PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@promol.hu

LÁTHATÓSÁGI MUNKARUHA

Láthatósági Munkaruházatok: A Biztonság és Láthatóság Garanciája

A jólláthatósági munkaruházatok olyan speciális ruhadarabok, melyek célja a viselőjük láthatóságának javítása különféle munkakörnyezetekben, különösen rossz fényviszonyok között. Ezek a ruházatok magukban foglalhatnak mellényeket, pólókat, kabátokat, nadrágokat és kiegészítőket, melyek kialakítása és színei segítik a viselőjüket, hogy kiemelkedjenek a környezetükből, fokozva ezzel a biztonságot.

Főbb Jellemzők:

  1. Jólláthatóság: A ruházatok jellegzetes színei, például neon vagy sárga, valamint a fényvisszaverő csíkok segítik a láthatóságot, függetlenül attól, hogy milyen környezeti fényviszonyok vannak.

  2. Szabványoknak Való Megfelelés: A jólláthatósági munkaruházatoknak meg kell felelniük bizonyos iparági szabványoknak. Például az EN ISO 20471 szabvány meghatározza a jólláthatósági munkaruha követelményeit és tesztelési eljárásait.

  3. Kényelem: A jólláthatósági munkaruhák kényelmesek és könnyen viselhetők, hogy a munkavállalók a mindennapi feladatokat is hatékonyan végezhessék.

  4. Időjárásállóság: A jólláthatósági ruházatok gyakran kialakítottak úgy, hogy ellenálljanak az időjárási viszonyoknak, beleértve az esőt és a szelet is.

Hol Használják őket:

  1. Építőipar és Útépítés: Az építkezéseken és útépítési területeken dolgozók számára elengedhetetlen a jólláthatósági munkaruházat, hogy a gépjárművezetők és a munkatársak egymást könnyen azonosíthassák.

  2. Logisztika és Fuvarozás: A raktárosok, logisztikai munkások és sofőrök is viselnek ilyen ruházatot a biztonságos munkavégzés érdekében.

  3. Repülőterek: A repülőtereken dolgozók, beleértve a földi kiszolgáló személyzetet, jólláthatósági ruházatot viselnek a repülőgépek közelében.

  4. Éjszakai és Sötét Munkavégzés: Bármely olyan környezetben, ahol a munka sötétben vagy alacsony fényviszonyok között történik, a jólláthatósági ruházat növeli a láthatóságot.

  5. Kerékpározás és Gyaloglás: A közlekedési eszközök használói, például kerékpárosok vagy gyalogosok is használhatnak jólláthatósági munkaruházatot a közúti biztonság érdekében.

A jólláthatósági munkaruházatok tehát a biztonság és láthatóság meghatározó elemei, és széles körben alkalmazhatók a különböző iparágakban. Az ilyen típusú ruházat segíti a munkavállalókat abban, hogy hatékonyan és biztonságosan végezhessék feladata

 

Láthatósági Munkaruhák Szabványai: A Biztonság és Megfelelőség Záloga

A jólláthatósági munkaruhák szabványai szigorú előírásokat tartalmaznak annak érdekében, hogy biztosítsák a viselők láthatóságát és biztonságát különböző környezetekben és munkakörülmények között. Ezek a szabványok nemcsak a munkaruhák kiválasztásához és tervezéséhez nyújtanak iránymutatást, hanem azok gyártásához és minősítéséhez is.

Főbb Szabványok:

  1. EN ISO 20471 - Jólláthatósági Ruhanorma:

    • Az európai szabvány a jólláthatósági munkaruházatokat szabályozza, beleértve a mellényeket, pólókat, kabátokat és más láthatósági ruházatot.
    • Meghatározza a színek, a fényvisszaverő csíkok és egyéb jellemzők követelményeit.
  2. EN 1150 - Nem Professzionális Jólláthatósági Ruhanorma:

    • A nem professzionális felhasználásra szánt jólláthatósági ruházatot szabályozza, például azokat, amelyeket a lakosság, például kerékpárosok vagy gyalogosok használnak.
  3. EN 13758-2 - Napvédő Ruhanorma:

    • A jólláthatósági ruházat napvédő tulajdonságait szabályozza, amelyek fontosak lehetnek, különösen olyan munkakörnyezetekben, ahol a munkavállalók hosszú ideig vannak napfénynek kitett területeken.
  4. EN 343 - Vízállósági Norma:

    • A vízállósági norma meghatározza a jólláthatósági ruházat vízállóságának és légáteresztő képességének követelményeit, különösen olyan munkakörnyezetekben, ahol nedves körülmények vannak.

Miért Fontosak Ezek a Szabványok?

  1. Biztonság: A szabványok biztosítják, hogy a jólláthatósági ruházat megfeleljen a minimális biztonsági követelményeknek, és növelje a viselő láthatóságát.

  2. Megfelelőség: A gyártóknak és forgalmazóknak be kell tartaniuk ezeket a szabványokat, amelyek garantálják, hogy a piacra kerülő termékek megfeleljenek az előírásoknak.

  3. Minőség: A szabványoknak való megfelelés azt jelenti, hogy a jólláthatósági ruházat magas minőségű anyagokból és kivitelezéssel készül, ami növeli tartósságát és funkcionalitását.

  4. Egységesség: A szabványok egységesítik a láthatósági munkaruhák tervezésének és tesztelésének eljárásait, ami könnyebbé teszi a felhasználók és vásárlók számára az eligazodást a piacon.

Az EN ISO 20471 és más releváns szabványok betartása tehát alapvető fontosságú a jólláthatósági munkaruházatok tervezésében és használatában, biztosítva ezzel a viselők maximál

 

Láthatósági Munkaruhák Színválasztása Különböző Iparágakban: Biztonság és Megfelelőség

A jólláthatósági munkaruhák színválasztása kulcsfontosságú a láthatóság és a biztonság szempontjából, különösen olyan területeken, ahol rossz fényviszonyok uralkodnak. A megfelelő színválasztással könnyebbé válik a munkavállalók azonosítása és a munkavégzés során történő megfelelő reakció. Az alábbiakban ajánlások találhatók az elfogadott színekkel kapcsolatban különböző iparágakban:

  1. Építőipar és Útépítés:

    • Ajánlott Színek: Neon sárga, neon narancs.
    • Indoklás: A markáns és élénk színek segítik a munkavállalókat, hogy kiemelkedjenek az építési területeken és könnyebben láthatók legyenek a gépjárművezetők számára.
  2. Logisztika és Fuvarozás:

    • Ajánlott Színek: Neon sárga, neon narancs, vörös.
    • Indoklás: Az élénk színek biztosítják a jó láthatóságot mind a raktárakban, mind az utakon, különösen sötét környezetekben.
  3. Repülőtéri Személyzet:

    • Ajánlott Színek: Neon sárga, neon narancs, kék.
    • Indoklás: A színek segítik a repülőtéri személyzetet, hogy jól láthatók legyenek a repülőgépek közelében, és azonosíthatók legyenek a munkatársak között.
  4. Éjszakai és Sötét Munkavégzés:

    • Ajánlott Színek: Fluoreszkáló zöld, neon sárga.
    • Indoklás: Ezek a színek különösen hatékonyak a sötétben és alacsony fényviszonyok mellett történő munkavégzés során.
  5. Kerékpározás és Gyaloglás:

    • Ajánlott Színek: Fluoreszkáló rózsaszín, neon zöld.
    • Indoklás: Ezek a színek növelik a láthatóságot a közúti közlekedésben, különösen napfényes napokon.
  6. Vízimentők:

    • Ajánlott Színek: Világos narancs, kék.
    • Indoklás: A színek különösen fontosak a vízimentők számára, hogy jól láthatóak legyenek a vízen és a parton egyaránt.

Az ajánlott színek és azok indoklása azt szolgálja, hogy a munkavállalók megfelelően kiemelkedjenek a környezetükből, biztosítva ezzel a maximális láthatóságot és biztonságot. Fontos azonban megérteni, hogy az adott iparági szabályozások és körülmények is befolyásolhatják a színválasztást, ezért mindig tanulmányozza az iparági előírásokat és iránymutatásokat.

A TOP NOVA láthatósági Softshell kabát (fényvisszaverő kabát)

egy kiváló minőségű és innovatív munkaruházati megoldás, amely magas láthatóságot és kényelmet biztosít a viselőjének. Ez a kabát a legfrissebb technológiákat és anyagokat ötvözi a maximális biztonság és funkcionalitás érdekében.

Főbb tulajdonságok:

  1. Jólláthatóság: A kabát élénk színei és reflexcsíkjai kiemelkedő láthatóságot biztosítanak mind nappal, mind éjszaka. Ezáltal a viselője jól kivehető és könnyen észrevehető a munkaterületen.

  2. Softshell anyag: A kabát kiváló minőségű softshell anyagból készül, amely ellenáll az időjárási viszontagságoknak, és egyidejűleg légáteresztő, hogy a viselője kényelmes maradhasson munka közben.

  3. Vízálló réteg: A softshell anyag vízálló réteggel van ellátva, ami védelmet nyújt az esős időjárás ellen. Így a viselője száraz és komfortos marad még nedves körülmények között is.

  4. Funkcionális zsebek: A kabát számos praktikus zsebet tartalmaz, beleértve a cipzáras mellzsebet és oldalzsebeket. Ezek a zsebek lehetővé teszik a kisebb eszközök vagy szerszámok biztonságos tárolását.

  5. Rugalmas szegélyek: A rugalmas szegélyek a mandzsettákon és az alsó szegélyen segítenek megakadályozni a hideg levegő bejutását, és hozzájárulnak a kabát kényelmes viseletéhez.

  6. Modern design: A TOP NOVA Jólláthatósági Softshell Munkakabát modern és letisztult designnal rendelkezik, így a praktikumot és az esztétikumot is magában foglalja.

Ez a munkakabát ideális választás olyan munkakörnyezetekben, ahol a jólláthatóság és a munkavédelem kiemelten fontosak. A TOP NOVA minőségi termékei hozzájárulnak a biztonságos és hatékony munkavégzéshez, miközben a viselőjük kényelmét is szem előtt tartják.




A TOP NOVA jólláthatósági softshell kabát rugalmasságával és puhaságával emelkedik ki

versenytársai közül. Kényelmes, jól szellőző, 5000 mm-ig vízálló, és még kapucnival is rendelkezik,

így a legzordabb időjárási viszonyok közepette sem kell megállni a munkával.

 TOP NOVA jólláthatósági softshell munkakabát tulajdonságai:


Vízálló alapanyag 5000 mm-ig
Szuper kényelmes viselet.
4 irányú rugalmasság.
Álló gallér.
Állítható mandzsetta és derékalj.
Fényvisszaverő szegélyek.
Multifunkciós nagy zsebek.
Cipzáras mellzsebek.
Állítható kapucni.
Puha polár bélés.
Fémmentes ruházat.
Modern, slim fit kialakítás.
Anyag: 300 g/m2. 100% poliészter.
Méretek: S-6XL

Tanúsítvány: EN ISO 13688, EN ISO 20471

OP NOVA láthatósági Softshell kabát (fényvisszaverő kabát)

TOP NOVA LÁTHATÓSÁGI KABÁT (fényvisszaverő kabát)

A TOP NOVA Jólláthatósági Munkakabát a Promol System Kft kiváló minőségű munkavédelmi termékeinek egyik kiemelkedő darabja. A kabát magas láthatóságot és kiváló védelmet nyújt a munkavállalóknak.

Fő Jellemzők:

  1. Hi-Vis Színű Kialakítás:

    • A kabát élénk színekben, például sárgában vagy narancssárgában kapható, amelyek maximalizálják a munkavállaló láthatóságát a munkaterületen.
  2. Reflective Csíkok:

    • A kabáton elhelyezett fényvisszaverő csíkok tovább fokozzák a láthatóságot, különösen alacsony fényviszonyok mellett.
  3. Vízálló és Szélálló:

    • A kabát vízálló és szélálló anyagból készül, így védelmet nyújt a nedvesség és a hideg ellen.
  4. Kényelmes Viselet:

    • A könnyű és légáteresztő anyagok biztosítják a kényelmes viseletet a hosszú munkanapok során is.
  5. Állítható Bőségű Részletek:

    • Az állítható mandzsetták és derékrész lehetővé teszik a szabályozást, így mindenki számára optimális illeszkedést biztosít.
  6. Praktikus Zsebek:

    • A kabát számos praktikus zsebet tartalmaz, beleértve a mellzsebeket és oldalsó zsebeket, amelyek ideálisak kisebb eszközök és személyes tárgyak tárolására.
  7. Szabványoknak Való Megfelelés:

    • A kabát megfelel a jól láthatósági munkaruházat vonatkozó szabványainak és előírásainak.
  8. Változatos Felhasználás:

    • Ideális választás építőipari munkákhoz, útépítéshez, logisztikai és raktározási tevékenységekhez, valamint bármely olyan munkaterületre, ahol fontos a magas láthatóság és a munkavédelem.

A TOP NOVA Jólláthatósági Munkakabát nemcsak kiemelkedő védelmet és láthatóságot biztosít, hanem stílusos és praktikus megoldás is a munkavédelmi szükségletek kielégítésére. Válaszd ezt a kabátot, ha fontos számodra a biztonság és a kényelem a mindennapi munkavégzés során


TOP NOVA jólláthatósági munkakabát tulajdonságai:
Strapabíró anyag.
Álló gallér.
Állítható mandzsetta és derékalj.
Fényvisszaverő szegélyek.
Multifunkciós nagy zsebek.
Cipzáras mellkaszseb.
Fémmentes ruházat.
Fényvisszaverő csíkok.
Max. 25x mosás.
Modern, slim fit kialakítás.
Anyag: 250 g/m2. 65% poliészter 35% pamut.
Méret: S-6XL

Tanúsítvány: EN ISO 13688, EN ISO 20471

TOP NOVA munkaruha, ha munka közben is jól akar kinézni.

TOP NOVA LÁTHATÓSÁGI KABÁT (fényvisszaverő kabát

TOP NOVA LÁTHATÓSÁGI DEREKAS MUNKANADRÁG - TERMÉKISMERTETŐ

A TOP NOVA jólláthatósági derekas munkanadrág egy kiváló minőségű és funkcionális munkaruházat, amely kifejezetten a magas láthatóság és kényelem biztosítása érdekében lett tervezve. Az alábbiakban bemutatom a nadrág fontos tulajdonságait és előnyeit.

1. LÁTHATÓSÁG:

  • A nadrág az EN ISO 20471:2013-as szabványnak megfelelően készült, így garantálja a magas láthatóságot alacsony fényviszonyok között is. A fényvisszaverő csíkok és prizmás felületek maximális biztonságot nyújtanak a sötétben és rossz időjárási körülmények között is.

2. ANYAG ÉS KIALAKÍTÁS:

  • A nadrág strapabíró poliészterből készül, amely ellenáll az időjárási viszontagságoknak és a szennyeződéseknek. A könnyű és légáteresztő anyag biztosítja a kényelmet a hosszú munkanapok során is.

3. TÁROLÓZSEBEK:

  • A nadrág számos praktikus zsebbel rendelkezik, beleértve az oldal- és hátsózsebeket, amelyek lehetővé teszik az eszközök és személyes tárgyak könnyű tárolását és hozzáférhetőségét.

4. KÉNYELEM ÉS MOBILITÁS:

  • Az ergonomikus kialakítás és a rugalmas derék biztosítja a maximális kényelmet és mozgásszabadságot. A térdpárnázat lehetőséget biztosít a térdeket érintő extra védelemre, különösen a térdelő munkák során.

5. MUNKAVÉDELEM:

  • A nadrág nemcsak a láthatóságot növeli, hanem számos munkavédelmi szempontból is megfelelő. A tartós anyagok és a precízen varrt varrások garantálják a hosszú élettartamot és a megbízható védelmet.

6. UNIVERZÁLIS FELHASZNÁLHATÓSÁG:

  • A TOP NOVA jólláthatósági derekas munkanadrág ideális választás mind az építőipari, logisztikai, mind a különböző ipari területeken dolgozók számára, ahol a láthatóság és a kényelem kiemelten fontos.

A TOP NOVA jólláthatósági derekas munkanadrág kombinálja a magas láthatóságot, kényelmet és munkavédelmet egyetlen stílusos és praktikus ruhadarabban, amely megfelel a szigorú szabványoknak és a mindennapos munkakörülményeknek.




A TOP NOVA RFL PANTS, jólláthatósági derekas munkanadrág ergonomikus térdkialakításával

biztosítja azt, hogy munkavégzés közben ne akadályozza a szabad mozgást a munkaruha, térdelő

helyzetben végzett munka közben is kényelmes maradjon. Fényvisszaverő csíkok, fémmentes

ruházat. Állítható a szárhossz, ezáltal a különböző testmagasságokhoz alakítható.


TOP NOVA RFL jólláthatósági derekas munkanadrág:
Strapabíró anyag.
Szerszámtartó pánt.
Cipzáras zsebek.
Multifunkciós zsebek és kártyatartó.
Cipzáras farzseb.
Emelt derék.
Ergonómikus kialakítás.
Erősített térdzseb.
Állítható szárhossz.
Fémmentes ruházat.
Fényvisszaverő szegélyek.
Modern, slim fit kialakítás.
Anyag: 250 g/m2. 65% poliészter, 35% pamut.
Méret: S-6XL

 

Tanúsítvány: EN ISO 13688, EN ISO 20471

TOP NOVA munkaruha, ha munka közben is jól akarsz kinézni.

TOP NOVA LÁTHATÓSÁGI DEREKAS MUNKANADRÁG1TOP NOVA LÁTHATÓSÁGI DEREKAS MUNKANADRÁG2

TOP PHOENIX HI2D P HI-VIS LÁTHATÓSÁGI DEREKAS NADRÁG - TERMÉKISMERTETŐ

A TOP PHOENIX HI2D P HI-VIS derekas nadrág a magas láthatóságú és funkcionális munkaruházat egy kiváló példája. Az alábbiakban részletezem a nadrág fontos tulajdonságait és előnyeit.

1. LÁTHATÓSÁG:

  • A nadrág megfelel az EN ISO 20471:2013 szabványnak, amely garantálja a magas láthatóságot mind nappali, mind éjszakai körülmények között. A fényvisszaverő csíkok és prizmás felületek maximális biztonságot nyújtanak.

2. ANYAG ÉS KIALAKÍTÁS:

  • Strapabíró poliészterből készült, amely ellenáll az időjárási viszontagságoknak és a szennyeződéseknek. A könnyű és légáteresztő anyag biztosítja a kényelmet és a hosszú élettartamot.

3. TÁROLÓZSEBEK:

  • A nadrág számos zsebet tartalmaz, beleértve az oldal- és hátsó zsebeket, valamint egy mélyebb derékszalag zsebet, amely lehetővé teszi kisebb eszközök és személyes tárgyak könnyű tárolását és hozzáférhetőségét.

4. KÉNYELEM ÉS MOBILITÁS:

  • Az ergonomikus kialakítás és a rugalmas derék lehetővé teszi a maximális kényelmet és mozgásszabadságot a mindennapos munkavégzés során.

5. TÉRDPÁRNAZAT:

  • A nadrág tartalmaz térdbetéteket, amelyek extra védelmet nyújtanak a térdelő munkáknál. A térdpárnázatok kényelmesek és könnyen eltávolíthatók, így a nadrág alkalmazkodik a felhasználó igényeihez.

6. MUNKAVÉDELEM:

  • A nadrág magas szintű munkavédelmet biztosít a strapabíró anyagok és a precízen varrt varrások révén, amelyek hosszú élettartamot és megbízható védelmet garantálnak.

7. UNIVERZÁLIS FELHASZNÁLHATÓSÁG:

  • Ideális választás az építőipari, logisztikai, és egyéb ipari munkákhoz, ahol a magas láthatóság és a funkcionalitás kiemelten fontos.

A TOP PHOENIX HI2D P HI-VIS derekas nadrág kombinálja a kiváló láthatóságot, kényelmet és munkavédelmet, így tökéletes választás azoknak, akik magas elvárásokkal rendelkeznek a munkaruházatukkal szemben.




A TOP PHOENIX kollekció HI2D P derekas munkanadrág követi a legmodernebb munkaruha divattrendeket. Az igazi Hi-Vis munkaruházatok közé tartozik, hiszen rendelkezik a megfelelő kontraszt panelekkel és fényvisszaverő csíkokkal is. Rendkívüli rugalmassága miatt kényelmes viselet egész napos munkavégzés közben. 
Tulajdonságok:

2D - 2 irányú nagyfokú rugalmasság
Ergonómikus kialakítás
Gumírozott derékpánt
Reflektív csíkok
Multifunkciós zsebek
D gyűrűk
Fémmentes ruházat
Kártyatartó
Hosszított szár
Megerősített térdzseb
Szellőző ülepbetét
Eszköztartó pánt
Anyag: 40% pamut; 35% EME (elastomultiester), 25% poliészter, 240 g/m2
Méret: S-6XL
Tanúsítvány: EN ISO 13688; EN ISO 20471

TOP PHOENIX HI2D P HI-VIS LÁTHATÓSÁGI DEREKAS NADRÁG1TOP PHOENIX HI2D P HI-VIS LÁTHATÓSÁGI DEREKAS NADRÁG

TOP PHOENIX HI2D J HI-VIS LÁTHATÓSÁGI KABÁT - TERMÉKISMERTETŐ

A TOP PHOENIX HI2D J HI-VIS munkakabát a legújabb technológiákat és kiváló minőségű anyagokat kombinálja, hogy kielégítse a magas láthatóság és a munkavédelem iránti igényeket. Az alábbiakban részletezem a kabát főbb jellemzőit és előnyeit.

1. LÁTHATÓSÁG:

  • Megfelel az EN ISO 20471:2013 szabványnak, biztosítva a magas láthatóságot mind nappali, mind éjszakai körülmények között. A fényvisszaverő csíkok és prizmás felületek maximális biztonságot nyújtanak.

2. ANYAG ÉS KIALAKÍTÁS:

  • A kabát magas minőségű, kopásálló poliészterből készült, amely ellenáll az időjárási viszontagságoknak és a szennyeződéseknek. Az anyag légáteresztő és kényelmes viseletet biztosít.

3. TÉPŐZÁRÓS UJJAK:

  • A tépőzáras ujjvégek lehetővé teszik az egyszerű és gyors beállítást, így könnyen alkalmazkodhat a viselője igényeihez.

4. TÖBBFUNKCIÓS ZSEBEK:

  • A kabát számos praktikus zsebet tartalmaz, beleértve az oldalsó, mell- és belső zsebeket, amelyek megkönnyítik az eszközök és személyes tárgyak tárolását.

5. KÉNYELEM ÉS MOBILITÁS:

  • Az ergonomikus kialakítás és a rugalmas részek lehetővé teszik a szabad mozgást és kényelmes viseletet, különösen aktív munkakörnyezetekben.

6. ALLERGY FREE ZSEBEK:

  • A kabátban található zsebek allergénmentes anyagból készülnek, biztosítva a felhasználó kényelmét és az allergiás reakciók elkerülését.

7. MUNKAVÉDELEM:

  • A kiváló minőségű anyagok és precízen varrt varrások biztosítják a magas szintű munkavédelmet és a hosszú élettartamot.

8. UNIVERZÁLIS FELHASZNÁLHATÓSÁG:

  • Ideális választás az építőipari, logisztikai és egyéb ipari munkákhoz, ahol a magas láthatóság és a funkcionalitás kiemelten fontos.

A TOP PHOENIX HI2D J HI-VIS munkakabát kombinálja a kiváló láthatóságot, kényelmet és munkavédelmet, így optimális választás a biztonsági követelményeket szigorúan követő munkakörnyezetekben.




A TOP PHOENIX kollekció HI2D J munkakabát követi a legmodernebb munkaruha divattrendeket

sportos szabásvonalával. Az igazi Hi-Vis munkaruházatok közé tartozik, hiszen rendelkezik a

megfelelő kontrasztpanelekkel és fényvisszaverő csíkokkal is. Rendkívüli rugalmassága miatt

kényelmes viselet egész napos munkavégzés közben. 


Tulajdonságok:

2D - 2 irányú nagyfokú rugalmasság
Ergonómikus kialakítás
Állítható derékbőség és mandzsetta
Reflektív csíkok
Multifunkciós zsebek
D gyűrűk
Fémmentes ruházat
Kártyatartó
Anyag: 40% pamut, 35% EME (elastomultiester), 25% poliészter, 240 g/m2
Méret: S-6XL
Tanúsítvány: EN ISO 13688; EN ISO 20471

TOP PHOENIX HI2D J HI-VIS LÁTHATÓSÁGI KABÁT

TOP PHOENIX HI2D BP HI-VIS LÁTHATÓSÁGI KANTÁROS MUNKANADRÁG - TERMÉKISMERTETŐ

A TOP PHOENIX HI2D BP HI-VIS KANTÁROS MUNKANADRÁG a modern munkavédelmi elvárásoknak megfelelően készült, kiemelkedő minőségű anyagokból és funkcionális kialakítással. Az alábbiakban részletezem a nadrág főbb jellemzőit és előnyeit.

1. LÁTHATÓSÁG:

  • A nadrág megfelel az EN ISO 20471:2013 szabványnak, garantálva a magas láthatóságot mind nappali, mind éjszakai körülmények között. A fényvisszaverő csíkok és prizmás felületek maximalizálják a biztonságot.

2. ANYAG ÉS KIALAKÍTÁS:

  • Kiváló minőségű poliészterből készült, ami kopásálló és ellenáll az időjárási viszontagságoknak. A légáteresztő anyag és a kiváló varrások biztosítják a tartósságot és a kényelmet.

3. ERGONOMIKUS KIALAKÍTÁS:

  • Az ergonomikus kialakítás és a rugalmas részek optimális mozgásszabadságot biztosítanak, így ideális választás a dinamikus munkakörnyezetekben.

4. KANTÁROS KIALAKÍTÁS:

  • A nadrág kantáros kialakításának köszönhetően könnyedén állítható a derekán, biztosítva a testhez illeszkedést és a felhasználói kényelmet.

5. ALLERGY FREE ZSEBEK:

  • Az nadrágban található zsebek allergénmentes anyagból készülnek, minimalizálva az allergiás reakciók kockázatát.

6. TÖBBFUNKCIÓS ZSEBEK:

  • A nadrág számos zsebet tartalmaz, beleértve az oldalsó, hátsó és térdzsebeket, amelyek praktikus tárolási lehetőséget biztosítanak eszközök és személyes tárgyak számára.

7. MUNKAVÉDELEM:

  • A nadrág magas minőségű anyagokból és kiváló varrásokból eredően kiváló szintű munkavédelmet biztosít, hozzájárulva a munkavállalók biztonságához.

8. UNIVERZÁLIS FELHASZNÁLHATÓSÁG:

  • Ideális választás az építőipari, logisztikai és egyéb ipari munkákhoz, ahol a magas láthatóság és a kényelmes viselet elengedhetetlen.

A TOP PHOENIX HI2D BP HI-VIS KANTÁROS MUNKANADRÁG a modern munkavédelmi követelményeket kielégítve kínálja a magas láthatóság, kényelem és tartósság egyensúlyát.




A TOP PHOENIX kollekció HI2D BP kantáros munkanadrág követi a legmodernebb munkaruha divattrendeket. Az igazi Hi-Vis munkaruházatok közé tartozik, hiszen rendelkezik a megfelelő kontraszt panelekkel és fényvisszaverő csíkokkal is. Rendkívüli rugalmassága miatt kényelmes viselet egész napos munkavégzés közben. 
Tulajdonságok:

2D - 2 irányú nagyfokú rugalmasság
Ergonómikus kialakítás
Gumírozott derékpánt
Reflektív csíkok
Multifunkciós zsebek
D gyűrűk
Fémmentes ruházat
Kártyatartó
Hosszított szár
Megerősített térdzseb
Szellőző ülepbetét
Eszköztartó pánt
Állítható, gumis kantár
Anyag: 40% pamut; 35% EME (elastomultiester), 25% poliészter, 240 g/m2
Méret: S-6XL
Tanúsítvány: EN ISO 13688; EN ISO 20471

TOP PHOENIX HI2D BP HI-VIS LÁTHATÓSÁGI KANTÁROS MUNKANADRÁG

TOP NOVA LÁTHATÓSÁGI KANTÁROS MUNKANADRÁG - TERMÉKISMERTETŐ

A TOP NOVA JÓLLÁTHATÓSÁGI KANTÁROS MUNKANADRÁG egy kiváló minőségű és modern munkavédelmi ruhadarab, amely a legmagasabb láthatósági szabványoknak megfelelve, kényelmet és biztonságot nyújt a felhasználó számára. Az alábbiakban részletezem a nadrág főbb jellemzőit és előnyeit.

1. LÁTHATÓSÁG:

  • A munkanadrág megfelel az EN ISO 20471:2013 szabványnak, garantálva a magas láthatóságot mind nappali, mind éjszakai körülmények között. A fényvisszaverő csíkok és prizmás felületek növelik a biztonságot.

2. ANYAG ÉS KIALAKÍTÁS:

  • Kiváló minőségű poliészterből készült, amely ellenáll az időjárási viszontagságoknak és strapabíró a mindennapi munkavégzés során. Az ergonomikus kialakítás és a kényelmes viselet érdekében a nadrág légáteresztő anyagokat tartalmaz.

3. KANTÁROS KIALAKÍTÁS:

  • Az állítható kantáros megoldás lehetővé teszi, hogy a nadrág könnyen és egyénileg beállítható legyen a felhasználó derekán, így optimális illeszkedést biztosítva.

4. TÖBBFUNKCIÓS ZSEBEK:

  • A nadrág számos praktikus zsebet tartalmaz, beleértve az oldalsó, hátsó és térdzsebeket, így eszközök és személyes tárgyak kényelmesen tárolhatók.

5. MUNKAVÉDELEM:

  • A nadrág kiváló minőségű anyagokból készült, és erős varrásokkal rendelkezik, biztosítva a magas szintű munkavédelmet. Strapabíró kialakítása ellenáll az esetleges sérüléseknek és kopásnak.

6. UNIVERZÁLIS FELHASZNÁLHATÓSÁG:

  • Ideális választás az építőipari, logisztikai és egyéb ipari munkákhoz, ahol a láthatóság és a kényelem elengedhetetlenek a biztonságos munkavégzéshez.

A TOP NOVA JÓLLÁTHATÓSÁGI KANTÁROS MUNKANADRÁG ötvözi a funkcionalitást és a biztonságot, így kiváló választás minden olyan munkaterületen, ahol a magas láthatóság és a kényelmes munkavégzés kiemelten fontos.

 


A TOP NOVA RFL BibPants, jólláthatósági kantáros munkanadrág tágas mellzsebével, szerszámtartó

pántjával lehetőséget ad arra, hogy a legfontosabb, munkavégzéshez szükséges tárgyainkat

kényelmesen magunknál tarthassuk. Ergonomikus térdkialakítása és erősített térdzsebe

kényelmessé és strapabíróvá teszi ezt a kiváló minőségű munkaruhát.


TOP NOVA RFL jólláthatósági kantáros munkanadrág tulajdonságai:
Strapabíró anyag.
Multifunkciós zsebek és kártyatartó.
Többfunkciós mellzseb.
Gumírozott derék.
Állítható és gumis kantár.
Szerszámtartó pánt.
Cipzáros farzseb.
Ergonómikus térdkialakítás.
Erősített térdzseb.
Állítható szárhossz.
Fémmentes ruházat.
Fényvisszaverő csíkok.
Modern, slim fit kialakítás.
Anyag: 250 g/m2. 65% poliészter, 35% pamut.
Max. 25x mosás.Méretek: S-6XL
Méret: S-6XL
Tanúsítvány: EN ISO 13688, EN ISO 20471
TOP NOVA RFL jólláthatósági munkaruha, ha munka közben is jól akar kinézni.

TOP NOVA LÁTHATÓSÁGI KANTÁROS MUNKANADRÁG1TOP NOVA LÁTHATÓSÁGI KANTÁROS MUNKANADRÁG