:

    • A kabát vízálló és szélálló anyagból készül, így a munkavállalókat védi az időjárás viszontagságaitól.
  4. Kényelmes Viselet:

    • A könnyű és kényelmes anyagnak köszönhetően a kabát ideális választás hosszú munkanapok során is.
  5. Állítható Bőségű Részletek:

    • Az állítható mandzsetták és derékrész lehetővé teszik a szabályozást, így mindenki megtalálhatja a számára legkényelmesebb illeszkedést.
  6. Praktikus Zsebek:

    • Több zseb található a kabáton, beleértve a mellzsebeket és oldalsó zsebeket, amelyek praktikus tárolási lehetőséget kínálnak eszközök és személyes tárgyak számára.
  7. Szabványoknak Való Megfelelés:

    • A kabát megfelel a releváns szabványoknak és előírásoknak, biztosítva a munkavédelem magas szintjét.

A TOP PHOENIX HI2D J HI-VIS Jólláthatósági Munkakabát kiválóan alkalmas építőipari munkákhoz, útépítéshez, közúti munkákhoz és egyéb olyan tevékenységekhez, ahol a láthatóság és a biztonság kritikus fontosságú. Kombinálja a funkcionalitást a kényelemmel és a stílussal, így ez a kabát tökéletes választás minden olyan munkavállaló számára, aki számára fontos a védelem és a jól láthatóság.

Tulajdonságo 2D - 2 irányú nagyfokú rugalmasság

Ergonómikus kialakítás

Állítható derékbőség és mandzsetta

Reflektív csíkok

Multifunkciós zsebek

D gyűrűkFémmentes ruházat

Kártyatartó

Anyag: 40% pamut, 35% EME (elastomultiester), 25% poliészter, 240 g/m2

Méret: S-6XL

Tanúsítvány: EN ISO 13688; EN ISO 20471

A TOP PHOENIX HI2D J HI-VIS láthatósági kabát

TOP NOVA LÁTHATÓSÁGI KABÁT (fényvisszaverő kabát)

A TOP NOVA Jólláthatósági Munkakabát a Promol System Kft kiváló minőségű munkavédelmi termékeinek egyik kiemelkedő darabja. A kabát magas láthatóságot és kiváló védelmet nyújt a munkavállalóknak.

Fő Jellemzők:

  1. Hi-Vis Színű Kialakítás:

    • A kabát élénk színekben, például sárgában vagy narancssárgában kapható, amelyek maximalizálják a munkavállaló láthatóságát a munkaterületen.
  2. Reflective Csíkok:

    • A kabáton elhelyezett fényvisszaverő csíkok tovább fokozzák a láthatóságot, különösen alacsony fényviszonyok mellett.
  3. Vízálló és Szélálló:

    • A kabát vízálló és szélálló anyagból készül, így védelmet nyújt a nedvesség és a hideg ellen.
  4. Kényelmes Viselet:

    • A könnyű és légáteresztő anyagok biztosítják a kényelmes viseletet a hosszú munkanapok során is.
  5. Állítható Bőségű Részletek:

    • Az állítható mandzsetták és derékrész lehetővé teszik a szabályozást, így mindenki számára optimális illeszkedést biztosít.
  6. Praktikus Zsebek:

    • A kabát számos praktikus zsebet tartalmaz, beleértve a mellzsebeket és oldalsó zsebeket, amelyek ideálisak kisebb eszközök és személyes tárgyak tárolására.
  7. Szabványoknak Való Megfelelés:

    • A kabát megfelel a jól láthatósági munkaruházat vonatkozó szabványainak és előírásainak.
  8. Változatos Felhasználás:

    • Ideális választás építőipari munkákhoz, útépítéshez, logisztikai és raktározási tevékenységekhez, valamint bármely olyan munkaterületre, ahol fontos a magas láthatóság és a munkavédelem.

A TOP NOVA Jólláthatósági Munkakabát nemcsak kiemelkedő védelmet és láthatóságot biztosít, hanem stílusos és praktikus megoldás is a munkavédelmi szükségletek kielégítésére. Válaszd ezt a kabátot, ha fontos számodra a biztonság és a kényelem a mindennapi munkavégzés során


TOP NOVA jólláthatósági munkakabát tulajdonságai:
Strapabíró anyag.
Álló gallér.
Állítható mandzsetta és derékalj.
Fényvisszaverő szegélyek.
Multifunkciós nagy zsebek.
Cipzáras mellkaszseb.
Fémmentes ruházat.
Fényvisszaverő csíkok.
Max. 25x mosás.
Modern, slim fit kialakítás.
Anyag: 250 g/m2. 65% poliészter 35% pamut.
Méret: S-6XL

Tanúsítvány: EN ISO 13688, EN ISO 20471

TOP NOVA munkaruha, ha munka közben is jól akar kinézni.

TOP NOVA LÁTHATÓSÁGI KABÁT 

TOP EAGLE Y LÁTHATÓSÁGI KABÁT (fényvisszaverő kabát)

A Top Eagle Y Jólláthatósági Téli Kabát a Promol System Kft kínálatának egyik kiemelkedő terméke, amely magas színvonalú védelmet és láthatóságot biztosít a hideg időjárásban végzett munkák során.

Fő Jellemzők:

  1. Hi-Vis Színű Kialakítás:

    • A télikabát élénk színekben, például sárgában vagy narancssárgában, valamint néhol fekete betétekkel kapható, maximalizálva ezzel a munkavállalók láthatóságát a munkaterületen.
  2. Reflective Csíkok:

    • A kabáton elhelyezett fényvisszaverő csíkok tovább növelik a láthatóságot, különösen alacsony fényviszonyok mellett.
  3. Vízálló és Szélálló:

    • A kabát vízálló és szélálló anyagból készül, így védelmet nyújt a nedvesség és a hideg ellen.
  4. Béléssel Ellátott:

    • A télikabát béléssel rendelkezik, ami extra hőt biztosít a hideg időjárási körülmények között.
  5. Állítható Bőségű Részletek:

    • Az állítható mandzsetták és derékrész lehetővé teszik a szabályozást, így mindenki számára optimális illeszkedést biztosít.
  6. Praktikus Zsebek:

    • A kabát számos praktikus zsebet tartalmaz, beleértve a mellzsebeket, oldalsó zsebeket és belső zsebeket, ideális kisebb eszközök és személyes tárgyak tárolására.
  7. Szabványoknak Való Megfelelés:

    • A kabát megfelel a jól láthatósági munkaruházat vonatkozó szabványainak és előírásainak.
  8. Változatos Felhasználás:

    • Ideális választás kültéri munkákhoz, építőipari tevékenységekhez, logisztikai és raktározási feladatokhoz, valamint bármilyen olyan munkavégzéshez, ahol a hideg időjárás és a magas láthatóság egyaránt fontos.

A Top Eagle Y Jólláthatósági Téli Kabát nemcsak kiemelkedő védelmet és láthatóságot nyújt, hanem kényelmes és stílusos megoldást is biztosít a téli munkákhoz. Válaszd ezt a télikabátot, ha a biztonság és a kényelem kiemelten fontos számodra a hideg hónapok során.

Tulajdonságai:

  • Anyaga: 100% poliészter (Oxford) PU bevonattal.
  • 100% vízhatlan.
  • Bélés: 100% poliészter.
  • Szigetelő vattabélés.
  • Húzózsinórral állítható rejtett kapucni.
  • Gumírozott bordás hózáró mandzsetta.
  • Praktikus, nagy zsebek.
  • Belső okostelefontartó zseb.
  • Kétirányú cipzár.
  • Fényvisszaverő panelek.

Méret: S-5XL

Kiknek ajánljuk?

Minden olyan munkatevékenységhez kiváló választás, ahol fontos a jól

láthatóság biztosítása és az időjárási viszontagságtól való védelem,

hiszen meleg és száraz viselet.

TOP EAGLE Y LÁTHATÓSÁGI KABÁT 

 

 

TOP FALCON FLUO HI-VIS 4 IN 1 PILÓTA LÁTHATÓSÁGI KABÁT (fényvisszaverő kabát)

A Top Falcon Fluo Hi-Vis 4 in 1 Pilóta Dzseki egy kiváló minőségű és multifunkcionális munkaruha, amely különleges kialakításának köszönhetően számos munkaterületen biztosít hatékony védelmet és kényelmet.

Fő Jellemzők:

  1. 4 az 1-ben Kialakítás:

    • Ez a dzseki 4 különböző funkciót kínál, ideértve a klasszikus dzseki kialakítást, mellényként való használatot, beleértve a fényvisszaverő csíkokat a még jobb láthatóság érdekében.
  2. Hi-Vis Színű és Reflective Csíkok:

    • A Fluo Hi-Vis színvilág és a fényvisszaverő csíkok maximalizálják a láthatóságot a munkaterületen, különösen alacsony fényviszonyok mellett.
  3. Vízálló és Szélálló:

    • A dzseki vízálló és szélálló anyagokból készül, így megvédi a viselőjét az időjárás viszontagságaitól.
  4. Béléssel és Levehető Ujjakkal:

    • A dzseki béléssel van ellátva, ami extra hőt biztosít hideg időben. Ráadásul levehető ujjakkal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a dzsekit változatos körülmények között alkalmazkodtathasd.
  5. Állítható Részek:

    • Az állítható mandzsetták és derékrész lehetővé teszik a szabályozást, így mindenki számára optimális illeszkedést biztosít.
  6. Praktikus Zsebek:

    • A dzseki számos zsebbel rendelkezik, beleértve a mellzsebeket, oldalsó zsebeket és belső zsebeket, ideális kisebb eszközök és személyes tárgyak tárolására.
  7. Szabványoknak Való Megfelelés:

    • A dzseki megfelel a jól láthatósági munkaruházat vonatkozó szabványainak és előírásainak.
  8. Változatos Felhasználás:

    • Ideális választás kültéri munkákhoz, építőipari tevékenységekhez, logisztikai és raktározási feladatokhoz, valamint bármilyen olyan munkavégzéshez, ahol a hideg időjárás és a magas láthatóság egyaránt fontos.

A Top Falcon Fluo Hi-Vis 4 in 1 Pilóta Dzseki kiváló választás azok számára, akik multifunkcionális és biztonságos munkaruházatra vágynak változatos körülmények között. Biztosítsd a maximális védelmet és kényelmet ezzel a sokoldalú dzsekivel a mindennapi munkavégzés során.

Tulajdonságai:

  • Anyaga: 55% pamut, 45% poliészter.
  • Vízlepergető.
  • Bélés: 100% poliészter.
  • Kontraszt panelek.
  • Fényvisszaverő szalag.
  • Ki- és levehető szőrmebélés és gallér .
  • Levehető ujjak.
  • Gumírozott bordás mandzsetta és derék.
  • Kényelmes.
  • Praktikus cipzáras és nyitott zsebek.
  • Mobiltartó zseb.
  • D gyűrűk.
  • Kétutas cipzár.

Méret: S-5XL

Kiknek ajánljuk?

Mindenkinek, aki a pilóta dzsekit nem csak 1 évszakra választja, hiszen ez a modell igazi 4 évszakos kialakítással bír. Rendkívül széleskörűen felhasználható modell a jólláthatósági funkció miatt is

TOP FALCON FLUO HI-VIS 4 IN 1 PILÓTA LÁTHATÓSÁGI KABÁT

TOP BUZZARD Y LÁTHATÓSÁGI PILÓTA KABÁT 2 IN 1, VÍZÁLLÓ (fényvisszaverő kabát)

A Top Buzzard Y Jólláthatósági Pilóta Dzseki 2 in 1, vízálló változata egy kiváló minőségű munkaruházat, amely kényelmet és biztonságot kínál a viselőjének. A multifunkcionális kialakításnak köszönhetően ideális választás számos munkakörnyezetben.

Fő Jellemzők:

  1. 2 az 1-ben Kialakítás:

    • A dzseki 2 különböző funkciót kínál: klasszikus pilóta dzsekit és vízálló mellényt.
  2. Vízálló Anyagok:

    • A dzseki vízálló anyagokból készül, így hatékonyan védi a viselőjét az esőtől és nedvességtől.
  3. Hi-Vis Színvilág:

    • A jól láthatósági színvilág és a fényvisszaverő csíkok maximalizálják a láthatóságot a munkaterületen, különösen rossz fényviszonyok mellett.
  4. Állítható és Levehető Elemek:

    • Az állítható mandzsetták, derékrész és levehető ujjak lehetővé teszik a szabályozást az időjárás és a kényelem figyelembevételével.
  5. Praktikus Zsebek:

    • A dzseki számos zsebet tartalmaz, beleértve a mellzsebeket, oldalsó zsebeket és belső zsebeket, ideális kisebb eszközök és személyes tárgyak tárolására.
  6. Szabványoknak Való Megfelelés:

    • A dzseki megfelel a jól láthatósági munkaruházat vonatkozó szabványainak és előírásainak.
  7. Változatos Felhasználás:

    • Ideális választás kültéri munkákhoz, építőipari tevékenységekhez, logisztikai és raktározási feladatokhoz, valamint bármilyen olyan munkavégzéshez, ahol a láthatóság és a vízállóság egyaránt fontos.

A Top Buzzard Y Jólláthatósági Pilóta Dzseki 2 in 1, vízálló változata kiváló választás azoknak, akik egy rendkívül praktikus és sokoldalú munkaruházatra vágynak a mindennapi munkavégzés során. Biztosítsd a maximális védelmet és funkcionalitást ezzel a multifunkcionális dzsekivel minden időjárási körülmény között.

Tulajdonságai:

  • Anyaga: 100% poliészter (Oxford) PVC bevonattal.
  • Teljesen vízálló.
  • Bélés: 100% poliészter.
  • Puha, meleg bélés.
  • Lecipzározható ujjak.
  • Rejtett, állítható kapucni.
  • Praktikus, nagy zsebek.
  • Fényvisszaverő panelek.
  • Logózható felületek.
  • Gumírozott, bordás hózáró mandzsetta.
  • Lazán gumírozott derékalj.

Méret: S-5XL

Kiknek ajánljuk?

Minden olyan munkatevékenységhez megfelelő választás, ahol fontos

a jól láthatóság biztosítása és az időjárási viszontagságtól való védelem,

hiszen meleg és száraz viselet. Teljesen bélelt, így kiválóan benntartja a hőt.

TOP BUZZARD Y LÁTHATÓSÁGI PILÓTA KABÁT 2 IN 1, VÍZÁLLÓ 

TOP MULTI FLUO-Y 5 IN 1 LÁTHATÓSÁGI KABÁT, BÉLELT (fényvisszaverő kabát)

A Top Multi Fluo-Y 5 in 1 Jólláthatósági Télikabát egy innovatív és sokoldalú munkaruházat, amely a kiváló minőségű anyagok, a funkcionalitás és a magas láthatóság kombinációjával biztosítja a viselőjének a maximális kényelmet és biztonságot a hidegebb hónapokban.

Fő Jellemzők:

  1. 5 az 1-ben Kialakítás:

    • A télikabát öt különböző funkciót kínál, ideértve a télikabátot, a vállszorítót, a mellényt, a dzsekit és a hosszú ujjú pólót. A variálhatóság lehetővé teszi, hogy alkalmazkodj a változó időjárási körülményekhez és munkakörülményekhez.
  2. Vízálló és Szélálló:

    • A télikabátot vízálló és szélálló anyagokból készítették, így hatékonyan védi a viselőjét az időjárás viszontagságaitól.
  3. Jól Láthatósági Színvilág:

    • A kiválóan látható sárga szín és a fényvisszaverő csíkok maximalizálják a láthatóságot rossz fényviszonyok között is.
  4. Belső Melegítés:

    • A télikabátot melegítő anyaggal bélelték, így megfelelő védelmet nyújt a hideg ellen.
  5. Állítható és Levehető Elemek:

    • Az állítható mandzsetták, derékrész és a levehető kapucni lehetővé teszi a szabályozást a kényelem és az időjárás függvényében.
  6. Praktikus Zsebek:

    • A télikabát számos zsebet tartalmaz, beleértve a mellzsebeket, oldalsó zsebeket és belső zsebeket, ideális kisebb eszközök és személyes tárgyak tárolására.
  7. Szabványoknak Való Megfelelés:

    • A télikabát megfelel a jól láthatósági munkaruházat vonatkozó szabványainak és előírásainak.
  8. Változatos Felhasználás:

    • Kiváló választás kültéri munkákhoz, építőipari tevékenységekhez, logisztikai és raktározási feladatokhoz, valamint bármilyen olyan munkavégzéshez, ahol a láthatóság és a kényelem kulcsfontosságú.

A Top Multi Fluo-Y 5 in 1 Jólláthatósági Télikabát egy rendkívül praktikus és változatos munkaruházat, amely maximális védelmet nyújt a hideg, szél és csapadék ellen, miközben biztosítja a megfelelő láthatóságot a munkaterületen. A magas minőségű anyagok és a számos funkcionalitás kombinációja biztosítja a viselő kényelmét és biztonságát a hidegebb időjárásban.

Tulajdonságai:

  • 5in1 Hi-Vis télikabát.
  • Anyaga: 60% pamut, 40% PE.
  • Bélés: 100% PE.
  • Külső parka: 100% vízálló.
  • Minden időre ajánlott.
  • Reflektív panelek.
  • Kétkocsis cipzárok.
  • PE hálóval bélelt.
  • Rejtett állítható mandzsetta.
  • Hatalmas külső zsebek.
  • Rejtett belső zsebek.
  • Belső dzseki: Reflektív és lecsatolható karok.
  • Puha meleg polár bélés.
  • Bélelt gallér.
  • Gumírozott mandzsetta.
  • Fényvisszaverő panelek.
  • Mosás: max 50x
  • CE minősítés
  • EN ISO 20471:2013+A:2018
  • EN ISO 343:2003+A1:2007 (Class 3:1)

Méret: S-5XL

Kiknek ajánljuk?

Minden olyan munkatevékenységhez kiváló választás, ahol fontos a jól láthatóság biztosítása és az időjárási viszontagságtól való védelem, hiszen meleg és száraz viselet, valamint több évszakos kivitel is, hiszen alakítható funkcionalitása.

TOP MULTI FLUO-Y 5 IN 1 LÁTHATÓSÁGI KABÁT, BÉLELT 

LÁTHATÓSÁGI MELLÉNYEK BEMUTATÁSA

A láthatósági mellények kulcsfontosságú biztonsági felszerelések, melyeket számos iparágban és környezetben alkalmaznak a munkavállalók láthatóságának növelése érdekében. Ezek a mellények kiválóan alkalmazhatók építkezéseken, útépítéseken, közúti munkáknál, logisztikai és raktározási tevékenységek során, valamint bármely olyan helyzetben, ahol a biztonság és a láthatóság kiemelten fontos.

Fő Jellemzők:

  1. Jól Láthatósági Szín:

    • A láthatósági mellények általában élénk, fluoreszkáló színekben kaphatók, mint például narancssárga vagy neon sárga. Ezek a színek kiválóan láthatók még rossz fényviszonyok között is.
  2. Fényvisszaverő Csíkok:

    • A mellényeken elhelyezett fényvisszaverő csíkok fokozzák a láthatóságot sötétben és alacsony fényviszonyok között.
  3. Kényelem és Rugalmasság:

    • A modern láthatósági mellényeket könnyű anyagokból készítik, amelyek biztosítják a viselőjük kényelmét és mozgásszabadságát. Gyakran állítható tépőzáras vagy patentos kialakítással rendelkeznek.
  4. Szabványoknak Való Megfelelés:

    • A láthatósági mellényeknek meg kell felelniük a különböző szabványoknak, például az EN ISO 20471-nek Európában vagy az ANSI/ISEA 107-nek az Egyesült Államokban. Ezek a szabványok biztosítják, hogy a mellények megfeleljenek a biztonsági előírásoknak.
  5. Zsebek és Tárolók:

    • Sok láthatósági mellény rendelkezik zsebekkel és tároló helyekkel, ideálisak például iratok, telefon vagy egyéb kisebb eszközök számára.
  6. Változatos Kivitelek:

    • A láthatósági mellények különböző típusokban kaphatók, beleértve a normál mellényeket, pilóta mellényeket, kötött mellényeket és télikabátokat, amelyek megfelelnek a változó időjárási körülményeknek.
  7. Víz- és Szélállóság:

    • Az időjárási viszontagságoknak való kitettség esetén a láthatósági mellények vízálló és szélálló változatai is elérhetők.
  8. Megfelelő Címkézés:

    • A mellényeket megfelelően címkézik a szabványoknak való megfelelés és az azonosítás érdekében.

A láthatósági mellények elengedhetetlen védőeszközök, amelyek a munkavállalók és azok környezetük biztonságát szolgálják. Az optimális láthatóság biztosítása érdekében fontos, hogy a mellényeket a megfelelő méretben és kialakításban válasszák ki, figyelembe véve a munkakörnyezet és a tevékenység sajátosságait.

LÁTHATÓSÁGI MELLÉNYEK ALKALMAZÁSA KÜLÖNBÖZŐ IPARÁGAKBAN

A láthatósági mellények kiváló védőruházati eszközök, melyeket számos iparágban alkalmaznak a munkavállalók biztonságának és láthatóságának növelése érdekében. Az iparágaknak és a munkakörnyezetnek megfelelő színválasztás fontos szerepet játszik a hatékony láthatóság biztosításában. Az alábbiakban néhány példa található a láthatósági mellények alkalmazására különböző iparágakban:

1. Építőipar és Építkezések:

  • Ajánlott Színek: Narancssárga, Neon Sárga
  • Az élénk színű mellények kiválóan alkalmazhatók az építkezéseken és útépítéseken a gépjárművek és gépek közelében dolgozó munkavállalók láthatóságának javítására.

2. Közlekedés és Logisztika:

  • Ajánlott Színek: Neon Sárga, Világos Zöld
  • Az ilyen színek segítik a fuvarozási és logisztikai területeken dolgozók láthatóságát, különösen az éjszakai órákban és rossz látási viszonyok között.

3. Repülőterek és Földi Szolgáltatások:

  • Ajánlott Színek: Kék, Narancssárga
  • A repülőtereken a színek a különböző szakmákat vagy feladatokat jelölhetik, és a mellények segíthetnek a munkavállalók könnyű azonosításában.

4. Olaj- és Gázipar:

  • Ajánlott Színek: Neon Sárga, Világos Zöld
  • A láthatósági mellények itt segíthetnek a munkavállalók láthatóságában, különösen a komplex üzemekben és épületeken belül.

5. Vasúti Szektor:

  • Ajánlott Színek: Kék, Neon Sárga
  • A vasúti munkavégzés során a mellények a színek alapján azonosíthatják a különböző szakmákat vagy funkciókat.

6. Biztonsági Szolgálatok:

  • Ajánlott Színek: Kék, Piros
  • A láthatósági mellények a biztonsági szolgálatok munkavállalóinak könnyű azonosítását segítik elő különböző színekkel.

Az ajánlott színek tájékoztató jellegűek, és a helyi előírásoknak, szabványoknak megfelelően változhatnak. Fontos, hogy minden munkaterületen és iparágban a megfelelő színt és kialakítást válasszák, figyelembe véve a munkavégzés körülményeit és a láthatóság javításának szükségességét.

LÁTHATÓSÁGI MELLÉNYEK SZABVÁNYAI: BIZTONSÁG A LÁTHATÓSÁG JAVÍTÁSÁÉRT

A láthatósági mellények olyan védőruházati eszközök, amelyek célja a munkavállalók láthatóságának és biztonságának javítása, különösen olyan munkaterületeken, ahol a jó láthatóság kritikus fontosságú. A következőkben bemutatjuk a láthatósági mellényekre vonatkozó fontos szabványokat és előírásokat:

1. EN ISO 20471:2013 - A láthatósági ruházat általános követelményei:

  • Ez az európai szabvány a láthatósági mellények és más láthatósági ruházatok általános követelményeit határozza meg. Részletes előírásokat tartalmaz a színek, a fluoreszcens tulajdonságok, a retro-reflexió és más fontos láthatósági szempontok tekintetében.

2. EN 1150:1999 - Nem professzionális láthatósági ruházat:

  • Ez a szabvány specifikus követelményeket állapít meg a nem professzionális (nem munkavédelmi) célú láthatósági ruházatokra, például a sportolók számára készült mellényekre.

3. ANSI/ISEA 107-2015 - Az amerikai nemzeti láthatósági szabvány:

  • Az Amerikai Nemzeti Szabványügyi Intézet (ANSI) által kiadott szabvány meghatározza az Egyesült Államokban elfogadott láthatósági mellények követelményeit. Két szintű láthatósági osztályt (Osztály 1 és Osztály 2) és kiegészítő osztályokat határoz meg a különböző körülményekhez.

4. CSA Z96-15 - Kanadai láthatósági szabvány:

  • Kanadában ez a szabvány irányítja a láthatósági ruházatokat, beleértve a mellényeket is. Meghatározza a fluoreszcens anyagok és a retro-reflex elemek követelményeit.

5. AS/NZS 4602.1:2011 - Ausztrál és Új-Zélandi láthatósági szabvány:

  • Az ausztrál és új-zélandi láthatósági mellényekre vonatkozó követelményeket tartalmazza. Két osztályt és különböző kialakításokat ír elő a megfeleléshez.

Fontos kiemelni, hogy a szabványok az egyes országokban eltérhetnek, ezért a helyi előírásokat mindig figyelembe kell venni a megfelelő láthatósági mellény kiválasztásakor. A megfelelőség biztosítása érdekében fontos, hogy a láthatósági mellények az adott szabványoknak megfeleljenek, így biztosítva a munkavállalók optimális láthatóságát és biztonságát

GYERMEKEK LÁTHATÓSÁGÁÉRT: LÁTHATÓSÁGI MELLÉNYEK HASZNÁLATA GYEREKEKNEK

A láthatósági mellények használata gyerekek számára kifejezetten fontos, különféle helyzetekben, ahol a jó láthatóság a biztonságukat szolgálja. Az alábbiakban bemutatjuk, miért fontos és milyen előnyökkel jár a láthatósági mellények alkalmazása gyerekek esetében:

**1. Iskolai Kirándulások és Séták:

  • Az iskolai kirándulások, séták vagy csoportos tevékenységek során a gyerekeket könnyen észrevehetővé teszi a láthatósági mellény viselése. Ez különösen fontos forgalmas utak mentén vagy nagyobb csoportokban való mozgás esetén.

**2. Biciklizés:

  • A láthatósági mellények segítik a gyerekeket, hogy könnyen láthatók legyenek a közlekedésben. A biciklizés közbeni láthatóság javítása az autósok és más gyalogosok számára is fontos a balesetek elkerülése érdekében.

**3. Iskolai Buszok És Buszmegállók:

  • A gyerekek viselhetnek láthatósági mellényt az iskolai buszok megállóiban vagy a buszon való utazás közben. Ezzel növelik az autósok és a járművezetők felé irányuló láthatóságukat, csökkentve ezzel a balesetek kockázatát.

**4. Sportesemények:

  • Sporteseményeken, például esti focimeccseken vagy kerékpározási versenyeken a gyerekek láthatósági mellény viselése segíthet abban, hogy a sportolók könnyen kivehetők legyenek a sötétben vagy rossz időjárási körülmények között.

**5. Éjszakai Programok:

  • Az éjszakai programok, mint például tábortűz vagy szabadtéri rendezvények esetén a láthatósági mellények fokozzák a gyerekek láthatóságát a sötétben.

**6. Biztonság Az Iskolai Környezetben:

  • Az iskolák udvarán vagy környékén a láthatósági mellények segíthetik az iskolai személyzetet és más diákokat abban, hogy gyorsan felismerjék a gyerekeket, különösen nagyobb területeken vagy tömegben.

A láthatósági mellények használata tehát kulcsfontosságú a gyerekek biztonsága szempontjából, és segít abban, hogy ők is felelősségteljes módon részt vegyenek a különféle tevékenységekben. Minden szülőnek és pedagógusnak érdemes megfontolnia ezen védőfelszerelések alkalmazását a gyerekek mindennapi életében.

A láthatósági mellények típusai

 

A láthatósági mellények különböző típusai különböző funkcionális jellemzőkkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy különböző környezetekben és helyzetekben hatékonyan használhatók legyenek. Az alábbiakban bemutatok néhány láthatósági mellény típust, és ismertetem, hogy milyen funkciókkal rendelkeznek:

1. Standard Láthatósági Mellények:

  • Általában világos színűek (sárga, narancssárga) és reflektív csíkokkal rendelkeznek.
  • Alapvetően a láthatóság javítására szolgálnak, különféle környezetekben használhatók.

2. Magas Láthatóságú Mellények:

  • Intenzívebb színekkel rendelkeznek, például neon színek.
  • Nagyobb mennyiségű reflektív anyagot tartalmaznak, ami növeli a láthatóságot, különösen rossz látási viszonyok között.

3. Téli Láthatósági Mellények:

  • A hideg időjárási körülményekhez tervezve, gyakran bélelt anyaggal rendelkeznek.
  • Fokozott láthatóságot biztosítanak téli időszakban, amikor a napfény időszakos és a sötétség hosszabb.

4. Láthatósági Mellények LED Világítással:

  • Beépített LED-ekkel rendelkeznek, amelyek fokozzák a láthatóságot, különösen sötét környezetben.
  • Általában különféle világítási módokkal rendelkeznek, például folyamatos vagy villogó fény.

5. Szabályozható Méretű Mellények:

  • Állítható méretűek, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy könnyen beállítsák a mellény méretét a testalkatukhoz.
  • Kényelmes viseletet biztosítanak és alkalmazkodnak a változó munkakörülményekhez.

6. Vízálló Láthatósági Mellények:

  • Vízálló anyagból készülnek, így eső vagy nedves körülmények között is hatékonyan használhatók.
  • Ideális választás kültéri munkákhoz vagy olyan területeken, ahol a nedvesség szerepet játszik a láthatóságban.

7. Tűzálló Láthatósági Mellények:

  • Olyan környezetekben használatosak, ahol a tűzveszély fennáll, mivel tűzálló anyagból készülnek.
  • Például ipari munkahelyeken vagy tűzoltók részére ajánlottak.

A megfelelő láthatósági mellény típusának kiválasztása a munkakörülmények és az elvárt láthatósági szint függvényében történik. Minden típus célja a biztonság növelése és a láthatóság javítása különféle munkakörnyezetekben.

TOP FLUO LÁTHATÓSÁGI MELLÉNY (fényvisszaverő mellény)

A TOP FLUO Jólláthatósági Mellény egy kiváló minőségű és biztonságos védőeszköz, amely kifejezetten tervezve lett a magas láthatóság és a felhasználó biztonságának érdekében. Az alábbiakban ismertetem a mellény jellemzőit és előnyeit:

1. Kiváló Láthatóság:

  • A mellény élénk neon színével és nagy felületű reflektív csíkokkal rendelkezik, amelyek növelik a felhasználó láthatóságát mindenféle környezetben.
  • Ideális választás olyan munkaterületeken, ahol a jólláthatóság kritikus fontosságú, például építkezéseken, útépítéseken vagy éjszakai munkavégzés során.

2. Kényelmes Viselet:

  • A mellény könnyű és légáteresztő anyagból készült, így kényelmes viseletet biztosít hosszú munkanapok során is.
  • Az állítható pántok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy könnyen beállítsák a méretet, és illeszkedjenek a testalkatukhoz.

3. Tartós Kivitelezés:

  • Strapabíró anyagból készült, amely ellenáll az időjárási viszonyoknak és a kemény munkakörnyezetnek.
  • A szívószálakkal erősített varrásokkal növeli a mellény tartósságát.

4. Praktikus Zsebek:

  • Két oldalsó zseb és egy cipzáras elülső zseb biztosít helyet kisebb eszközök vagy szerszámok tárolására.
  • A praktikus zsebek lehetővé teszik, hogy a munkavégzés során szükséges eszközök mindig könnyen elérhetőek legyenek.

5. Szabványoknak Megfelel:

  • A mellény megfelel az aktuális láthatósági szabványoknak és előírásoknak, biztosítva a munkavégzéshez szükséges biztonságot.

6. Széleskörű Felhasználhatóság:

  • Kiváló választás építőipari munkákhoz, közlekedési területeken való munkavégzéshez, vagy bármilyen olyan tevékenységhez, ahol a jólláthatóság kritikus fontosságú.

7. Egyszerűen Tisztítható:

  • A könnyen tisztítható anyag lehetővé teszi a mellény higiénikus és friss megjelenésének megőrzését.

A TOP FLUO Jólláthatósági Mellény a biztonság és a láthatóság szempontjából megfelelő megoldást kínál minden olyan munkaterület számára, ahol a munkavégzés körülményei ezt megkövetelik. A kiváló minőség és a funkcionalitás kombinációja ideálissá teszi a mindennapi védőeszközként történő használatra.

Tulajdonságai:

  • Fluo sárga jólláthatósági mellény.
  • 2 fényvisszaverő csík.
  • Tépőzáras.
  • Feliratozható.
  • Bő kialakítása miatt komfortos, akár kabátra is felvehető.

Kiknek ajánljuk:

Közúti, vasúti vagy építőipari munkákhoz, hétköznapi használatra is, akár bicikliseknek kiváló

választás ez a jól láthatósági mellény.

TOP FLUO LÁTHATÓSÁGI MELLÉNY

PORTWEST S476 LÁTHATÓSÁGI MELLÉNY (fényvisszaverő mellény)

A Portwest S476 Jólláthatósági Mellény egy magas minőségű és kiváló láthatósági tulajdonságokkal rendelkező védőeszköz, amely széles körű alkalmazásokhoz ideális. Az alábbiakban bemutatom a mellény főbb jellemzőit és előnyeit:

1. Kiváló Láthatóság:

  • A mellény élénk neon színével és két vízszintes, valamint két diagonális reflektív csíkjával rendkívül jól látható mind nappal, mind éjszaka.
  • A magas szintű láthatóság kritikus fontosságú közlekedési, építőipari és logisztikai környezetekben.

2. Kényelmes Viselet:

  • A könnyű és légáteresztő anyagból készült mellény kényelmes viseletet biztosít hosszú munkaidő alatt is.
  • Az állítható tépőzáras pántok lehetővé teszik a testalkathoz való könnyű alkalmazkodást.

3. Biztonságos Kialakítás:

  • A mellény megfelel az EN ISO 20471 szabványnak, amely biztosítja a magas láthatóságot és a minimális felületi követelményeket.
  • A vízszintes és diagonális reflektív csíkok növelik a láthatóságot és a biztonságot.

4. Praktikus Zsebek:

  • Két mély és könnyen elérhető zseb segíti a munkavállalókat kisebb eszközök vagy személyes tárgyak tárolásában.
  • A zsebek praktikusan elhelyezettek, hogy ne akadályozzák a munkavégzést.

5. Széleskörű Felhasználhatóság:

  • Ideális választás építőipari munkákhoz, útépítéshez, logisztikai tevékenységekhez és minden olyan munkaterülethez, ahol magas láthatóság szükséges.

6. Strapabíró Anyag:

  • A Portwest S476 mellény strapabíró poliészter anyagból készült, ami ellenáll a napi kopásnak és az időjárási viszonyoknak.

7. Egyszerűen Tisztítható:

  • A könnyen tisztítható anyag lehetővé teszi a mellény higiénikus és friss megjelenésének fenntartását.

A Portwest S476 Jólláthatósági Mellény a magas láthatóság és a munkavállaló biztonsága szempontjából kiemelkedő megoldás. Kényelmes kialakítása és praktikus zsebekkel való ellátottsága teszi alkalmassá mindennapi munkavégzésre és különböző ipari környezetekbe.

 

Berlin vezetői mellény
Forradalmi dizájn egyedi praktikus megoldásokkal. Többfunkciós zsebek azonosítókártyatartó zseb zippzáros záródás mobiltelefontartó zseb.
CE minősítés
Rádió hurok
Fényvisszaverő szalag
Frontrész zippzáros záródás
Dupla azonosító tartó
Telefon és tolltartó zseb
D gyűrű
7 zseb
Kisker csomagolás
Rejtett telefontartó zseb
XS-7XL méretekben elérhető

PORTWEST S476 LÁTHATÓSÁGI MELLÉNY

PORTWEST C476 LÁTHATÓSÁGI VEZETŐI MELLÉNY (fényvisszaverő mellény)

A Portwest C476 Jólláthatósági Vezetői Mellény a vezetők biztonságos munkavégzését szolgálja, kiemelkedő láthatóságával és praktikus kialakításával. Az alábbiakban bemutatom ennek a mellénynek a jellemzőit és előnyeit:

1. Vezetői Jelzés:

  • Az élénk sárga és a széles reflektív csíkok együttesen biztosítják, hogy a vezető jól látható legyen mind nappal, mind éjszaka.
  • Az "Egyéb vezetői személyzet" felirat fokozza a felismerhetőséget és a figyelemfelkeltést.

2. Kényelmes Viselet:

  • Könnyű súlyú és légáteresztő anyagból készült, így kényelmes viseletet biztosít a hosszú munkaidő alatt is.
  • Az állítható tépőzáras pántok lehetővé teszik, hogy a felhasználók könnyen és pontosan állítsák be a méretet, így megfelelő illeszkedést biztosítva.

3. Tartós Kivitelezés:

  • Strapabíró poliészter anyagból készült, mely ellenáll az időjárási viszonyoknak és a kemény munkakörnyezetnek.
  • A kiváló minőségű varrások garantálják a mellény hosszú élettartamát.

4. Praktikus Zsebek:

  • Két elülső zseb biztosít helyet kisebb eszközök vagy szerszámok tárolására, így praktikus és könnyen hozzáférhető tárolási lehetőséget biztosít.
  • Az elülső zsebek kényelmes helyet kínálnak a szükséges munkaeszközöknek, ami megkönnyíti a munkavégzést.

5. Szabványoknak Megfelel:

  • A mellény megfelel az aktuális láthatósági szabványoknak és előírásoknak, ideértve az EN ISO 20471-et is, így biztosítva a munkavégzéshez szükséges biztonságot.

6. Széleskörű Felhasználhatóság:

  • Kifejezetten vezetők számára tervezve, de széles körben alkalmazható minden olyan helyzetben, ahol kiemelt figyelmet és láthatóságot igényelnek a vezetők.

A Portwest C476 Jólláthatósági Vezetői Mellény ideális választás minden olyan vezető számára, aki biztonságosan és hatékonyan szeretné végezni munkáját, különféle környezetekben és körülmények között. A vezetői jelzés és a kényelmes viselet garantálja a felhasználók számára a maximális biztonságot és kényelmet.

 

Warsaw vezetői mellény
Forradalmi dizájn egyedi praktikus megoldásokkal. Többfunkciós zsebek azonosítókártyatartó zseb zippzáros záródás mobiltelefontartó zseb. Az egyre növekvő igényeknek megfelelően több színkombinációban elérhető.
5XL
Kontraszt panelek
CE minősítés
Rádió hurok
Fényvisszaverő szalag
Frontrész zippzáros záródás
Dupla azonosító tartó
Telefon és tolltartó zseb
D gyűrű
7 zseb
Kisker csomagolás

PORTWEST C476 LÁTHATÓSÁGI VEZETŐI MELLÉNY

COVERGUARD HI-WAY LÁTHATÓSÁGI MELLÉNY (fényvisszaverő mellény)

A Coverguard Hi-Way Jólláthatósági Mellény egy kiváló minőségű termék, amelyet a láthatóság és a biztonság iránti elkötelezettség jellemzi. Az alábbiakban bemutatom ennek a mellénynek a főbb jellemzőit és előnyeit:

1. Kiemelkedő Láthatóság:

  • A mellény élénk sárga színe és a két széles, vízszintes reflektív csík kiváló láthatóságot biztosítanak mind nappal, mind éjszaka.
  • A reflektív csíkok fokozzák a felhasználó észlelhetőségét, különösen alacsony fényviszonyok között.

2. Állítható Méret:

  • Az állítható tépőzáras záródás lehetővé teszi, hogy a mellényt könnyedén és pontosan beállítsa minden felhasználó, így biztosítva a megfelelő illeszkedést és kényelmet.

3. Praktikus Zsebek:

  • Két elülső zseb és egy belső zseb biztosít kényelmes tárolási lehetőséget. Az elülső zsebek különféle eszközök vagy dokumentumok tárolására alkalmasak.
  • Az egyedi zsebek praktikusak és hozzájárulnak a hatékony munkavégzéshez.

4. Tartós Kivitelezés:

  • A strapabíró poliészter anyag ellenáll az időjárási viszonyoknak és a környezeti hatásoknak, biztosítva a mellény hosszú élettartamát.
  • A kiváló minőségű varrások és az erős anyag ellenállóvá teszi a mindennapi kopásnak és szakadásnak.

5. Szabványoknak Megfelel:

  • A mellény megfelel az aktuális láthatósági szabványoknak, beleértve az EN ISO 20471-et is, garantálva ezzel a szükséges biztonságot a munkavégzés során.

6. Sokoldalú Felhasználhatóság:

  • Ideális választás építkezéseken, közlekedési területeken, vagy bármilyen olyan munkakörnyezetben, ahol a magas láthatóság elengedhetetlen a biztonságos munkavégzéshez.

A Coverguard Hi-Way Jólláthatósági Mellény magas színvonalú kialakítása és szabványoknak való megfelelése révén kiváló választás mindazok számára, akik számára fontos a maximális biztonság és a hatékony munkavégzés.



70500-04 fluo sárga
70510-14 fluo narancs
70% Oxford poliészter anyag, vízhatlan 30% PU bevonattal
puha, meleg, 280 g/m2 fekete polár bélés
kifordítva is viselhető fazon, a jól láthatósági rész ilyenkor belülre kerül
kettő vízszintes, egy függőleges, 3M™ Scotchlite® fényvisszaverő csík
hosszított hátulsó vesevédő, gumibetétes alj
két oldal-, egy telefonzseb
MÉRET: M, L, XL, XXL, XXXL
EU szabvány: EN340, EN ISO 20471:2013 (Cl 2)

COVERGUARD HI-WAY LÁTHATÓSÁGI MELLÉNY

COVERGUARD YARD JÓLLÁTHATÓSÁGI MELLÉNY (fényvisszaverő mellény)

A Coverguard Yard Jólláthatósági Mellény egy kiváló minőségű és funkcionális termék, melyet az építőiparban és egyéb magas láthatóságot igénylő munkakörnyezetekben történő használatra terveztek. Az alábbiakban bemutatom ennek a mellénynek a főbb jellemzőit és előnyeit:

1. Kiemelkedő Láthatóság:

  • Az élénk sárga és narancssárga színek, valamint a nagy méretű, vízszintes és függőleges reflektív csíkok gondoskodnak a magas láthatóságról mind nappal, mind éjszaka.
  • A reflektív csíkok fokozzák a felhasználó észlelhetőségét, különösen alacsony fényviszonyok között.

2. Kényelmes Viselet:

  • Az állítható tépőzáras záródás és az oldalsó részeken található rugalmas betétek lehetővé teszik a mellény könnyű és egyedi beállítását.
  • A könnyű súly és az optimális szellőzés biztosítják a kényelmes viseletet hosszabb ideig is.

3. Funkcionális Kialakítás:

  • A mellény hátoldalán található D-gyűrű segítségével könnyedén rögzíthető egyéb felszerelések, például hátizsák vagy eszköztartó.
  • Az elülső cipzáras zsebek lehetővé teszik az apró eszközök vagy dokumentumok praktikus tárolását.

4. Tartós Anyaghasználat:

  • A strapabíró poliészter anyag ellenáll az időjárási viszonyoknak és a kopásnak, biztosítva a mellény hosszú élettartamát.
  • A minőségi varrások és a megerősített szegélyek növelik a tartósságot és ellenállást.

5. Biztonsági Szabványoknak Megfelel:

  • A mellény megfelel az aktuális láthatósági szabványoknak, beleértve az EN ISO 20471-et is, így garantálva a megfelelő biztonságot a munkahelyen.

6. Univerzális Felhasználhatóság:

  • Ideális választás építkezéseken, közlekedési területeken, vagy bármilyen olyan munkakörnyezetben, ahol a magas láthatóság és a biztonság kiemelten fontos.

A Coverguard Yard Jólláthatósági Mellény a kényelem, funkcionalitás és biztonság tökéletes egyensúlyát kínálja, és ideális választás minden olyan munkavállaló számára, aki számára fontos a megfelelő védőfelszerelés.



zárt, cipzáras mellény 120 g/m2 vastag, szellőző poliészter alapanyagból
jól láthatósági sárga (7YGMY) vagy narancs (7YGMO) színekben
két vízszintes, egy-egy függőleges, 5 cm széles fényvisszaverő csík
biztonságos cipzár
két oldal-, egy telefonzseb, egy tolltartó zseb és egy kulcstartó
MÉRET: XL, XXL
EU szabvány: EN340, EN ISO 20471:2013 (Cl 2)

COVERGUARD YARD JÓLLÁTHATÓSÁGI MELLÉNY

COVERGUARD HI-WAY FLUO LÁTHATÓSÁGI MELLÉNY (fényvisszaverő mellény)

A Coverguard Hi-Way Fluo Jólláthatósági Mellény egy kiváló minőségű és professzionális védőfelszerelés, mely kiemelkedő láthatóságot és biztonságot nyújt viselőjének. Az alábbiakban bemutatom ennek a mellénynek a főbb jellemzőit és előnyeit:

1. Nagy Láthatóság:

  • A mellény fluoreszkáló sárga vagy narancssárga színe kiválóan látható mind nappal, mind éjszaka.
  • A nagy felületű, reflektív csíkok fokozzák a felhasználó észlelhetőségét alacsony fényviszonyok között.

2. Kényelmes Viselet:

  • Az állítható tépőzáras záródásnak és oldalsó rugalmas betéteknek köszönhetően könnyedén szabályozható a mellény mérete és illeszkedése.
  • A könnyű súly és az optimális szellőzés biztosítja a kényelmes viseletet hosszabb ideig is.

3. Funkcionális Kialakítás:

  • Az elülső cipzáras zsebek kényelmes tárolási lehetőséget kínálnak kisebb eszközök vagy dokumentumok számára.
  • A mellény hátsó részén található D-gyűrű segítségével könnyen rögzíthetők egyéb felszerelések.

4. Időjárásálló Anyaghasználat:

  • A poliészter anyag strapabíró és időjárásálló, ellenáll az esőnek és más időjárási viszonyoknak.
  • A minőségi varrások és erős szegélyek biztosítják a mellény hosszú élettartamát.

5. Biztonsági Szabványoknak Megfelel:

  • A mellény megfelel az aktuális láthatósági szabványoknak, beleértve az EN ISO 20471-et is, garantálva a megfelelő biztonságot a munkahelyen.

6. Széles Felhasználási Terület:

  • Ideális választás építkezéseken, útépítési területeken, közlekedési szektorban, vagy bármilyen más helyszínen, ahol kiemelkedő láthatóságra van szükség.

A Coverguard Hi-Way Fluo Jólláthatósági Mellény kifejezetten a professzionális követelményekre lett tervezve, és azoknak a munkavállalóknak szól, akik kiemelten fontosnak tartják a biztonságot és a magas láthatóságot a munkavégzés során.




7HWGY kívül fluo sárga
7HWGO kívül fluo narancs
70% Oxford poliészter anyag, vízhatlan 30% PU bevonattal
belül szürke vízhatlan poliészter, 140 g/m2 melegbéléssel
kifordítva is viselhető fazon, a jól láthatósági rész ilyenkor belülre kerül
5 cm széles fényvisszaverő külső csíkok
hosszított hátulsó vesevédő
kívül öt, belül öt zseb
MÉRET: M, L, XL, XXL, XXXL
EU szabvány: EN13688, EN ISO 20471:2013 (Cl 2

COVERGUARD HI-WAY FLUO LÁTHATÓSÁGI MELLÉNY

COVERGUARD YORU LÁTHATÓSÁGI MELLÉNY (fényvisszaverő mellény)

A Coverguard Yoru Jólláthatósági Mellény egy magas színvonalú és megbízható védőruházati termék, mely kiváló láthatóságot és biztonságot biztosít viselőjének. Az alábbiakban részletezem ennek a mellénynek a főbb tulajdonságait és előnyeit:

1. Kiváló Láthatóság:

  • A mellény neon sárga vagy narancssárga színe kivételesen jól látható mind nappal, mind éjszaka.
  • A széles, reflektív csíkok növelik a felhasználó észlelhetőségét alacsony fényviszonyok között.

2. Kényelmes Viselet:

  • Az állítható tépőzáras záródás és a rugalmas oldalsó betétek lehetővé teszik a könnyű szabályozást, biztosítva a tökéletes illeszkedést.
  • A könnyű súly és a lélegző anyagok kényelmes viseletet biztosítanak hosszabb használat során is.

3. Funkcionális Kialakítás:

  • Az elülső cipzáras zsebek praktikus tárolási lehetőséget nyújtanak kisebb szerszámok, telefon vagy dokumentumok számára.
  • A mellény hátulján található D-gyűrű segítségével további felszerelések rögzíthetők.

4. Időjárásálló Anyaghasználat:

  • A poliészter anyag kiváló minőségű és ellenáll az időjárási viszonyoknak.
  • A széles szegélyek és minőségi varrások garantálják a mellény hosszú élettartamát.

5. Megfelelőség Biztonsági Szabványoknak:

  • A mellény megfelel az EN ISO 20471-nek és az egyéb láthatósági szabványoknak, biztosítva a megfelelő védelmet a munkavégzés során.

6. Változatos Felhasználás:

  • Ideális választás építőipari munkákhoz, útépítésekhez, közúti és közlekedési területeken történő munkavégzéshez.
  • Kiválóan alkalmazható logisztikai, raktározási vagy bármilyen más területen, ahol fontos a kiemelkedő láthatóság és biztonság.

A Coverguard Yoru Jólláthatósági Mellény magas minőségű kivitelezése és kifinomult tervezése révén kiváló választás minden olyan munkavállaló számára, aki kiemelt figyelmet fordít a biztonságra és láthatóságra a munkahelyén.



RIPSTOP 100% Poliészter, PU-val borítva. 200g/m²
Bélés: 100% Poliészter. 125g/m²
MELEGBÉLÉS: 100% Poliészter. 140g/m²
FÉNYVISSZAVERŐ CSÍKOK: Szegmentált csíkok: 5 cm széles
VÍZÁLLÓSÁG: 1500 mm
Magas gallér végéig cipzáras
1 zipzáras felső zseb (kívül & belül)
2 cipzáros oldal zseb (kívül & belül)
Koszolódás mentes betétek a vállon és oldalt
Gumírozott váll- és aljrész
SZÍN: 5YOR160: sárga, 5YOR170: narancs
Méret: S – 3XL

COVERGUARD YORU LÁTHATÓSÁGI MELLÉNY

Termékismertető: Láthatósági Pólók

A jólláthatósági pólók olyan védőruházati elemek, melyek célja a viselőjük magas láthatóságának biztosítása, különösen rossz fényviszonyok mellett. Ezek a pólók gyakran kerülnek alkalmazásra a munkavállalók biztonságának és láthatóságának növelése érdekében, például építkezéseken, közlekedési területeken vagy más olyan környezetekben, ahol fontos a jól láthatóság.

Jellemzők és Anyagok:

  • Magas láthatóság: A jólláthatósági pólók neon színekben (sárga, narancssárga) és négyzetrácsos reflexcsíkokkal rendelkeznek, amelyek fokozzák a láthatóságot még rossz fényviszonyok között is.
  • Kényelmes viselet: A legtöbb jólláthatósági póló könnyű, légáteresztő anyagokból készül, biztosítva a kényelmes viseletet hosszú munkaidő alatt is.
  • Szabványoknak megfelelő: A jólláthatósági pólóknak meg kell felelniük bizonyos szabványoknak, például az EN ISO 20471-nek, amely a jól láthatósági ruházat követelményeit határozza meg.

Felhasználási Területek:

  1. Építőipar: Az építőiparban a munkavállalók gyakran viselnek jólláthatósági pólókat, hogy növeljék láthatóságukat a munkaterületeken.
  2. Közlekedés: Közlekedési alkalmazásokban, például útépítéseknél vagy irányítószemélyzet esetén a jólláthatósági pólók fontos szerepet játszanak.
  3. Logisztika és Raktározás: A logisztikai és raktározási iparágban dolgozók is használják ezeket a pólókat, különösen a sötétebb területeken.

Kiválasztási Tanácsok:

  • Fontos a megfelelő méret kiválasztása és a megfelelő illeszkedés, hogy a póló kényelmes legyen a viselője számára.
  • Ellenőrizze, hogy a póló megfelel-e a helyi és nemzetközi szabványoknak a jólláthatósági ruházat terén.

A jólláthatósági pólók tehát nemcsak a viselőjük biztonságát szolgálják, hanem az egész munkaterületen növelik a láthatóságot és ezzel csökkentik a balesetek kockázatát.

Láthatósági Pólók Anyagösszetétele: Kényelem és Funkcionalitás

A jólláthatósági pólók anyagösszetétele kulcsfontosságú szerepet játszik a viselőjük kényelmében és a termék funkcionális tulajdonságaiban. Ezeknek a pólóknak általában olyan anyagokból kell készülniük, amelyek egyesítik a kényelmet, a lélegzőképességet és a jó láthatóságot. Az anyagösszetétel általában két fő komponensből áll: pamut és poliészter vagy más műszálak.

Pamut:

  • A pamut az egyik legnépszerűbb alapanyag a jólláthatósági pólókban. Ez az anyag természetes, lélegző és kényelmes viseletet biztosít.
  • A pamut jó nedvességelvezető képességgel rendelkezik, így segít megőrizni a viselője szárazságát hosszú munkaidő alatt is.
  • Az anyag puhasága miatt kiválóan alkalmas arra, hogy a pólót kényelmesen viseljék az egész nap során.

Poliészter vagy Műszálak:

  • A poliészter vagy más műszálak hozzáadása növeli a póló tartósságát és kopásállóságát.
  • Ezek az anyagok gyorsan száradnak, így segítenek elkerülni a nedvesség felhalmozódását, ami különösen fontos a melegebb időjárási körülmények között.
  • A műszálak általában hozzájárulnak a jólláthatósági pólók gyorsan száradó és könnyű jellegéhez.

A jólláthatósági pólók anyagösszetétele tehát egyensúlyt teremt a kényelem, a lélegzőképesség és a funkcionális tulajdonságok között. Az optimális keveréketől függően ezek a pólók kiváló megoldást nyújtanak a láthatóság és a munkavédelem terén. A pamut és a műszálak kombinációja egy olyan terméket eredményez, amelyet kényelmes viselni, ugyanakkor hatékonyan szolgálja a munkavállaló biztonságát és láthatóságát.

Láthatósági Pólók Szabványai: A Biztonságos Munkavégzés Alapja

A láthatósági pólók szabványai olyan iránymutatásokat és előírásokat tartalmaznak, amelyek célja a munkavállalók biztonságának és láthatóságának maximalizálása. Az ilyen pólókra vonatkozó szabványok a következő fő területekre összpontosítanak:

1. EN ISO 20471:2013 (Európai Uniós Szabvány):

  • Ez a szabvány az EU-ban elismert láthatósági ruházat szabványa. A 2013-as verzió kijelöli a láthatósági pólók alapvető követelményeit, beleértve a színek, a fluoreszcens anyagok, a retroreflexiós csíkok és a szabványosított címkék előírásait.
  • Az EN ISO 20471 szabvány három osztályba sorolja a láthatósági ruházatot, ahol az osztályok növekvő mértékben felelnek meg a láthatóság szintjének.

2. ANSI/ISEA 107 (Amerikai Nemzeti Szabvány):

  • Az Amerikai Nemzeti Szabványintézet (ANSI) által kiadott szabvány meghatározza az Amerikai Egyesült Államokban alkalmazott láthatósági ruházat követelményeit.
  • Az ANSI/ISEA 107 szabvány az osztályokat I, II és III szintekre osztja, és meghatározza a fluoreszcens színek, a retroreflexiós anyagok és a kiegészítők követelményeit.

3. CSA Z96 (Kanadai Szabvány):

  • Kanadában a CSA Z96 szabvány irányítja a láthatósági ruházat előírásait. A szabvány különböző osztályokba sorolja a ruházatot a láthatóság szintje alapján.
  • A szabvány részletezi a fluoreszcens és retroreflexiós elemek minimális területeit és elrendezését a láthatósági pólókon.

Fontos Megjegyzés: A láthatósági pólók szabványai az adott országban és régióban érvényes jogszabályoktól függenek. Fontos, hogy a munkáltatók és munkavállalók megismerjék és betartsák az érvényes szabványokat annak érdekében, hogy biztosítsák a munkavégzés során optimális láthatóságot és biztonságot. A szabványoknak való megfelelés kulcsfontosságú a munkavédelem és a balesetek megelőzése szempontjából.

A láthatósági pólók alkalmazása

A jólláthatósági pólók kiválóan alkalmazhatók olyan munkaterületeken, ahol a munkavállalók láthatóságát maximalizálni kell, például alacsony fényviszonyok között vagy gépjárműforgalom mellett. Az ilyen munkahelyek közé tartoznak:

  1. Építőipar és Útépítés:

    • Építőmunkások, útépítők, és más építőipari szakemberek számára ajánlottak, különösen azokon a területeken, ahol gépjárművek közlekednek.
  2. Közlekedési és Logisztikai Szektor:

    • Azok számára, akik a közúti forgalomban, repülőtereken, kikötőkben dolgoznak, ahol fontos a magas láthatóság, a jólláthatósági pólók nélkülözhetetlenek.
  3. Vasúti és Hajózási Munkaterületek:

    • Vasúti- és hajózási alkalmazottak, akik a pályaudvarokon, kikötőkben vagy más közlekedési csomópontokon tevékenykednek, szintén profitálhatnak a jólláthatósági pólók viseléséből.
  4. Raktározás és Logisztika:

    • Raktárakban, logisztikai központokban dolgozók számára kiváló választás, különösen ahol a járműforgalom vagy emelőgépek használata általában előfordul.
  5. Vadászat és Szabadidős Tevékenységek:

    • Vadászok, túrázók, kerékpárosok számára is ideális lehet, különösen olyan területeken, ahol fontos a láthatóság a biztonságos tevékenység érdekében.
  6. Eseménybiztoság:

    • Rendezvények, koncertek, sportesemények során a biztonsági személyzet és rendezvénybiztosok számára ajánlottak a jólláthatósági pólók.
  7. Tűzoltóság és Mentőszolgálatok:

    • A tűzoltók és mentőszolgálatok számára is alkalmazhatók, különösen olyan helyzetekben, ahol rossz láthatóság vagy éjszakai műszakok vannak.
  8. Egyéb Szolgáltatók:

    • Bizonyos szolgáltatók, például parkolóőrök, takarítók vagy épületfelügyelők is használhatják a jólláthatósági pólókat a biztonságuk érdekében.

Ezek a munkahelyek és tevékenységek, ahol a jólláthatósági pólók elősegíthetik a munkavállalók láthatóságát és hozzájárulhatnak a biztonságos munkavégzéshez.

COVERGUARD YARD FLUO LÁTHATÓSÁGI PÓLÓ

A COVERGUARD YARD FLUO JÓLLÁTHATÓSÁGI V-NYAKAS PÓLÓ egy kiváló minőségű láthatósági póló, amely kifejezetten tervezve lett a magas láthatóság biztosítása érdekében. Az alábbiakban részletesen ismertetjük ennek a terméknek a jellemzőit:

Főbb Tulajdonságok:

  1. Magas Láthatóság: A póló élénk, fluoreszkáló színű anyagból készült, ami növeli a viselő láthatóságát rossz fényviszonyok között és éjszaka is.

  2. V-Nyak Kialakítás: A V-nyak kialakítás kényelmes viseletet biztosít, és divatos megjelenést kölcsönöz a viselőnek.

  3. Jó Minőségű Anyagok: A póló strapabíró és kényelmes anyagokból készült, így ideális választás a mindennapos munkavégzéshez.

  4. Légáteresztő Anyag: A könnyű és légáteresztő anyag segít a viselő kényelmének fenntartásában, különösen meleg időjárási körülmények között.

  5. Visszavillanó Csíkok: A pólón elhelyezett visszavillanó csíkok tovább növelik a láthatóságot, különösen gépjárművek fényszóróinak fényében.

  6. Anyagösszetétel: A póló gyakran készül pamut-poliészter keverék anyagokból, kombinálva a pamut puhaságát és a poliészter tartósságát.

  7. Szabványok: Megfelel a releváns láthatósági szabványoknak, biztosítva a megfelelő védettséget a munkavégzés során.

Felhasználási Területek:

  • Építőipar és Útépítés
  • Közlekedési és Logisztikai Szektor
  • Vasúti és Hajózási Munkaterületek
  • Raktározás és Logisztika
  • Vadászat és Szabadidős Tevékenységek
  • Eseménybiztoság
  • Tűzoltóság és Mentőszolgálatok
  • Rendezvények és Sportesemények

A COVERGUARD YARD FLUO JÓLLÁTHATÓSÁGI V-NYAKAS PÓLÓ egy kiemelkedő választás, amely kombinálja a stílust a hatékony láthatósággal. Ideális minden olyan munkahelyre, ahol a biztonság és a magas láthatóság kulcsfontosságú.



V-nyakú rövid ujjú jólláthatósági póló
140 g/m2 szellőző, könnyű 100% poliészter anyag
egyenes vonalú szabás
2 függőleges és 2 vízszintes, 5 cm széles, az EN ISO 20471 szabványnak megfelelő fényvisszaverő csík
SZÍN: sárga (7YAVY) és narancs (7YAVO)
MÉRET: M, L, XL, XXL, (sárga XXXL-ben is)
EU szabvány:EN340, EN ISO 20471:2013 (Cl 2)

COVERGUARD YARD FLUO LÁTHATÓSÁGI PÓLÓCOVERGUARD YARD FLUO LÁTHATÓSÁGI PÓLÓ 2

COVERGUARD YARD FLUO LÁTHATÓSÁGI HOSSZÚ UJJÚ PÓLÓ

A COVERGUARD YARD FLUO JÓLLÁTHATÓSÁGI HOSSZÚ UJJÚ PÓLÓ kiváló minőségű és praktikus láthatósági felsőruházat, amely kifejezetten tervezve lett a magas láthatóság biztosítására. Az alábbiakban részletesen ismertetjük ennek a terméknek a jellemzőit:

Főbb Tulajdonságok:

  1. Magas Láthatóság: Az élénk, fluoreszkáló szín és a visszavillanó csíkok biztosítják a viselő kiemelkedő láthatóságát mindennapi munkavégzés közben.

  2. Hosszú Ujjú Kialakítás: A hosszú ujjú póló védi a viselő karját, és ideális választás lehet hidegebb időjárás esetén is.

  3. Kényelmes Viselet: A póló puha és kényelmes anyagokból készült, amelyek segítik a viselő kényelmét a munkavégzés során.

  4. Jó Minőségű Anyagok: A strapabíró anyagok biztosítják a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot.

  5. Visszavillanó Elemek: A pólón elhelyezett visszavillanó csíkok és elemek tovább növelik a láthatóságot.

  6. Légáteresztő: A könnyű és légáteresztő anyag segíti a levegő áramlását, kényelmes viseletet biztosítva.

  7. Anyagösszetétel: Gyakran pamut-poliészter keverék, ami ötvözi a pamut puhaságát a poliészter tartósságával.

  8. Szabványok: Megfelel a releváns láthatósági szabványoknak, biztosítva a megfelelő védettséget.

Felhasználási Területek:

  • Építőipar és Útépítés
  • Közlekedési és Logisztikai Szektor
  • Vasúti és Hajózási Munkaterületek
  • Raktározás és Logisztika
  • Vadászat és Szabadidős Tevékenységek
  • Eseménybiztoság
  • Tűzoltóság és Mentőszolgálatok
  • Rendezvények és Sportesemények

A COVERGUARD YARD FLUO JÓLLÁTHATÓSÁGI HOSSZÚ UJJÚ PÓLÓ egy hatékony és megbízható választás a magas láthatóság és a kényelem jegyében. Ideális minden olyan munkakörnyezetben, ahol a láthatóság és a biztonság kiemelt fontosságú.



jó láthatósági hosszú ujjú póló
190 g/m2 vastag, kevertszálas 75% poliészter és 25% finom pamut bőrbarát alapanyag
5 cm széles fényvisszaverő csíkok: 2 keresztcsík, 2 vállcsík, 2 csík az ujjon
egyenes vonalú szabás, kiválóan szellőző kivitel
fekete kontraszt színű gallér 3 gombbal
SZÍN: sárga (7YAPY)
MÉRET: XXL, XXXL
EU szabvány: EN340, EN ISO 20471:2013 (Cl 3)

COVERGUARD YARD FLUO LÁTHATÓSÁGI HOSSZÚ UJJÚ PÓLÓ

COVERGUARD YARD FLUO LÁTHATÓSÁGI KÖRNYAKAS PÓLÓ

A COVERGUARD YARD FLUO JÓLLÁTHATÓSÁGI KÖRNYAKAS PÓLÓ egy kiváló minőségű láthatósági felső, melyet a magas láthatóság és a kényelem optimalizálására terveztek. Ez a póló ideális választás minden olyan munkaterület számára, ahol a kiemelkedő láthatóság elengedhetetlen. Ismertetjük ennek a terméknek a főbb jellemzőit:

Főbb Tulajdonságok:

  1. Magas Láthatóság: A póló élénk fluoreszkáló színe és visszavillanó csíkjai fokozzák a viselő kiemelkedő láthatóságát, különféle munkakörnyezetekben.

  2. Környak Kialakítás: Az ergonomikus környak kivitel kényelmet és könnyű fel- és levételt biztosít.

  3. Kényelmes Viselet: A könnyű és légáteresztő anyagok kényelmet és hűvös érzetet nyújtanak a viselő számára.

  4. Strapabíró Anyagok: A póló strapabíró anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot.

  5. Visszavillanó Elemek: A pólón található visszavillanó csíkok fokozzák a láthatóságot rossz fényviszonyok között.

  6. Szabványok: A termék megfelel a releváns láthatósági szabványoknak, így biztosítva a megfelelő védettséget.

  7. Könnyű Karbantartás: A póló könnyen tisztítható és karbantartható, amely elősegíti a higiéniai szabályok betartását.

Felhasználási Területek:

  • Építőipar és Útépítés
  • Közlekedési és Logisztikai Szektor
  • Vasúti és Hajózási Munkaterületek
  • Raktározás és Logisztika
  • Vadászat és Szabadidős Tevékenységek
  • Eseménybiztoság
  • Tűzoltóság és Mentőszolgálatok
  • Rendezvények és Sportesemények

A COVERGUARD YARD FLUO JÓLLÁTHATÓSÁGI KÖRNYAKAS PÓLÓ egy megbízható és hatékony választás a magas láthatóság biztosításához a munkahelyeken. A környak kialakítás és a kényelmes viselet teszi ideálissá mindennapi munkavégzéshez.




jó láthatóságú sárga (7YATY) színű póló
185 g/m2, 75% kopásálló poliészter, 25% puha pamut
5 cm széles fényvisszaverő csíkok
egyenes vonalú szabás, alaktartó, kiválóan szellőző bordázott kivitel
fekete környakas gallér
MÉRET: M, XXL
EU szabvány:EN340, EN ISO 20471:2013 (Cl 2)

COVERGUARD YARD FLUO LÁTHATÓSÁGI KÖRNYAKAS PÓLÓ

COVERGUARD SUNO LÁTHATÓSÁGI PÓLÓ SÁRGA

A COVERGUARD SUNO JÓLLÁTHATÓSÁGI SÁRGA PÓLÓ egy kiváló minőségű, magas láthatóságú felső, melyet kifejezetten terveztek a kiemelkedő láthatóság és a kényelem érdekében. Ezt a pólót számos munkakörnyezetben alkalmazzák, ahol a biztonság és a láthatóság elsődleges szempontok. Ismertetjük ennek a terméknek a főbb jellemzőit:

Főbb Tulajdonságok:

  1. Sárga Szín: Az élénk sárga szín magas láthatóságot biztosít, kiemelve a viselőt a környezetéből.

  2. Lélegző Anyag: A könnyű és lélegző anyagok kellemes viseletet biztosítanak még hosszú munkanapok során is.

  3. Kényelmes Viselet: Az ergonomikus kialakítás és a kényelmes szabás lehetővé teszi a szabad mozgást és kényelmes viseletet.

  4. Visszavillanó Csíkok: A póló elején és hátulján elhelyezett visszavillanó csíkok növelik a láthatóságot rossz fényviszonyok mellett.

  5. Szabványoknak Való Megfelelés: A póló megfelel a releváns láthatósági szabványoknak, biztosítva a megfelelő védettséget.

  6. Strapabíró Kialakítás: A strapabíró anyagok hosszú élettartamot és megbízhatóságot garantálnak.

  7. Könnyen Tisztítható: A könnyen tisztítható anyag segíti a higiéniai szabályok betartását.

Felhasználási Területek:

  • Építőipar és Útépítés
  • Közlekedési és Logisztikai Szektor
  • Raktározás és Anyagmozgatás
  • Építőipari és Gyártási Területek
  • Szabadidős Tevékenységek és Sportesemények
  • Rendezvénybiztosítás
  • Közszolgálati Munkakörök

A COVERGUARD SUNO JÓLLÁTHATÓSÁGI SÁRGA PÓLÓ ideális választás azok számára, akik kiemelkedő láthatóságot és kényelmet keresnek a munkahelyükön vagy szabadidős tevékenységeik során. A kényelmes anyagok és a praktikus kialakítás teszi a COVERGUARD SUNO pólót egy megbízható választássá mindennapi viseléshez.



jól láthatóságot biztosító sárga színű hosszú ujjú póló, sötétkék kontraszt anyaggal
100% poliészter kopásálló, kiemelten szellőző és alaktartó „Bird Eye” alapanyag
UPF 50+ napfény elleni UV védelemmel
5 cm széles szaggatott formátumú, szegmentált fényvisszaverő csíkok a könnyebb mozgás és a nagyobb kényelem érdekében: 1 mellrészen, 2 a vállon és 2 a karokon
egyenes vonalú szabás, a hónaljánál hálós betét biztosítja a kiváló szellőzést
fekete V-nyakas gallér
60°C-on 30 alakalommal mosható
MÉRET: S - XXXL
EU szabvány: EN340, S méret: EN ISO 20471:2013 + A1:2016 (Cl 2)
M és annál nagyobb méret esetén: EN ISO 20471:2013 + A1:2016 (Cl 3)

COVERGUARD SUNO LÁTHATÓSÁGI PÓLÓ SÁRGA1COVERGUARD SUNO LÁTHATÓSÁGI PÓLÓ SÁRGA2

COVERGUARD KOMO LÁTHATÓSÁGI PÓLÓ

A COVERGUARD KOMO JÓLLÁTHATÓSÁGI PÓLÓ egy kiváló minőségű védőruha, mely kiemelkedő láthatóságot biztosít. Ezt a pólót kifejezetten olyan munkakörnyezetekhez tervezték, ahol a biztonság és a magas láthatóság elengedhetetlen. Ismertetjük a főbb jellemzőit:

Főbb Tulajdonságok:

  1. Fluoreszkáló Szín: Az élénk színű, fluoreszkáló póló magas láthatóságot biztosít nappali és rossz fényviszonyok között egyaránt.

  2. Visszavillanó Csíkok: A póló elején és hátulján elhelyezett visszavillanó csíkok tovább növelik a láthatóságot, különösen rossz látási körülmények között.

  3. Lélegző Anyag: A könnyű és lélegző anyagok kényelmes viseletet biztosítanak hosszú munkanapok során is.

  4. Kényelmes Viselet: Az ergonomikus kialakítás és a kényelmes szabás lehetővé teszi a szabad mozgást és hosszabb ideig tartó viselést.

  5. Változatos Felhasználás: Ideális választás építkezéseken, útépítési munkáknál, közlekedési területeken, valamint más olyan helyeken, ahol a magas láthatóság elengedhetetlen.

  6. Strapabíró Anyag: A póló strapabíró anyagokból készül, garantálva a hosszú élettartamot.

  7. Könnyen Tisztítható: A könnyen tisztítható anyag segíti a higiéniai szabályok betartását.

Felhasználási Területek:

  • Építőipar és Útépítés
  • Közlekedési és Logisztikai Szektor
  • Raktározás és Anyagmozgatás
  • Építőipari és Gyártási Területek
  • Rendezvénybiztosítás
  • Közszolgálati Munkakörök
  • Egyéb területek, ahol a magas láthatóság elengedhetetlen

A COVERGUARD KOMO JÓLLÁTHATÓSÁGI PÓLÓ kiváló választás azok számára, akik számára fontos a biztonság és a magas láthatóság egy könnyen viselhető és kényelmes ruhadarabban. Válassza ezt a pólót, ha kiemelkedő láthatóságra van szüksége a munkakörnyezetében.

jó láthatóságú sárga színű rövid ujjú póló
kiválóan szellőző „Bird Eye” kötésű, 45% kopásálló poliészter - 55% puha pamut bőrbarát alapanyag
5 cm széles szaggatott formátumú, szegmentált fényvisszaverő csíkok a könnyebb mozgás és a nagyobb kényelem érdekében - 1 a mellrészen és 2 a vállon
UPF 50+ napfény elleni UV védelemmel
egyenes vonalú szabás , alaktartó, a hónaljánál hálós betét biztosítja a kiváló szellőzést
fekete V-nyakas gallér
30 alkalommal mosható 60°C-on
MÉRET: S - XXXL
EU szabvány: EN340, EN ISO 20471:2013 + A1:2016 (Cl 2)
7KOMO: hi-viz narancs színű

7KOMR: hi-viz piros színű

COVERGUARD KOMO LÁTHATÓSÁGI PÓLÓ1COVERGUARD KOMO LÁTHATÓSÁGI PÓLÓ2

 

COVERGUARD KYRIO NARANCSSZÍNŰ RÖVID UJJÚ LÁTHATÓSÁGI PÓLÓ

A COVERGUARD KYRIO NARANCSSZÍNŰ RÖVID UJJÚ JÓLLÁTHATÓSÁGI PÓLÓ egy kiváló minőségű és stílusos védőruha, amely magas láthatóságot és kényelmet kínál viselőjének. Az alábbiakban bemutatjuk a póló főbb jellemzőit:

Főbb Tulajdonságok:

  1. Fluoreszkáló Szín: Az élénk narancsszín kiemelkedő láthatóságot biztosít nappali és rossz fényviszonyok között egyaránt.

  2. Visszavillanó Csíkok: Az elől és hátul elhelyezett visszavillanó csíkok tovább növelik a láthatóságot, különösen rossz látási körülmények között.

  3. Lélegző Anyag: A könnyű és lélegző anyagok kényelmes viseletet biztosítanak hosszú munkanapok során is.

  4. Rövid Ujjú Kialakítás: Ideális meleg időjárás esetén, amikor a rövid ujjú kialakítás segíti a szabad mozgást és a jobb légáteresztést.

  5. Kényelmes Viselet: Az ergonomikus kialakítás és a kényelmes szabás lehetővé teszi a szabad mozgást és hosszabb ideig tartó viselést.

  6. Strapabíró Anyag: A póló strapabíró anyagokból készül, garantálva a hosszú élettartamot.

  7. Könnyen Tisztítható: A könnyen tisztítható anyag segíti a higiéniai szabályok betartását.

Felhasználási Területek:

  • Építőipar és Útépítés
  • Közlekedési és Logisztikai Szektor
  • Raktározás és Anyagmozgatás
  • Építőipari és Gyártási Területek
  • Rendezvénybiztosítás
  • Közszolgálati Munkakörök
  • Egyéb területek, ahol a magas láthatóság elengedhetetlen

A COVERGUARD KYRIO NARANCSSZÍNŰ RÖVID UJJÚ JÓLLÁTHATÓSÁGI PÓLÓ megfelelő választás minden olyan munkakörnyezetben, ahol a magas láthatóság elengedhetetlen, és ahol fontos a szabad mozgás és a kényelmes viselet. Válassza ezt a pólót a biztonság és a stílus egyensúlyáért!



Rövid ujjú, jó láthatósági póló
Szegmentált fényvisszaverő csíkok
Hálós hónaljrész a jobb szellőzés érdekében

UV elleni védelem: UPF 50+
Jó szellőzés a hálós alapanyagnak köszönhetően Szegmentált fényvisszaverő csíkok
Szennyeződésgátló betétek

Méretek: S-3XL

COVERGUARD KYRIO NARANCSSZÍNŰ RÖVID UJJÚ LÁTHATÓSÁGI PÓLÓ