PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@promol.hu

LÁTHATÓSÁGI MELLÉNY

LÁTHATÓSÁGI MELLÉNYEK BEMUTATÁSA

A láthatósági mellények kulcsfontosságú biztonsági felszerelések, melyeket számos iparágban és környezetben alkalmaznak a munkavállalók láthatóságának növelése érdekében. Ezek a mellények kiválóan alkalmazhatók építkezéseken, útépítéseken, közúti munkáknál, logisztikai és raktározási tevékenységek során, valamint bármely olyan helyzetben, ahol a biztonság és a láthatóság kiemelten fontos.

Fő Jellemzők:

  1. Jól Láthatósági Szín:

    • A láthatósági mellények általában élénk, fluoreszkáló színekben kaphatók, mint például narancssárga vagy neon sárga. Ezek a színek kiválóan láthatók még rossz fényviszonyok között is.
  2. Fényvisszaverő Csíkok:

    • A mellényeken elhelyezett fényvisszaverő csíkok fokozzák a láthatóságot sötétben és alacsony fényviszonyok között.
  3. Kényelem és Rugalmasság:

    • A modern láthatósági mellényeket könnyű anyagokból készítik, amelyek biztosítják a viselőjük kényelmét és mozgásszabadságát. Gyakran állítható tépőzáras vagy patentos kialakítással rendelkeznek.
  4. Szabványoknak Való Megfelelés:

    • A láthatósági mellényeknek meg kell felelniük a különböző szabványoknak, például az EN ISO 20471-nek Európában vagy az ANSI/ISEA 107-nek az Egyesült Államokban. Ezek a szabványok biztosítják, hogy a mellények megfeleljenek a biztonsági előírásoknak.
  5. Zsebek és Tárolók:

    • Sok láthatósági mellény rendelkezik zsebekkel és tároló helyekkel, ideálisak például iratok, telefon vagy egyéb kisebb eszközök számára.
  6. Változatos Kivitelek:

    • A láthatósági mellények különböző típusokban kaphatók, beleértve a normál mellényeket, pilóta mellényeket, kötött mellényeket és télikabátokat, amelyek megfelelnek a változó időjárási körülményeknek.
  7. Víz- és Szélállóság:

    • Az időjárási viszontagságoknak való kitettség esetén a láthatósági mellények vízálló és szélálló változatai is elérhetők.
  8. Megfelelő Címkézés:

    • A mellényeket megfelelően címkézik a szabványoknak való megfelelés és az azonosítás érdekében.

A láthatósági mellények elengedhetetlen védőeszközök, amelyek a munkavállalók és azok környezetük biztonságát szolgálják. Az optimális láthatóság biztosítása érdekében fontos, hogy a mellényeket a megfelelő méretben és kialakításban válasszák ki, figyelembe véve a munkakörnyezet és a tevékenység sajátosságait.

LÁTHATÓSÁGI MELLÉNYEK ALKALMAZÁSA KÜLÖNBÖZŐ IPARÁGAKBAN

A láthatósági mellények kiváló védőruházati eszközök, melyeket számos iparágban alkalmaznak a munkavállalók biztonságának és láthatóságának növelése érdekében. Az iparágaknak és a munkakörnyezetnek megfelelő színválasztás fontos szerepet játszik a hatékony láthatóság biztosításában. Az alábbiakban néhány példa található a láthatósági mellények alkalmazására különböző iparágakban:

1. Építőipar és Építkezések:

  • Ajánlott Színek: Narancssárga, Neon Sárga
  • Az élénk színű mellények kiválóan alkalmazhatók az építkezéseken és útépítéseken a gépjárművek és gépek közelében dolgozó munkavállalók láthatóságának javítására.

2. Közlekedés és Logisztika:

  • Ajánlott Színek: Neon Sárga, Világos Zöld
  • Az ilyen színek segítik a fuvarozási és logisztikai területeken dolgozók láthatóságát, különösen az éjszakai órákban és rossz látási viszonyok között.

3. Repülőterek és Földi Szolgáltatások:

  • Ajánlott Színek: Kék, Narancssárga
  • A repülőtereken a színek a különböző szakmákat vagy feladatokat jelölhetik, és a mellények segíthetnek a munkavállalók könnyű azonosításában.

4. Olaj- és Gázipar:

  • Ajánlott Színek: Neon Sárga, Világos Zöld
  • A láthatósági mellények itt segíthetnek a munkavállalók láthatóságában, különösen a komplex üzemekben és épületeken belül.

5. Vasúti Szektor:

  • Ajánlott Színek: Kék, Neon Sárga
  • A vasúti munkavégzés során a mellények a színek alapján azonosíthatják a különböző szakmákat vagy funkciókat.

6. Biztonsági Szolgálatok:

  • Ajánlott Színek: Kék, Piros
  • A láthatósági mellények a biztonsági szolgálatok munkavállalóinak könnyű azonosítását segítik elő különböző színekkel.

Az ajánlott színek tájékoztató jellegűek, és a helyi előírásoknak, szabványoknak megfelelően változhatnak. Fontos, hogy minden munkaterületen és iparágban a megfelelő színt és kialakítást válasszák, figyelembe véve a munkavégzés körülményeit és a láthatóság javításának szükségességét.

LÁTHATÓSÁGI MELLÉNYEK SZABVÁNYAI: BIZTONSÁG A LÁTHATÓSÁG JAVÍTÁSÁÉRT

A láthatósági mellények olyan védőruházati eszközök, amelyek célja a munkavállalók láthatóságának és biztonságának javítása, különösen olyan munkaterületeken, ahol a jó láthatóság kritikus fontosságú. A következőkben bemutatjuk a láthatósági mellényekre vonatkozó fontos szabványokat és előírásokat:

1. EN ISO 20471:2013 - A láthatósági ruházat általános követelményei:

  • Ez az európai szabvány a láthatósági mellények és más láthatósági ruházatok általános követelményeit határozza meg. Részletes előírásokat tartalmaz a színek, a fluoreszcens tulajdonságok, a retro-reflexió és más fontos láthatósági szempontok tekintetében.

2. EN 1150:1999 - Nem professzionális láthatósági ruházat:

  • Ez a szabvány specifikus követelményeket állapít meg a nem professzionális (nem munkavédelmi) célú láthatósági ruházatokra, például a sportolók számára készült mellényekre.

3. ANSI/ISEA 107-2015 - Az amerikai nemzeti láthatósági szabvány:

  • Az Amerikai Nemzeti Szabványügyi Intézet (ANSI) által kiadott szabvány meghatározza az Egyesült Államokban elfogadott láthatósági mellények követelményeit. Két szintű láthatósági osztályt (Osztály 1 és Osztály 2) és kiegészítő osztályokat határoz meg a különböző körülményekhez.

4. CSA Z96-15 - Kanadai láthatósági szabvány:

  • Kanadában ez a szabvány irányítja a láthatósági ruházatokat, beleértve a mellényeket is. Meghatározza a fluoreszcens anyagok és a retro-reflex elemek követelményeit.

5. AS/NZS 4602.1:2011 - Ausztrál és Új-Zélandi láthatósági szabvány:

  • Az ausztrál és új-zélandi láthatósági mellényekre vonatkozó követelményeket tartalmazza. Két osztályt és különböző kialakításokat ír elő a megfeleléshez.

Fontos kiemelni, hogy a szabványok az egyes országokban eltérhetnek, ezért a helyi előírásokat mindig figyelembe kell venni a megfelelő láthatósági mellény kiválasztásakor. A megfelelőség biztosítása érdekében fontos, hogy a láthatósági mellények az adott szabványoknak megfeleljenek, így biztosítva a munkavállalók optimális láthatóságát és biztonságát

GYERMEKEK LÁTHATÓSÁGÁÉRT: LÁTHATÓSÁGI MELLÉNYEK HASZNÁLATA GYEREKEKNEK

A láthatósági mellények használata gyerekek számára kifejezetten fontos, különféle helyzetekben, ahol a jó láthatóság a biztonságukat szolgálja. Az alábbiakban bemutatjuk, miért fontos és milyen előnyökkel jár a láthatósági mellények alkalmazása gyerekek esetében:

**1. Iskolai Kirándulások és Séták:

  • Az iskolai kirándulások, séták vagy csoportos tevékenységek során a gyerekeket könnyen észrevehetővé teszi a láthatósági mellény viselése. Ez különösen fontos forgalmas utak mentén vagy nagyobb csoportokban való mozgás esetén.

**2. Biciklizés:

  • A láthatósági mellények segítik a gyerekeket, hogy könnyen láthatók legyenek a közlekedésben. A biciklizés közbeni láthatóság javítása az autósok és más gyalogosok számára is fontos a balesetek elkerülése érdekében.

**3. Iskolai Buszok És Buszmegállók:

  • A gyerekek viselhetnek láthatósági mellényt az iskolai buszok megállóiban vagy a buszon való utazás közben. Ezzel növelik az autósok és a járművezetők felé irányuló láthatóságukat, csökkentve ezzel a balesetek kockázatát.

**4. Sportesemények:

  • Sporteseményeken, például esti focimeccseken vagy kerékpározási versenyeken a gyerekek láthatósági mellény viselése segíthet abban, hogy a sportolók könnyen kivehetők legyenek a sötétben vagy rossz időjárási körülmények között.

**5. Éjszakai Programok:

  • Az éjszakai programok, mint például tábortűz vagy szabadtéri rendezvények esetén a láthatósági mellények fokozzák a gyerekek láthatóságát a sötétben.

**6. Biztonság Az Iskolai Környezetben:

  • Az iskolák udvarán vagy környékén a láthatósági mellények segíthetik az iskolai személyzetet és más diákokat abban, hogy gyorsan felismerjék a gyerekeket, különösen nagyobb területeken vagy tömegben.

A láthatósági mellények használata tehát kulcsfontosságú a gyerekek biztonsága szempontjából, és segít abban, hogy ők is felelősségteljes módon részt vegyenek a különféle tevékenységekben. Minden szülőnek és pedagógusnak érdemes megfontolnia ezen védőfelszerelések alkalmazását a gyerekek mindennapi életében.

A láthatósági mellények típusai

 

A láthatósági mellények különböző típusai különböző funkcionális jellemzőkkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy különböző környezetekben és helyzetekben hatékonyan használhatók legyenek. Az alábbiakban bemutatok néhány láthatósági mellény típust, és ismertetem, hogy milyen funkciókkal rendelkeznek:

1. Standard Láthatósági Mellények:

  • Általában világos színűek (sárga, narancssárga) és reflektív csíkokkal rendelkeznek.
  • Alapvetően a láthatóság javítására szolgálnak, különféle környezetekben használhatók.

2. Magas Láthatóságú Mellények:

  • Intenzívebb színekkel rendelkeznek, például neon színek.
  • Nagyobb mennyiségű reflektív anyagot tartalmaznak, ami növeli a láthatóságot, különösen rossz látási viszonyok között.

3. Téli Láthatósági Mellények:

  • A hideg időjárási körülményekhez tervezve, gyakran bélelt anyaggal rendelkeznek.
  • Fokozott láthatóságot biztosítanak téli időszakban, amikor a napfény időszakos és a sötétség hosszabb.

4. Láthatósági Mellények LED Világítással:

  • Beépített LED-ekkel rendelkeznek, amelyek fokozzák a láthatóságot, különösen sötét környezetben.
  • Általában különféle világítási módokkal rendelkeznek, például folyamatos vagy villogó fény.

5. Szabályozható Méretű Mellények:

  • Állítható méretűek, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy könnyen beállítsák a mellény méretét a testalkatukhoz.
  • Kényelmes viseletet biztosítanak és alkalmazkodnak a változó munkakörülményekhez.

6. Vízálló Láthatósági Mellények:

  • Vízálló anyagból készülnek, így eső vagy nedves körülmények között is hatékonyan használhatók.
  • Ideális választás kültéri munkákhoz vagy olyan területeken, ahol a nedvesség szerepet játszik a láthatóságban.

7. Tűzálló Láthatósági Mellények:

  • Olyan környezetekben használatosak, ahol a tűzveszély fennáll, mivel tűzálló anyagból készülnek.
  • Például ipari munkahelyeken vagy tűzoltók részére ajánlottak.

A megfelelő láthatósági mellény típusának kiválasztása a munkakörülmények és az elvárt láthatósági szint függvényében történik. Minden típus célja a biztonság növelése és a láthatóság javítása különféle munkakörnyezetekben.

TOP FLUO LÁTHATÓSÁGI MELLÉNY (fényvisszaverő mellény)

A TOP FLUO Jólláthatósági Mellény egy kiváló minőségű és biztonságos védőeszköz, amely kifejezetten tervezve lett a magas láthatóság és a felhasználó biztonságának érdekében. Az alábbiakban ismertetem a mellény jellemzőit és előnyeit:

1. Kiváló Láthatóság:

  • A mellény élénk neon színével és nagy felületű reflektív csíkokkal rendelkezik, amelyek növelik a felhasználó láthatóságát mindenféle környezetben.
  • Ideális választás olyan munkaterületeken, ahol a jólláthatóság kritikus fontosságú, például építkezéseken, útépítéseken vagy éjszakai munkavégzés során.

2. Kényelmes Viselet:

  • A mellény könnyű és légáteresztő anyagból készült, így kényelmes viseletet biztosít hosszú munkanapok során is.
  • Az állítható pántok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy könnyen beállítsák a méretet, és illeszkedjenek a testalkatukhoz.

3. Tartós Kivitelezés:

  • Strapabíró anyagból készült, amely ellenáll az időjárási viszonyoknak és a kemény munkakörnyezetnek.
  • A szívószálakkal erősített varrásokkal növeli a mellény tartósságát.

4. Praktikus Zsebek:

  • Két oldalsó zseb és egy cipzáras elülső zseb biztosít helyet kisebb eszközök vagy szerszámok tárolására.
  • A praktikus zsebek lehetővé teszik, hogy a munkavégzés során szükséges eszközök mindig könnyen elérhetőek legyenek.

5. Szabványoknak Megfelel:

  • A mellény megfelel az aktuális láthatósági szabványoknak és előírásoknak, biztosítva a munkavégzéshez szükséges biztonságot.

6. Széleskörű Felhasználhatóság:

  • Kiváló választás építőipari munkákhoz, közlekedési területeken való munkavégzéshez, vagy bármilyen olyan tevékenységhez, ahol a jólláthatóság kritikus fontosságú.

7. Egyszerűen Tisztítható:

  • A könnyen tisztítható anyag lehetővé teszi a mellény higiénikus és friss megjelenésének megőrzését.

A TOP FLUO Jólláthatósági Mellény a biztonság és a láthatóság szempontjából megfelelő megoldást kínál minden olyan munkaterület számára, ahol a munkavégzés körülményei ezt megkövetelik. A kiváló minőség és a funkcionalitás kombinációja ideálissá teszi a mindennapi védőeszközként történő használatra.

Tulajdonságai:

  • Fluo sárga jólláthatósági mellény.
  • 2 fényvisszaverő csík.
  • Tépőzáras.
  • Feliratozható.
  • Bő kialakítása miatt komfortos, akár kabátra is felvehető.

Kiknek ajánljuk:

Közúti, vasúti vagy építőipari munkákhoz, hétköznapi használatra is, akár bicikliseknek kiváló

választás ez a jól láthatósági mellény.

TOP FLUO LÁTHATÓSÁGI MELLÉNY

PORTWEST S476 LÁTHATÓSÁGI MELLÉNY (fényvisszaverő mellény)

A Portwest S476 Jólláthatósági Mellény egy magas minőségű és kiváló láthatósági tulajdonságokkal rendelkező védőeszköz, amely széles körű alkalmazásokhoz ideális. Az alábbiakban bemutatom a mellény főbb jellemzőit és előnyeit:

1. Kiváló Láthatóság:

  • A mellény élénk neon színével és két vízszintes, valamint két diagonális reflektív csíkjával rendkívül jól látható mind nappal, mind éjszaka.
  • A magas szintű láthatóság kritikus fontosságú közlekedési, építőipari és logisztikai környezetekben.

2. Kényelmes Viselet:

  • A könnyű és légáteresztő anyagból készült mellény kényelmes viseletet biztosít hosszú munkaidő alatt is.
  • Az állítható tépőzáras pántok lehetővé teszik a testalkathoz való könnyű alkalmazkodást.

3. Biztonságos Kialakítás:

  • A mellény megfelel az EN ISO 20471 szabványnak, amely biztosítja a magas láthatóságot és a minimális felületi követelményeket.
  • A vízszintes és diagonális reflektív csíkok növelik a láthatóságot és a biztonságot.

4. Praktikus Zsebek:

  • Két mély és könnyen elérhető zseb segíti a munkavállalókat kisebb eszközök vagy személyes tárgyak tárolásában.
  • A zsebek praktikusan elhelyezettek, hogy ne akadályozzák a munkavégzést.

5. Széleskörű Felhasználhatóság:

  • Ideális választás építőipari munkákhoz, útépítéshez, logisztikai tevékenységekhez és minden olyan munkaterülethez, ahol magas láthatóság szükséges.

6. Strapabíró Anyag:

  • A Portwest S476 mellény strapabíró poliészter anyagból készült, ami ellenáll a napi kopásnak és az időjárási viszonyoknak.

7. Egyszerűen Tisztítható:

  • A könnyen tisztítható anyag lehetővé teszi a mellény higiénikus és friss megjelenésének fenntartását.

A Portwest S476 Jólláthatósági Mellény a magas láthatóság és a munkavállaló biztonsága szempontjából kiemelkedő megoldás. Kényelmes kialakítása és praktikus zsebekkel való ellátottsága teszi alkalmassá mindennapi munkavégzésre és különböző ipari környezetekbe.

 

Berlin vezetői mellény
Forradalmi dizájn egyedi praktikus megoldásokkal. Többfunkciós zsebek azonosítókártyatartó zseb zippzáros záródás mobiltelefontartó zseb.
CE minősítés
Rádió hurok
Fényvisszaverő szalag
Frontrész zippzáros záródás
Dupla azonosító tartó
Telefon és tolltartó zseb
D gyűrű
7 zseb
Kisker csomagolás
Rejtett telefontartó zseb
XS-7XL méretekben elérhető

PORTWEST S476 LÁTHATÓSÁGI MELLÉNY

PORTWEST C476 LÁTHATÓSÁGI VEZETŐI MELLÉNY (fényvisszaverő mellény)

A Portwest C476 Jólláthatósági Vezetői Mellény a vezetők biztonságos munkavégzését szolgálja, kiemelkedő láthatóságával és praktikus kialakításával. Az alábbiakban bemutatom ennek a mellénynek a jellemzőit és előnyeit:

1. Vezetői Jelzés:

  • Az élénk sárga és a széles reflektív csíkok együttesen biztosítják, hogy a vezető jól látható legyen mind nappal, mind éjszaka.
  • Az "Egyéb vezetői személyzet" felirat fokozza a felismerhetőséget és a figyelemfelkeltést.

2. Kényelmes Viselet:

  • Könnyű súlyú és légáteresztő anyagból készült, így kényelmes viseletet biztosít a hosszú munkaidő alatt is.
  • Az állítható tépőzáras pántok lehetővé teszik, hogy a felhasználók könnyen és pontosan állítsák be a méretet, így megfelelő illeszkedést biztosítva.

3. Tartós Kivitelezés:

  • Strapabíró poliészter anyagból készült, mely ellenáll az időjárási viszonyoknak és a kemény munkakörnyezetnek.
  • A kiváló minőségű varrások garantálják a mellény hosszú élettartamát.

4. Praktikus Zsebek:

  • Két elülső zseb biztosít helyet kisebb eszközök vagy szerszámok tárolására, így praktikus és könnyen hozzáférhető tárolási lehetőséget biztosít.
  • Az elülső zsebek kényelmes helyet kínálnak a szükséges munkaeszközöknek, ami megkönnyíti a munkavégzést.

5. Szabványoknak Megfelel:

  • A mellény megfelel az aktuális láthatósági szabványoknak és előírásoknak, ideértve az EN ISO 20471-et is, így biztosítva a munkavégzéshez szükséges biztonságot.

6. Széleskörű Felhasználhatóság:

  • Kifejezetten vezetők számára tervezve, de széles körben alkalmazható minden olyan helyzetben, ahol kiemelt figyelmet és láthatóságot igényelnek a vezetők.

A Portwest C476 Jólláthatósági Vezetői Mellény ideális választás minden olyan vezető számára, aki biztonságosan és hatékonyan szeretné végezni munkáját, különféle környezetekben és körülmények között. A vezetői jelzés és a kényelmes viselet garantálja a felhasználók számára a maximális biztonságot és kényelmet.

 

Warsaw vezetői mellény
Forradalmi dizájn egyedi praktikus megoldásokkal. Többfunkciós zsebek azonosítókártyatartó zseb zippzáros záródás mobiltelefontartó zseb. Az egyre növekvő igényeknek megfelelően több színkombinációban elérhető.
5XL
Kontraszt panelek
CE minősítés
Rádió hurok
Fényvisszaverő szalag
Frontrész zippzáros záródás
Dupla azonosító tartó
Telefon és tolltartó zseb
D gyűrű
7 zseb
Kisker csomagolás

PORTWEST C476 LÁTHATÓSÁGI VEZETŐI MELLÉNY

COVERGUARD HI-WAY LÁTHATÓSÁGI MELLÉNY (fényvisszaverő mellény)

A Coverguard Hi-Way Jólláthatósági Mellény egy kiváló minőségű termék, amelyet a láthatóság és a biztonság iránti elkötelezettség jellemzi. Az alábbiakban bemutatom ennek a mellénynek a főbb jellemzőit és előnyeit:

1. Kiemelkedő Láthatóság:

  • A mellény élénk sárga színe és a két széles, vízszintes reflektív csík kiváló láthatóságot biztosítanak mind nappal, mind éjszaka.
  • A reflektív csíkok fokozzák a felhasználó észlelhetőségét, különösen alacsony fényviszonyok között.

2. Állítható Méret:

  • Az állítható tépőzáras záródás lehetővé teszi, hogy a mellényt könnyedén és pontosan beállítsa minden felhasználó, így biztosítva a megfelelő illeszkedést és kényelmet.

3. Praktikus Zsebek:

  • Két elülső zseb és egy belső zseb biztosít kényelmes tárolási lehetőséget. Az elülső zsebek különféle eszközök vagy dokumentumok tárolására alkalmasak.
  • Az egyedi zsebek praktikusak és hozzájárulnak a hatékony munkavégzéshez.

4. Tartós Kivitelezés:

  • A strapabíró poliészter anyag ellenáll az időjárási viszonyoknak és a környezeti hatásoknak, biztosítva a mellény hosszú élettartamát.
  • A kiváló minőségű varrások és az erős anyag ellenállóvá teszi a mindennapi kopásnak és szakadásnak.

5. Szabványoknak Megfelel:

  • A mellény megfelel az aktuális láthatósági szabványoknak, beleértve az EN ISO 20471-et is, garantálva ezzel a szükséges biztonságot a munkavégzés során.

6. Sokoldalú Felhasználhatóság:

  • Ideális választás építkezéseken, közlekedési területeken, vagy bármilyen olyan munkakörnyezetben, ahol a magas láthatóság elengedhetetlen a biztonságos munkavégzéshez.

A Coverguard Hi-Way Jólláthatósági Mellény magas színvonalú kialakítása és szabványoknak való megfelelése révén kiváló választás mindazok számára, akik számára fontos a maximális biztonság és a hatékony munkavégzés.



70500-04 fluo sárga
70510-14 fluo narancs
70% Oxford poliészter anyag, vízhatlan 30% PU bevonattal
puha, meleg, 280 g/m2 fekete polár bélés
kifordítva is viselhető fazon, a jól láthatósági rész ilyenkor belülre kerül
kettő vízszintes, egy függőleges, 3M™ Scotchlite® fényvisszaverő csík
hosszított hátulsó vesevédő, gumibetétes alj
két oldal-, egy telefonzseb
MÉRET: M, L, XL, XXL, XXXL
EU szabvány: EN340, EN ISO 20471:2013 (Cl 2)

COVERGUARD HI-WAY LÁTHATÓSÁGI MELLÉNY

COVERGUARD YARD JÓLLÁTHATÓSÁGI MELLÉNY (fényvisszaverő mellény)

A Coverguard Yard Jólláthatósági Mellény egy kiváló minőségű és funkcionális termék, melyet az építőiparban és egyéb magas láthatóságot igénylő munkakörnyezetekben történő használatra terveztek. Az alábbiakban bemutatom ennek a mellénynek a főbb jellemzőit és előnyeit:

1. Kiemelkedő Láthatóság:

  • Az élénk sárga és narancssárga színek, valamint a nagy méretű, vízszintes és függőleges reflektív csíkok gondoskodnak a magas láthatóságról mind nappal, mind éjszaka.
  • A reflektív csíkok fokozzák a felhasználó észlelhetőségét, különösen alacsony fényviszonyok között.

2. Kényelmes Viselet:

  • Az állítható tépőzáras záródás és az oldalsó részeken található rugalmas betétek lehetővé teszik a mellény könnyű és egyedi beállítását.
  • A könnyű súly és az optimális szellőzés biztosítják a kényelmes viseletet hosszabb ideig is.

3. Funkcionális Kialakítás:

  • A mellény hátoldalán található D-gyűrű segítségével könnyedén rögzíthető egyéb felszerelések, például hátizsák vagy eszköztartó.
  • Az elülső cipzáras zsebek lehetővé teszik az apró eszközök vagy dokumentumok praktikus tárolását.

4. Tartós Anyaghasználat:

  • A strapabíró poliészter anyag ellenáll az időjárási viszonyoknak és a kopásnak, biztosítva a mellény hosszú élettartamát.
  • A minőségi varrások és a megerősített szegélyek növelik a tartósságot és ellenállást.

5. Biztonsági Szabványoknak Megfelel:

  • A mellény megfelel az aktuális láthatósági szabványoknak, beleértve az EN ISO 20471-et is, így garantálva a megfelelő biztonságot a munkahelyen.

6. Univerzális Felhasználhatóság:

  • Ideális választás építkezéseken, közlekedési területeken, vagy bármilyen olyan munkakörnyezetben, ahol a magas láthatóság és a biztonság kiemelten fontos.

A Coverguard Yard Jólláthatósági Mellény a kényelem, funkcionalitás és biztonság tökéletes egyensúlyát kínálja, és ideális választás minden olyan munkavállaló számára, aki számára fontos a megfelelő védőfelszerelés.



zárt, cipzáras mellény 120 g/m2 vastag, szellőző poliészter alapanyagból
jól láthatósági sárga (7YGMY) vagy narancs (7YGMO) színekben
két vízszintes, egy-egy függőleges, 5 cm széles fényvisszaverő csík
biztonságos cipzár
két oldal-, egy telefonzseb, egy tolltartó zseb és egy kulcstartó
MÉRET: XL, XXL
EU szabvány: EN340, EN ISO 20471:2013 (Cl 2)

COVERGUARD YARD JÓLLÁTHATÓSÁGI MELLÉNY

COVERGUARD HI-WAY FLUO LÁTHATÓSÁGI MELLÉNY (fényvisszaverő mellény)

A Coverguard Hi-Way Fluo Jólláthatósági Mellény egy kiváló minőségű és professzionális védőfelszerelés, mely kiemelkedő láthatóságot és biztonságot nyújt viselőjének. Az alábbiakban bemutatom ennek a mellénynek a főbb jellemzőit és előnyeit:

1. Nagy Láthatóság:

  • A mellény fluoreszkáló sárga vagy narancssárga színe kiválóan látható mind nappal, mind éjszaka.
  • A nagy felületű, reflektív csíkok fokozzák a felhasználó észlelhetőségét alacsony fényviszonyok között.

2. Kényelmes Viselet:

  • Az állítható tépőzáras záródásnak és oldalsó rugalmas betéteknek köszönhetően könnyedén szabályozható a mellény mérete és illeszkedése.
  • A könnyű súly és az optimális szellőzés biztosítja a kényelmes viseletet hosszabb ideig is.

3. Funkcionális Kialakítás:

  • Az elülső cipzáras zsebek kényelmes tárolási lehetőséget kínálnak kisebb eszközök vagy dokumentumok számára.
  • A mellény hátsó részén található D-gyűrű segítségével könnyen rögzíthetők egyéb felszerelések.

4. Időjárásálló Anyaghasználat:

  • A poliészter anyag strapabíró és időjárásálló, ellenáll az esőnek és más időjárási viszonyoknak.
  • A minőségi varrások és erős szegélyek biztosítják a mellény hosszú élettartamát.

5. Biztonsági Szabványoknak Megfelel:

  • A mellény megfelel az aktuális láthatósági szabványoknak, beleértve az EN ISO 20471-et is, garantálva a megfelelő biztonságot a munkahelyen.

6. Széles Felhasználási Terület:

  • Ideális választás építkezéseken, útépítési területeken, közlekedési szektorban, vagy bármilyen más helyszínen, ahol kiemelkedő láthatóságra van szükség.

A Coverguard Hi-Way Fluo Jólláthatósági Mellény kifejezetten a professzionális követelményekre lett tervezve, és azoknak a munkavállalóknak szól, akik kiemelten fontosnak tartják a biztonságot és a magas láthatóságot a munkavégzés során.




7HWGY kívül fluo sárga
7HWGO kívül fluo narancs
70% Oxford poliészter anyag, vízhatlan 30% PU bevonattal
belül szürke vízhatlan poliészter, 140 g/m2 melegbéléssel
kifordítva is viselhető fazon, a jól láthatósági rész ilyenkor belülre kerül
5 cm széles fényvisszaverő külső csíkok
hosszított hátulsó vesevédő
kívül öt, belül öt zseb
MÉRET: M, L, XL, XXL, XXXL
EU szabvány: EN13688, EN ISO 20471:2013 (Cl 2

COVERGUARD HI-WAY FLUO LÁTHATÓSÁGI MELLÉNY

COVERGUARD YORU LÁTHATÓSÁGI MELLÉNY (fényvisszaverő mellény)

A Coverguard Yoru Jólláthatósági Mellény egy magas színvonalú és megbízható védőruházati termék, mely kiváló láthatóságot és biztonságot biztosít viselőjének. Az alábbiakban részletezem ennek a mellénynek a főbb tulajdonságait és előnyeit:

1. Kiváló Láthatóság:

  • A mellény neon sárga vagy narancssárga színe kivételesen jól látható mind nappal, mind éjszaka.
  • A széles, reflektív csíkok növelik a felhasználó észlelhetőségét alacsony fényviszonyok között.

2. Kényelmes Viselet:

  • Az állítható tépőzáras záródás és a rugalmas oldalsó betétek lehetővé teszik a könnyű szabályozást, biztosítva a tökéletes illeszkedést.
  • A könnyű súly és a lélegző anyagok kényelmes viseletet biztosítanak hosszabb használat során is.

3. Funkcionális Kialakítás:

  • Az elülső cipzáras zsebek praktikus tárolási lehetőséget nyújtanak kisebb szerszámok, telefon vagy dokumentumok számára.
  • A mellény hátulján található D-gyűrű segítségével további felszerelések rögzíthetők.

4. Időjárásálló Anyaghasználat:

  • A poliészter anyag kiváló minőségű és ellenáll az időjárási viszonyoknak.
  • A széles szegélyek és minőségi varrások garantálják a mellény hosszú élettartamát.

5. Megfelelőség Biztonsági Szabványoknak:

  • A mellény megfelel az EN ISO 20471-nek és az egyéb láthatósági szabványoknak, biztosítva a megfelelő védelmet a munkavégzés során.

6. Változatos Felhasználás:

  • Ideális választás építőipari munkákhoz, útépítésekhez, közúti és közlekedési területeken történő munkavégzéshez.
  • Kiválóan alkalmazható logisztikai, raktározási vagy bármilyen más területen, ahol fontos a kiemelkedő láthatóság és biztonság.

A Coverguard Yoru Jólláthatósági Mellény magas minőségű kivitelezése és kifinomult tervezése révén kiváló választás minden olyan munkavállaló számára, aki kiemelt figyelmet fordít a biztonságra és láthatóságra a munkahelyén.



RIPSTOP 100% Poliészter, PU-val borítva. 200g/m²
Bélés: 100% Poliészter. 125g/m²
MELEGBÉLÉS: 100% Poliészter. 140g/m²
FÉNYVISSZAVERŐ CSÍKOK: Szegmentált csíkok: 5 cm széles
VÍZÁLLÓSÁG: 1500 mm
Magas gallér végéig cipzáras
1 zipzáras felső zseb (kívül & belül)
2 cipzáros oldal zseb (kívül & belül)
Koszolódás mentes betétek a vállon és oldalt
Gumírozott váll- és aljrész
SZÍN: 5YOR160: sárga, 5YOR170: narancs
Méret: S – 3XL

COVERGUARD YORU LÁTHATÓSÁGI MELLÉNY