PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@promol.hu

LÁTHATÓSÁGI PÓLÓ

Termékismertető: Láthatósági Pólók

A jólláthatósági pólók olyan védőruházati elemek, melyek célja a viselőjük magas láthatóságának biztosítása, különösen rossz fényviszonyok mellett. Ezek a pólók gyakran kerülnek alkalmazásra a munkavállalók biztonságának és láthatóságának növelése érdekében, például építkezéseken, közlekedési területeken vagy más olyan környezetekben, ahol fontos a jól láthatóság.

Jellemzők és Anyagok:

  • Magas láthatóság: A jólláthatósági pólók neon színekben (sárga, narancssárga) és négyzetrácsos reflexcsíkokkal rendelkeznek, amelyek fokozzák a láthatóságot még rossz fényviszonyok között is.
  • Kényelmes viselet: A legtöbb jólláthatósági póló könnyű, légáteresztő anyagokból készül, biztosítva a kényelmes viseletet hosszú munkaidő alatt is.
  • Szabványoknak megfelelő: A jólláthatósági pólóknak meg kell felelniük bizonyos szabványoknak, például az EN ISO 20471-nek, amely a jól láthatósági ruházat követelményeit határozza meg.

Felhasználási Területek:

  1. Építőipar: Az építőiparban a munkavállalók gyakran viselnek jólláthatósági pólókat, hogy növeljék láthatóságukat a munkaterületeken.
  2. Közlekedés: Közlekedési alkalmazásokban, például útépítéseknél vagy irányítószemélyzet esetén a jólláthatósági pólók fontos szerepet játszanak.
  3. Logisztika és Raktározás: A logisztikai és raktározási iparágban dolgozók is használják ezeket a pólókat, különösen a sötétebb területeken.

Kiválasztási Tanácsok:

  • Fontos a megfelelő méret kiválasztása és a megfelelő illeszkedés, hogy a póló kényelmes legyen a viselője számára.
  • Ellenőrizze, hogy a póló megfelel-e a helyi és nemzetközi szabványoknak a jólláthatósági ruházat terén.

A jólláthatósági pólók tehát nemcsak a viselőjük biztonságát szolgálják, hanem az egész munkaterületen növelik a láthatóságot és ezzel csökkentik a balesetek kockázatát.

Láthatósági Pólók Anyagösszetétele: Kényelem és Funkcionalitás

A jólláthatósági pólók anyagösszetétele kulcsfontosságú szerepet játszik a viselőjük kényelmében és a termék funkcionális tulajdonságaiban. Ezeknek a pólóknak általában olyan anyagokból kell készülniük, amelyek egyesítik a kényelmet, a lélegzőképességet és a jó láthatóságot. Az anyagösszetétel általában két fő komponensből áll: pamut és poliészter vagy más műszálak.

Pamut:

  • A pamut az egyik legnépszerűbb alapanyag a jólláthatósági pólókban. Ez az anyag természetes, lélegző és kényelmes viseletet biztosít.
  • A pamut jó nedvességelvezető képességgel rendelkezik, így segít megőrizni a viselője szárazságát hosszú munkaidő alatt is.
  • Az anyag puhasága miatt kiválóan alkalmas arra, hogy a pólót kényelmesen viseljék az egész nap során.

Poliészter vagy Műszálak:

  • A poliészter vagy más műszálak hozzáadása növeli a póló tartósságát és kopásállóságát.
  • Ezek az anyagok gyorsan száradnak, így segítenek elkerülni a nedvesség felhalmozódását, ami különösen fontos a melegebb időjárási körülmények között.
  • A műszálak általában hozzájárulnak a jólláthatósági pólók gyorsan száradó és könnyű jellegéhez.

A jólláthatósági pólók anyagösszetétele tehát egyensúlyt teremt a kényelem, a lélegzőképesség és a funkcionális tulajdonságok között. Az optimális keveréketől függően ezek a pólók kiváló megoldást nyújtanak a láthatóság és a munkavédelem terén. A pamut és a műszálak kombinációja egy olyan terméket eredményez, amelyet kényelmes viselni, ugyanakkor hatékonyan szolgálja a munkavállaló biztonságát és láthatóságát.

Láthatósági Pólók Szabványai: A Biztonságos Munkavégzés Alapja

A láthatósági pólók szabványai olyan iránymutatásokat és előírásokat tartalmaznak, amelyek célja a munkavállalók biztonságának és láthatóságának maximalizálása. Az ilyen pólókra vonatkozó szabványok a következő fő területekre összpontosítanak:

1. EN ISO 20471:2013 (Európai Uniós Szabvány):

  • Ez a szabvány az EU-ban elismert láthatósági ruházat szabványa. A 2013-as verzió kijelöli a láthatósági pólók alapvető követelményeit, beleértve a színek, a fluoreszcens anyagok, a retroreflexiós csíkok és a szabványosított címkék előírásait.
  • Az EN ISO 20471 szabvány három osztályba sorolja a láthatósági ruházatot, ahol az osztályok növekvő mértékben felelnek meg a láthatóság szintjének.

2. ANSI/ISEA 107 (Amerikai Nemzeti Szabvány):

  • Az Amerikai Nemzeti Szabványintézet (ANSI) által kiadott szabvány meghatározza az Amerikai Egyesült Államokban alkalmazott láthatósági ruházat követelményeit.
  • Az ANSI/ISEA 107 szabvány az osztályokat I, II és III szintekre osztja, és meghatározza a fluoreszcens színek, a retroreflexiós anyagok és a kiegészítők követelményeit.

3. CSA Z96 (Kanadai Szabvány):

  • Kanadában a CSA Z96 szabvány irányítja a láthatósági ruházat előírásait. A szabvány különböző osztályokba sorolja a ruházatot a láthatóság szintje alapján.
  • A szabvány részletezi a fluoreszcens és retroreflexiós elemek minimális területeit és elrendezését a láthatósági pólókon.

Fontos Megjegyzés: A láthatósági pólók szabványai az adott országban és régióban érvényes jogszabályoktól függenek. Fontos, hogy a munkáltatók és munkavállalók megismerjék és betartsák az érvényes szabványokat annak érdekében, hogy biztosítsák a munkavégzés során optimális láthatóságot és biztonságot. A szabványoknak való megfelelés kulcsfontosságú a munkavédelem és a balesetek megelőzése szempontjából.

A láthatósági pólók alkalmazása

A jólláthatósági pólók kiválóan alkalmazhatók olyan munkaterületeken, ahol a munkavállalók láthatóságát maximalizálni kell, például alacsony fényviszonyok között vagy gépjárműforgalom mellett. Az ilyen munkahelyek közé tartoznak:

  1. Építőipar és Útépítés:

    • Építőmunkások, útépítők, és más építőipari szakemberek számára ajánlottak, különösen azokon a területeken, ahol gépjárművek közlekednek.
  2. Közlekedési és Logisztikai Szektor:

    • Azok számára, akik a közúti forgalomban, repülőtereken, kikötőkben dolgoznak, ahol fontos a magas láthatóság, a jólláthatósági pólók nélkülözhetetlenek.
  3. Vasúti és Hajózási Munkaterületek:

    • Vasúti- és hajózási alkalmazottak, akik a pályaudvarokon, kikötőkben vagy más közlekedési csomópontokon tevékenykednek, szintén profitálhatnak a jólláthatósági pólók viseléséből.
  4. Raktározás és Logisztika:

    • Raktárakban, logisztikai központokban dolgozók számára kiváló választás, különösen ahol a járműforgalom vagy emelőgépek használata általában előfordul.
  5. Vadászat és Szabadidős Tevékenységek:

    • Vadászok, túrázók, kerékpárosok számára is ideális lehet, különösen olyan területeken, ahol fontos a láthatóság a biztonságos tevékenység érdekében.
  6. Eseménybiztoság:

    • Rendezvények, koncertek, sportesemények során a biztonsági személyzet és rendezvénybiztosok számára ajánlottak a jólláthatósági pólók.
  7. Tűzoltóság és Mentőszolgálatok:

    • A tűzoltók és mentőszolgálatok számára is alkalmazhatók, különösen olyan helyzetekben, ahol rossz láthatóság vagy éjszakai műszakok vannak.
  8. Egyéb Szolgáltatók:

    • Bizonyos szolgáltatók, például parkolóőrök, takarítók vagy épületfelügyelők is használhatják a jólláthatósági pólókat a biztonságuk érdekében.

Ezek a munkahelyek és tevékenységek, ahol a jólláthatósági pólók elősegíthetik a munkavállalók láthatóságát és hozzájárulhatnak a biztonságos munkavégzéshez.

COVERGUARD YARD FLUO LÁTHATÓSÁGI PÓLÓ

A COVERGUARD YARD FLUO JÓLLÁTHATÓSÁGI V-NYAKAS PÓLÓ egy kiváló minőségű láthatósági póló, amely kifejezetten tervezve lett a magas láthatóság biztosítása érdekében. Az alábbiakban részletesen ismertetjük ennek a terméknek a jellemzőit:

Főbb Tulajdonságok:

  1. Magas Láthatóság: A póló élénk, fluoreszkáló színű anyagból készült, ami növeli a viselő láthatóságát rossz fényviszonyok között és éjszaka is.

  2. V-Nyak Kialakítás: A V-nyak kialakítás kényelmes viseletet biztosít, és divatos megjelenést kölcsönöz a viselőnek.

  3. Jó Minőségű Anyagok: A póló strapabíró és kényelmes anyagokból készült, így ideális választás a mindennapos munkavégzéshez.

  4. Légáteresztő Anyag: A könnyű és légáteresztő anyag segít a viselő kényelmének fenntartásában, különösen meleg időjárási körülmények között.

  5. Visszavillanó Csíkok: A pólón elhelyezett visszavillanó csíkok tovább növelik a láthatóságot, különösen gépjárművek fényszóróinak fényében.

  6. Anyagösszetétel: A póló gyakran készül pamut-poliészter keverék anyagokból, kombinálva a pamut puhaságát és a poliészter tartósságát.

  7. Szabványok: Megfelel a releváns láthatósági szabványoknak, biztosítva a megfelelő védettséget a munkavégzés során.

Felhasználási Területek:

  • Építőipar és Útépítés
  • Közlekedési és Logisztikai Szektor
  • Vasúti és Hajózási Munkaterületek
  • Raktározás és Logisztika
  • Vadászat és Szabadidős Tevékenységek
  • Eseménybiztoság
  • Tűzoltóság és Mentőszolgálatok
  • Rendezvények és Sportesemények

A COVERGUARD YARD FLUO JÓLLÁTHATÓSÁGI V-NYAKAS PÓLÓ egy kiemelkedő választás, amely kombinálja a stílust a hatékony láthatósággal. Ideális minden olyan munkahelyre, ahol a biztonság és a magas láthatóság kulcsfontosságú.



V-nyakú rövid ujjú jólláthatósági póló
140 g/m2 szellőző, könnyű 100% poliészter anyag
egyenes vonalú szabás
2 függőleges és 2 vízszintes, 5 cm széles, az EN ISO 20471 szabványnak megfelelő fényvisszaverő csík
SZÍN: sárga (7YAVY) és narancs (7YAVO)
MÉRET: M, L, XL, XXL, (sárga XXXL-ben is)
EU szabvány:EN340, EN ISO 20471:2013 (Cl 2)

COVERGUARD YARD FLUO LÁTHATÓSÁGI PÓLÓCOVERGUARD YARD FLUO LÁTHATÓSÁGI PÓLÓ 2

COVERGUARD YARD FLUO LÁTHATÓSÁGI HOSSZÚ UJJÚ PÓLÓ

A COVERGUARD YARD FLUO JÓLLÁTHATÓSÁGI HOSSZÚ UJJÚ PÓLÓ kiváló minőségű és praktikus láthatósági felsőruházat, amely kifejezetten tervezve lett a magas láthatóság biztosítására. Az alábbiakban részletesen ismertetjük ennek a terméknek a jellemzőit:

Főbb Tulajdonságok:

  1. Magas Láthatóság: Az élénk, fluoreszkáló szín és a visszavillanó csíkok biztosítják a viselő kiemelkedő láthatóságát mindennapi munkavégzés közben.

  2. Hosszú Ujjú Kialakítás: A hosszú ujjú póló védi a viselő karját, és ideális választás lehet hidegebb időjárás esetén is.

  3. Kényelmes Viselet: A póló puha és kényelmes anyagokból készült, amelyek segítik a viselő kényelmét a munkavégzés során.

  4. Jó Minőségű Anyagok: A strapabíró anyagok biztosítják a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot.

  5. Visszavillanó Elemek: A pólón elhelyezett visszavillanó csíkok és elemek tovább növelik a láthatóságot.

  6. Légáteresztő: A könnyű és légáteresztő anyag segíti a levegő áramlását, kényelmes viseletet biztosítva.

  7. Anyagösszetétel: Gyakran pamut-poliészter keverék, ami ötvözi a pamut puhaságát a poliészter tartósságával.

  8. Szabványok: Megfelel a releváns láthatósági szabványoknak, biztosítva a megfelelő védettséget.

Felhasználási Területek:

  • Építőipar és Útépítés
  • Közlekedési és Logisztikai Szektor
  • Vasúti és Hajózási Munkaterületek
  • Raktározás és Logisztika
  • Vadászat és Szabadidős Tevékenységek
  • Eseménybiztoság
  • Tűzoltóság és Mentőszolgálatok
  • Rendezvények és Sportesemények

A COVERGUARD YARD FLUO JÓLLÁTHATÓSÁGI HOSSZÚ UJJÚ PÓLÓ egy hatékony és megbízható választás a magas láthatóság és a kényelem jegyében. Ideális minden olyan munkakörnyezetben, ahol a láthatóság és a biztonság kiemelt fontosságú.



jó láthatósági hosszú ujjú póló
190 g/m2 vastag, kevertszálas 75% poliészter és 25% finom pamut bőrbarát alapanyag
5 cm széles fényvisszaverő csíkok: 2 keresztcsík, 2 vállcsík, 2 csík az ujjon
egyenes vonalú szabás, kiválóan szellőző kivitel
fekete kontraszt színű gallér 3 gombbal
SZÍN: sárga (7YAPY)
MÉRET: XXL, XXXL
EU szabvány: EN340, EN ISO 20471:2013 (Cl 3)

COVERGUARD YARD FLUO LÁTHATÓSÁGI HOSSZÚ UJJÚ PÓLÓ

COVERGUARD YARD FLUO LÁTHATÓSÁGI KÖRNYAKAS PÓLÓ

A COVERGUARD YARD FLUO JÓLLÁTHATÓSÁGI KÖRNYAKAS PÓLÓ egy kiváló minőségű láthatósági felső, melyet a magas láthatóság és a kényelem optimalizálására terveztek. Ez a póló ideális választás minden olyan munkaterület számára, ahol a kiemelkedő láthatóság elengedhetetlen. Ismertetjük ennek a terméknek a főbb jellemzőit:

Főbb Tulajdonságok:

  1. Magas Láthatóság: A póló élénk fluoreszkáló színe és visszavillanó csíkjai fokozzák a viselő kiemelkedő láthatóságát, különféle munkakörnyezetekben.

  2. Környak Kialakítás: Az ergonomikus környak kivitel kényelmet és könnyű fel- és levételt biztosít.

  3. Kényelmes Viselet: A könnyű és légáteresztő anyagok kényelmet és hűvös érzetet nyújtanak a viselő számára.

  4. Strapabíró Anyagok: A póló strapabíró anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot.

  5. Visszavillanó Elemek: A pólón található visszavillanó csíkok fokozzák a láthatóságot rossz fényviszonyok között.

  6. Szabványok: A termék megfelel a releváns láthatósági szabványoknak, így biztosítva a megfelelő védettséget.

  7. Könnyű Karbantartás: A póló könnyen tisztítható és karbantartható, amely elősegíti a higiéniai szabályok betartását.

Felhasználási Területek:

  • Építőipar és Útépítés
  • Közlekedési és Logisztikai Szektor
  • Vasúti és Hajózási Munkaterületek
  • Raktározás és Logisztika
  • Vadászat és Szabadidős Tevékenységek
  • Eseménybiztoság
  • Tűzoltóság és Mentőszolgálatok
  • Rendezvények és Sportesemények

A COVERGUARD YARD FLUO JÓLLÁTHATÓSÁGI KÖRNYAKAS PÓLÓ egy megbízható és hatékony választás a magas láthatóság biztosításához a munkahelyeken. A környak kialakítás és a kényelmes viselet teszi ideálissá mindennapi munkavégzéshez.




jó láthatóságú sárga (7YATY) színű póló
185 g/m2, 75% kopásálló poliészter, 25% puha pamut
5 cm széles fényvisszaverő csíkok
egyenes vonalú szabás, alaktartó, kiválóan szellőző bordázott kivitel
fekete környakas gallér
MÉRET: M, XXL
EU szabvány:EN340, EN ISO 20471:2013 (Cl 2)

COVERGUARD YARD FLUO LÁTHATÓSÁGI KÖRNYAKAS PÓLÓ

COVERGUARD SUNO LÁTHATÓSÁGI PÓLÓ SÁRGA

A COVERGUARD SUNO JÓLLÁTHATÓSÁGI SÁRGA PÓLÓ egy kiváló minőségű, magas láthatóságú felső, melyet kifejezetten terveztek a kiemelkedő láthatóság és a kényelem érdekében. Ezt a pólót számos munkakörnyezetben alkalmazzák, ahol a biztonság és a láthatóság elsődleges szempontok. Ismertetjük ennek a terméknek a főbb jellemzőit:

Főbb Tulajdonságok:

  1. Sárga Szín: Az élénk sárga szín magas láthatóságot biztosít, kiemelve a viselőt a környezetéből.

  2. Lélegző Anyag: A könnyű és lélegző anyagok kellemes viseletet biztosítanak még hosszú munkanapok során is.

  3. Kényelmes Viselet: Az ergonomikus kialakítás és a kényelmes szabás lehetővé teszi a szabad mozgást és kényelmes viseletet.

  4. Visszavillanó Csíkok: A póló elején és hátulján elhelyezett visszavillanó csíkok növelik a láthatóságot rossz fényviszonyok mellett.

  5. Szabványoknak Való Megfelelés: A póló megfelel a releváns láthatósági szabványoknak, biztosítva a megfelelő védettséget.

  6. Strapabíró Kialakítás: A strapabíró anyagok hosszú élettartamot és megbízhatóságot garantálnak.

  7. Könnyen Tisztítható: A könnyen tisztítható anyag segíti a higiéniai szabályok betartását.

Felhasználási Területek:

  • Építőipar és Útépítés
  • Közlekedési és Logisztikai Szektor
  • Raktározás és Anyagmozgatás
  • Építőipari és Gyártási Területek
  • Szabadidős Tevékenységek és Sportesemények
  • Rendezvénybiztosítás
  • Közszolgálati Munkakörök

A COVERGUARD SUNO JÓLLÁTHATÓSÁGI SÁRGA PÓLÓ ideális választás azok számára, akik kiemelkedő láthatóságot és kényelmet keresnek a munkahelyükön vagy szabadidős tevékenységeik során. A kényelmes anyagok és a praktikus kialakítás teszi a COVERGUARD SUNO pólót egy megbízható választássá mindennapi viseléshez.



jól láthatóságot biztosító sárga színű hosszú ujjú póló, sötétkék kontraszt anyaggal
100% poliészter kopásálló, kiemelten szellőző és alaktartó „Bird Eye” alapanyag
UPF 50+ napfény elleni UV védelemmel
5 cm széles szaggatott formátumú, szegmentált fényvisszaverő csíkok a könnyebb mozgás és a nagyobb kényelem érdekében: 1 mellrészen, 2 a vállon és 2 a karokon
egyenes vonalú szabás, a hónaljánál hálós betét biztosítja a kiváló szellőzést
fekete V-nyakas gallér
60°C-on 30 alakalommal mosható
MÉRET: S - XXXL
EU szabvány: EN340, S méret: EN ISO 20471:2013 + A1:2016 (Cl 2)
M és annál nagyobb méret esetén: EN ISO 20471:2013 + A1:2016 (Cl 3)

COVERGUARD SUNO LÁTHATÓSÁGI PÓLÓ SÁRGA1COVERGUARD SUNO LÁTHATÓSÁGI PÓLÓ SÁRGA2

COVERGUARD KOMO LÁTHATÓSÁGI PÓLÓ

A COVERGUARD KOMO JÓLLÁTHATÓSÁGI PÓLÓ egy kiváló minőségű védőruha, mely kiemelkedő láthatóságot biztosít. Ezt a pólót kifejezetten olyan munkakörnyezetekhez tervezték, ahol a biztonság és a magas láthatóság elengedhetetlen. Ismertetjük a főbb jellemzőit:

Főbb Tulajdonságok:

  1. Fluoreszkáló Szín: Az élénk színű, fluoreszkáló póló magas láthatóságot biztosít nappali és rossz fényviszonyok között egyaránt.

  2. Visszavillanó Csíkok: A póló elején és hátulján elhelyezett visszavillanó csíkok tovább növelik a láthatóságot, különösen rossz látási körülmények között.

  3. Lélegző Anyag: A könnyű és lélegző anyagok kényelmes viseletet biztosítanak hosszú munkanapok során is.

  4. Kényelmes Viselet: Az ergonomikus kialakítás és a kényelmes szabás lehetővé teszi a szabad mozgást és hosszabb ideig tartó viselést.

  5. Változatos Felhasználás: Ideális választás építkezéseken, útépítési munkáknál, közlekedési területeken, valamint más olyan helyeken, ahol a magas láthatóság elengedhetetlen.

  6. Strapabíró Anyag: A póló strapabíró anyagokból készül, garantálva a hosszú élettartamot.

  7. Könnyen Tisztítható: A könnyen tisztítható anyag segíti a higiéniai szabályok betartását.

Felhasználási Területek:

  • Építőipar és Útépítés
  • Közlekedési és Logisztikai Szektor
  • Raktározás és Anyagmozgatás
  • Építőipari és Gyártási Területek
  • Rendezvénybiztosítás
  • Közszolgálati Munkakörök
  • Egyéb területek, ahol a magas láthatóság elengedhetetlen

A COVERGUARD KOMO JÓLLÁTHATÓSÁGI PÓLÓ kiváló választás azok számára, akik számára fontos a biztonság és a magas láthatóság egy könnyen viselhető és kényelmes ruhadarabban. Válassza ezt a pólót, ha kiemelkedő láthatóságra van szüksége a munkakörnyezetében.

jó láthatóságú sárga színű rövid ujjú póló
kiválóan szellőző „Bird Eye” kötésű, 45% kopásálló poliészter - 55% puha pamut bőrbarát alapanyag
5 cm széles szaggatott formátumú, szegmentált fényvisszaverő csíkok a könnyebb mozgás és a nagyobb kényelem érdekében - 1 a mellrészen és 2 a vállon
UPF 50+ napfény elleni UV védelemmel
egyenes vonalú szabás , alaktartó, a hónaljánál hálós betét biztosítja a kiváló szellőzést
fekete V-nyakas gallér
30 alkalommal mosható 60°C-on
MÉRET: S - XXXL
EU szabvány: EN340, EN ISO 20471:2013 + A1:2016 (Cl 2)
7KOMO: hi-viz narancs színű

7KOMR: hi-viz piros színű

COVERGUARD KOMO LÁTHATÓSÁGI PÓLÓ1COVERGUARD KOMO LÁTHATÓSÁGI PÓLÓ2

 

COVERGUARD KYRIO NARANCSSZÍNŰ RÖVID UJJÚ LÁTHATÓSÁGI PÓLÓ

A COVERGUARD KYRIO NARANCSSZÍNŰ RÖVID UJJÚ JÓLLÁTHATÓSÁGI PÓLÓ egy kiváló minőségű és stílusos védőruha, amely magas láthatóságot és kényelmet kínál viselőjének. Az alábbiakban bemutatjuk a póló főbb jellemzőit:

Főbb Tulajdonságok:

  1. Fluoreszkáló Szín: Az élénk narancsszín kiemelkedő láthatóságot biztosít nappali és rossz fényviszonyok között egyaránt.

  2. Visszavillanó Csíkok: Az elől és hátul elhelyezett visszavillanó csíkok tovább növelik a láthatóságot, különösen rossz látási körülmények között.

  3. Lélegző Anyag: A könnyű és lélegző anyagok kényelmes viseletet biztosítanak hosszú munkanapok során is.

  4. Rövid Ujjú Kialakítás: Ideális meleg időjárás esetén, amikor a rövid ujjú kialakítás segíti a szabad mozgást és a jobb légáteresztést.

  5. Kényelmes Viselet: Az ergonomikus kialakítás és a kényelmes szabás lehetővé teszi a szabad mozgást és hosszabb ideig tartó viselést.

  6. Strapabíró Anyag: A póló strapabíró anyagokból készül, garantálva a hosszú élettartamot.

  7. Könnyen Tisztítható: A könnyen tisztítható anyag segíti a higiéniai szabályok betartását.

Felhasználási Területek:

  • Építőipar és Útépítés
  • Közlekedési és Logisztikai Szektor
  • Raktározás és Anyagmozgatás
  • Építőipari és Gyártási Területek
  • Rendezvénybiztosítás
  • Közszolgálati Munkakörök
  • Egyéb területek, ahol a magas láthatóság elengedhetetlen

A COVERGUARD KYRIO NARANCSSZÍNŰ RÖVID UJJÚ JÓLLÁTHATÓSÁGI PÓLÓ megfelelő választás minden olyan munkakörnyezetben, ahol a magas láthatóság elengedhetetlen, és ahol fontos a szabad mozgás és a kényelmes viselet. Válassza ezt a pólót a biztonság és a stílus egyensúlyáért!



Rövid ujjú, jó láthatósági póló
Szegmentált fényvisszaverő csíkok
Hálós hónaljrész a jobb szellőzés érdekében

UV elleni védelem: UPF 50+
Jó szellőzés a hálós alapanyagnak köszönhetően Szegmentált fényvisszaverő csíkok
Szennyeződésgátló betétek

Méretek: S-3XL

COVERGUARD KYRIO NARANCSSZÍNŰ RÖVID UJJÚ LÁTHATÓSÁGI PÓLÓ

 

COVERGUARD NEKKI LÁTHATÓSÁGI SÁRGA PÓLÓ

A COVERGUARD NEKKI JÓLLÁTHATÓSÁGI SÁRGA PÓLÓ egy modern és funkcionális védőruhadarab, amely kiváló láthatóságot és kényelmet biztosít viselőjének. Az alábbiakban ismertetjük a póló főbb jellemzőit:

Főbb Tulajdonságok:

  1. Sárga Fluoreszkáló Szín: Az élénk sárga szín kiválóan látható még rossz fényviszonyok között is, biztosítva a maximális biztonságot.

  2. Visszavillanó Csíkok: A póló elől és hátul elhelyezett visszavillanó csíkokkal rendelkezik, tovább növelve a láthatóságot.

  3. Lélegző Anyag: A könnyű és lélegző anyagok kényelmes viseletet biztosítanak hosszú munkanapok során is.

  4. Kényelmes Szabás: Az ergonomikus szabás és a kényelmes anyagok lehetővé teszik a szabad mozgást és a hosszabb viselést.

  5. Rövid Ujjú Kialakítás: Ideális meleg időjárás esetén, amikor a rövid ujjú póló segíti a jobb légáteresztést.

  6. Strapabíró Anyag: Az anyag strapabíró és ellenáll az időjárás viszontagságainak.

  7. Könnyen Tisztítható: A póló könnyen tisztítható, ami fontos a higiéniai szabályok betartásához.

Felhasználási Területek:

  • Építőipar és Útépítés
  • Közlekedési és Logisztikai Szektor
  • Raktározás és Anyagmozgatás
  • Építőipari és Gyártási Területek
  • Közszolgálati Munkakörök
  • Egyéb területek, ahol a magas láthatóság elengedhetetlen

A COVERGUARD NEKKI JÓLLÁTHATÓSÁGI SÁRGA PÓLÓ praktikus és stílusos választás minden olyan munkakörnyezetben, ahol a magas láthatóság elengedhetetlen, és ahol fontos a szabad mozgás és a kényelmes viselet. Válassza ezt a pólót a biztonság és a funkcionalitás kombinációjáért!



BIRD-EYE KÖTÉS: 55% pamut / 45% poliészter – 150g/ m2 - UPF 35+
FÉNYVISSZAVERŐ csíkok: rávarrt, 6 cm (S-L), illetve 5 cm (XL+) széles, mikrogyöngyös
Kerek nyakkivágás, rövid ujjú póló
Kényelem: pamut réteggel érintkezik a bőr
Kontraszt színű betétekkel a galléron, a vállon és az oldalrészen
Szennyeződések ellen: kontrasztos színű betétek
UV védelem: 35+ faktoros szűrő
2 rávarrt fényvisszaverő csík a törzsön
50 alkalommal mosható
Méret: S – 4XL
EN ISO 20471:2013+ A1:2016
(S+M) 1, (L+) 2

COVERGUARD NEKKI JÓLLÁTHATÓSÁGI SÁRGA PÓLÓCOVERGUARD NEKKI JÓLLÁTHATÓSÁGI SÁRGA PÓLÓ

COVERGUARD NEKKI JÓLLÁTHATÓSÁGI NARANCSSÁRGA PÓLÓ

A COVERGUARD NEKKI JÓLLÁTHATÓSÁGI NARANCSSÁRGA PÓLÓ kiemelkedő láthatóságot és stílusos kényelmet nyújt a viselőjének. Az alábbiakban ismertetjük a póló főbb jellemzőit:

Főbb Tulajdonságok:

  1. Narancssárga Fluoreszkáló Szín: A narancssárga szín a láthatóság fokozására tervezve, kiválóan látható mindenféle környezetben.

  2. Visszavillanó Csíkok: A póló elején és hátulján elhelyezett visszavillanó csíkok tovább fokozzák a láthatóságot, különösen rossz fényviszonyok között.

  3. Lélegző Anyag: A könnyű és lélegző anyagok gondoskodnak a kényelmes viseletről még hosszabb munkaidő alatt is.

  4. Ergonomikus Szabás: Az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi a szabad mozgást és kényelmes viseletet.

  5. Rövid Ujjú Kialakítás: Ideális melegebb időjárás esetén, ahol fontos a megfelelő légáteresztés.

  6. Strapabíró Anyag: A póló anyaga strapabíró és ellenáll az időjárási viszontagságoknak.

  7. Könnyen Tisztítható: A póló egyszerűen tisztítható, ami hozzájárul a higiénia fenntartásához.

Felhasználási Területek:

  • Építőipar és Útépítés
  • Közlekedési és Logisztikai Szektor
  • Raktározás és Anyagmozgatás
  • Építőipari és Gyártási Területek
  • Közszolgálati Munkakörök
  • Egyéb területek, ahol a magas láthatóság és a biztonság kiemelten fontos

A COVERGUARD NEKKI JÓLLÁTHATÓSÁGI NARANCSSÁRGA PÓLÓ praktikus és stílusos választás minden olyan munkakörnyezetben, ahol a magas láthatóság kritikus fontosságú, és ahol kiemelt szerepet játszik a kényelem és a funkcionalitás. Válassza ezt a pólót a biztonság és a modern stílus együttes megteremtéséért!



BIRD-EYE KÖTÉS: 55% pamut / 45% poliészter – 150g/ m2 - UPF 35+
FÉNYVISSZAVERŐ csíkok: rávarrt, 6 cm (S-L), illetve 5 cm (XL+) széles, mikrogyöngyös
Kerek nyakkivágás, rövid ujjú póló
Kényelem: pamut réteggel érintkezik a bőr
Kontraszt színű betétekkel a galléron, a vállon és az oldalrészen
Szennyeződések ellen: kontrasztos színű betétek
UV védelem: 35+ faktoros szűrő
2 rávarrt fényvisszaverő csík a törzsön
50 alkalommal mosható
Méret: S – 4XL
EN ISO 20471:2013+ A1:2016
(S+M) 1, (L+) 2

COVERGUARD NEKKI JÓLLÁTHATÓSÁGI NARANCSSÁRGA PÓLÓ

COVERGUARD OKI LÁTHATÓSÁGI SÁRGA PÓLÓ

A COVERGUARD OKI JÓLLÁTHATÓSÁGI SÁRGA PÓLÓ kiváló minőségű és funkcionalitással rendelkező védőruházati termék, amelyet terveztek a láthatóság és a kényelem maximális biztosítása érdekében. Az alábbiakban ismertetjük a póló jellemzőit:

Főbb Tulajdonságok:

  1. Sárga Fluoreszkáló Szín: A sárga szín kiemelkedő láthatóságot biztosít mindenféle munkakörnyezetben.

  2. Visszavillanó Csíkok: A póló elején és hátulján található visszavillanó csíkok tovább növelik a láthatóságot, különösen rossz fényviszonyok között.

  3. Lélegző Anyag: A könnyű és lélegző anyagok biztosítják a kényelmes viseletet hosszabb munkaidő alatt is.

  4. Ergonomikus Szabás: Az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi a szabad mozgást és kényelmes viseletet.

  5. Rövid Ujjú Kialakítás: Ideális melegebb időjárás esetén, ahol fontos a megfelelő légáteresztés.

  6. Strapabíró Anyag: A póló anyaga strapabíró és ellenáll az időjárási viszontagságoknak.

  7. Könnyen Tisztítható: A póló egyszerűen tisztítható, ami hozzájárul a higiénia fenntartásához.

Felhasználási Területek:

  • Építőipar és Útépítés
  • Közlekedési és Logisztikai Szektor
  • Raktározás és Anyagmozgatás
  • Építőipari és Gyártási Területek
  • Közszolgálati Munkakörök
  • Egyéb területek, ahol a magas láthatóság és a biztonság kiemelten fontos

A COVERGUARD OKI JÓLLÁTHATÓSÁGI SÁRGA PÓLÓ a modern védőruházat és a maximális láthatóság ötvözete, ideális választás minden olyan munkakörnyezetben, ahol a biztonság és a láthatóság kiemelt szerepet játszik. Válassza ezt a pólót a hatékony munkavégzés és a személyi biztonság érdekében!



BIRD-EYE KÖTÉS: 55% pamut / 45% poliészter – 150g/ m2 - UPF 35+
FÉNYVISSZAVERŐ csíkok: rávarrt, 6 cm (S-L), illetve 5 cm (XL+) széles, mikrogyöngyös
Galléros nyakkivágás, rövid ujjú póló
Kényelem: pamut réteggel érintkezik a bőr
Kontraszt színű betétekkel a galléron, a vállon és az oldalrészen
Szennyeződések ellen: kontrasztos színű betétek
UV védelem: 35+ faktoros szűrő
2 rávarrt fényvisszaverő csík a törzsön
50 alkalommal mosható

Méret: S – 4XL
EN ISO 20471:2013+ A1:2016 (S+M) 1, (L+) 2

COVERGUARD OKI JÓLLÁTHATÓSÁGI SÁRGA PÓLÓCOVERGUARD OKI JÓLLÁTHATÓSÁGI SÁRGA PÓLÓ

 

COVERGUARD EKHI HOSSZÚ UJJÚ LÁNGÁLLÓ ÉS ANTISZTATIKUS LÁTHATÓSÁGI SÁRGA PÓLÓ

A COVERGUARD EKHI HOSSZÚ UJJÚ LÁNGÁLLÓ ÉS ANTISZTATIKUS JÓLLÁTHATÓSÁGI SÁRGA PÓLÓ a magas láthatóságú védőruházat kiváló példája, melyet kifejezetten terveztek a különféle veszélyes munkakörnyezetekben dolgozók számára. Az alábbiakban részletesen ismertetjük ezt a funkcionális pólót:

Főbb Tulajdonságok:

  1. Lángálló Anyag: A póló anyaga lángálló, védve a viselőt a tűz és forró felületek okozta sérülésektől.

  2. Antisztatikus Típus: Az antisztatikus jellegű kialakítás csökkenti az elektrosztatikus feltöltődés lehetőségét, megelőzve a szikrák keletkezését.

  3. Sárga Fluoreszkáló Szín: A sárga szín kiemelkedő láthatóságot biztosít mindenféle munkakörnyezetben.

  4. Visszavillanó Csíkok: A póló elején és hátulján található visszavillanó csíkok tovább növelik a láthatóságot, különösen rossz fényviszonyok között.

  5. Hosszú Ujjú Kialakítás: A hosszú ujjú design ideális hideg időjárási körülmények között, és további védelmet nyújt a karoknak.

  6. Lélegző Anyag: A könnyű és lélegző anyagok biztosítják a kényelmes viseletet hosszabb munkaidő alatt is.

  7. Strapabíró Anyag: A póló anyaga strapabíró és ellenáll az időjárási viszontagságoknak.

  8. Könnyen Tisztítható: A póló egyszerűen tisztítható, ami hozzájárul a higiénia fenntartásához.

Felhasználási Területek:

  • Vegyipar és Gyártás
  • Olaj- és Gázipar
  • Tűzoltóság és Mentesítési Feladatok
  • Építőipari és Gyártási Területek
  • Egyéb veszélyes környezetek, ahol lángálló és antisztatikus védelem szükséges

A COVERGUARD EKHI HOSSZÚ UJJÚ LÁNGÁLLÓ ÉS ANTISZTATIKUS JÓLLÁTHATÓSÁGI SÁRGA PÓLÓ kiváló választás azoknak, akiknek a munkakörnyezetük speciális követelményeket támaszt, és a maximális védelmet és láthatóságot igénylik. Válassza ezt a pólót a biztonság és a funkcionalitás érdekében!



Lángálló (FR) dzsörzé alapanyag: 60% modakril / 39% pamut / 1% antisztatikus szál 180 g/m² UPF50 - fluo sárga / sötétkék
galléros hosszú ujjú póló
lángálló (FR) bordázott textil gallér és mandzsetta
3 lángálló (FR) műanyag gomb
lángálló (FR) fényvisszaverő csíkok
Méret: S-3XL
EN 1149-5
EN 11612
EN 20471

 

COVERGUARD RIKKA SÁRGA LÁTHATÓSÁGI HOSSZÚ UJJÚ PÓLÓ

A COVERGUARD RIKKA SÁRGA JÓLLÁTHATÓSÁGI HOSSZÚ UJJÚ PÓLÓ a kiváló minőségű védőruházat egyik példája, amelyet kifejezetten a maximális láthatóság és biztonság érdekében terveztek. Ez a póló számos tulajdonsága révén ideális választás olyan munkakörnyezetekben, ahol a láthatóság kiemelkedő fontosságú.

Főbb Tulajdonságok:

  1. Sárga Fluoreszkáló Szín: A sárga szín kiváló láthatóságot biztosít mindenféle munkakörnyezetben, beleértve az alacsony fényviszonyokat is.

  2. Visszavillanó Csíkok: A póló elején és hátulján található visszavillanó csíkok tovább növelik a láthatóságot, különösen sötét környezetben.

  3. Hosszú Ujjú Kialakítás: A hosszú ujjú design extra védelmet nyújt a karoknak, különösen hideg időjárási körülmények között.

  4. Lélegző Anyag: A könnyű és lélegző anyagok biztosítják a kényelmes viseletet, még hosszabb munkaidő alatt is.

  5. Strapabíró Anyag: A póló anyaga strapabíró és ellenáll az időjárási viszontagságoknak.

  6. Könnyen Tisztítható: Az anyag egyszerűen tisztítható, ami hozzájárul a higiénia fenntartásához.

Felhasználási Területek:

  • Építőipar és Gyártás
  • Közlekedési és Logisztikai Szektor
  • Karbantartási és Javítási Munkák
  • Egyéb olyan területek, ahol a láthatóság kiemelt fontosságú

A COVERGUARD RIKKA SÁRGA JÓLLÁTHATÓSÁGI HOSSZÚ UJJÚ PÓLÓ nem csupán a láthatóság biztosítására törekszik, hanem a kényelmet és strapabíróságot is szem előtt tartja. Válassza ezt a pólót, ha a maximális biztonságot és funkcionalitást keresi munkája során!

 

Bird-eye kötés: 55% pamut / 45% poliészter – 150g/ m2
5 cm széles fényvisszaverő csíkok – varrott és mikrogyöngyös technológia - 2 – 2 a testen és a karokon
A pamut réteg érintkezik a bőrrel
Környakas kialakítás, hosszú ujjú fazon
Kontraszt színű betétekkel a galléron, a vállon és az oldalrészen 
UV elleni védelem – UPF35+
50 alkalommal mosható
Hi-viz sárga színben
Méret: S – 4XL
EN 20471 CL2 (S-M)
EN 20471 CL3 (L-4XL)

COVERGUARD RIKKA SÁRGA JÓLLÁTHATÓSÁGI HOSSZÚ UJJÚ PÓLÓCOVERGUARD RIKKA SÁRGA JÓLLÁTHATÓSÁGI HOSSZÚ UJJÚ PÓLÓ 2