PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@promol.hu

LÁTHATÓSÁGI KABÁT

Láthatósági Kabátok és Azok Szabványai: Egy Teljes Áttekintés

A jólláthatósági kabátok kiemelkedő fontosságúak a munkavédelmi környezetekben, ahol a látási viszonyok és a biztonság szoros kapcsolatban állnak. A megfelelő minőségű és szabványoknak megfelelő kabátok viselése biztosítja a munkavállalók védelmét és láthatóságát. Ebben a tanulmányban részletezzük a jólláthatósági kabátokra vonatkozó főbb szabványokat.

1. EN ISO 20471:2013 - Jólláthatósági Ruhaneműk Szabványa:

Ez az európai szabvány kifejezetten a jólláthatósági ruhaneműket, beleértve a kabátokat, reggeliket és nadrágokat, szabályozza. A szabvány meghatározza a láthatósági ruházat kialakítását, anyagait és jelöléseit, biztosítva ezzel, hogy azok megfeleljenek a szigorú követelményeknek.

2. EN 343:2019 - Időjárási Viszonyok Ellen Védelmet Nyújtó Ruhaneműk Szabványa:

Bár ez a szabvány elsősorban az időjárási viszonyok elleni védelmet szabályozza, sok jólláthatósági kabát is megfelel ennek a szabványnak. A vízállóság és a lélegző képesség jellemzőinek értékelése szerepel ebben a szabványban.

3. EN 13688:2013 - Munkaruházat Általános Követelményei:

Ez az általános szabvány a munkaruházatra vonatkozik, és magában foglalja a jólláthatósági kabátokat is. A szabvány előírja az alapvető követelményeket, mint például az ergonómia, a méretválasztás és a kényelem.

4. EN 1149-5:2018 - Antisztatikus Ruhaneműk Védelmi Tulajdonságai:

Ez a szabvány az antisztatikus ruhaneműket szabályozza, és olyan kabátokra is vonatkozhat, amelyek ezt a tulajdonságot biztosítják. Az ilyen kabátoknak elektrosztatikus kisüléseket kell megakadályozniuk és a felhasználókat védelmet kell nyújtaniuk az elektrosztatikus kockázatok ellen.

5. EN ISO 13688:2013 - Munkavédelmi Ruhaneműk Általános Követelményei:

Ez a szabvány általános követelményeket határoz meg a munkavédelmi ruházatra, ideértve a jólláthatósági kabátokat is. A megfelelőség biztosítja a munkavállalók számára a szükséges védelmet és kényelmet.

6. EN 342:2017 - Hűtő Munkaállapotokban Viselt Ruhaneműk Szabványa:

Ha a munkavégzés hideg környezetben történik, akkor a jólláthatósági kabátoknak meg kell felelniük a hideg elleni védelmi követelményeknek, amelyeket ez a szabvány határoz meg.

Összegzés:

A jólláthatósági kabátokra vonatkozó szabványok biztosítják a munkaváll

Láthatósági Bélelt Kabátok: Kiemelkedő Védelem és Láthatóság a Munkaterületeken

A jólláthatósági bélelt kabátok kiváló választások olyan munkaterületeken, ahol a biztonság és a láthatóság kritikus fontosságú. A kiválasztásnál az iparágak jellemző színei is fontosak lehetnek a hatékony munkavégzéshez. Ebben a tanulmányban áttekintjük, hogy mely munkaterületeken és iparágakban ajánlott a jólláthatósági bélelt kabátok viselése, valamint milyen színeket részesítenek előnyben az egyes iparágak.

Munkaterületek és Ajánlott Színek:

1. Építőipar:

A jólláthatósági kabátok az építőiparban elengedhetetlenek, különösen az alacsony fényviszonyok mellett végzett munkák esetén. A jellemző színek a narancs és a sárga, melyek jól kiemelkednek a környezetükből.

2. Közúti és Vasúti Munkavégzés:

Azok a munkavállalók, akik közúti vagy vasúti területeken dolgoznak, nagy hangsúlyt fektetnek a láthatóságra. Itt is gyakran előfordulnak narancs és sárga színek a választékban.

3. Logisztika és Raktározás:

A raktári és logisztikai területeken dolgozók számára a láthatóság kritikus jelentőségű lehet. A szokásos választékon túl a neon színek is népszerűek, mivel kiemelkednek a környezetükből.

4. Repülőtéri Munkaterületek:

A repülőtereken dolgozók számára a jólláthatósági kabátok szintén fontosak. Itt gyakran használnak sárga vagy narancssárga kabátokat.

5. Tűzoltóság és Sürgősségi Szolgálatok:

A tűzoltók és más sürgősségi szolgálatoknál gyakran használnak piros vagy sárga színeket a jólláthatósági kabátokon.

Miért Fontos a Színkódolás:

A különböző színek nemcsak esztétikai szempontból fontosak, hanem bizonyos esetekben a szakmára vagy a pozícióra történő utalásként is szolgálhatnak. Például a tűzoltók piros kabátjai jelzik a sürgősségi helyzetekre való felkészültségüket.

Kiemelt Védelem és Kényelem:

A jólláthatósági bélelt kabátok nemcsak a láthatóság növelését szolgálják, hanem kényelmet és védelmet is nyújtanak a hideg időjárási körülmények között. A beépített bélelés megakadályozza a kihűlést, így a munkavállalók hatékonyan végezhetik feladataikat.

Zárszó:

A jólláthatósági bélelt kabátok választása az adott munkaterületre és iparágakra szabva segíti elő a biztonságos és hatékony munkavégzést. A színek megfelelő kiválasztása tovább növeli a láthatóságot és hozzájárul a munkavállalók biztonságához.

A láthatósági Kabátok Tartóssága és Színtartása: A Moshatóság Fontossága

A jólláthatósági kabátok moshatósága a gyártótól, a felhasznált anyagtól, valamint a termék specifikációitól függ. Általában a gyártók a termékkel együtt szállítanak használati utasításokat, amelyek tartalmazzák a megfelelő mosási és tisztítási utasításokat.

A jólláthatósági kabátokat általában többször is lehet mosni, de az idővel és a mosások számával a színek hajlamosak fakulni, a speciális bevonatok elveszíthetik hatékonyságukat, és az anyag kopásnak vagy veszteségének lehet kitéve.

A konkrét információkért mindig tanácsos konzultálni a gyártó által mellékelt útmutatóval vagy azokkal az információkkal, amelyeket a termékkel kapcsolatosan nyújtanak. Ez segít abban, hogy a jólláthatósági kabátokat megfelelően kezeljék és megőrizzék azokat a szükséges tulajdonságokat, amelyek a láthatóságot és a védelmet biztosítják.

A jólláthatósági kabátok olyan védőeszközök, amelyek láthatóságuk mellett tartósságukkal és színtartó képességükkel is kiemelkednek. Ezek a kabátok gyakran olyan munkakörnyezetekben használatosak, ahol a kosz, a foltok és a környezeti hatások könnyen ronthatják az eszközök állapotát. Ebben a tanulmányban bemutatjuk, miért fontos a jólláthatósági kabátok moshatósága és színtartása.

1. Tartósság és Moshatóság:

A jólláthatósági kabátok gyakran kerülnek kiemelt igénybevételnek, mivel a viselőik olyan területeken dolgoznak, ahol a piszok, a por, és egyéb szennyeződések könnyen érhetik a ruházatot. Az ilyen környezetekben a kabátok rendszeres mosása és tisztítása elengedhetetlen a higiénia és a tartósság szempontjából.

2. A Moshatóság Kritikus Fontosságú:

A jólláthatósági kabátok moshatósága kritikus fontosságú azok számára, akik rendszeresen használják ezeket a védőeszközöket. A könnyű tisztíthatóság nemcsak esztétikai szempontból fontos, hanem a higiénia és az egészségvédelem miatt is. Az egyszerűen mosható kabátok segítenek megelőzni az esetleges fertőzéseket és megőrizni a jólláthatóság szintjét.

3. Színtartás és Biztonság:

A jólláthatósági kabátok színtartó képessége kritikus a biztonság szempontjából is. A világos, élénk színek, mint a narancssárga vagy sárga, növelik a láthatóságot alacsony fényviszonyok között. A színek fakulása vagy veszítése csökkentheti a láthatóságot és ezzel a munkavállalók biztonságát.

4. Moshatóság és Kényelem:

A moshatóság nemcsak a külső tisztaságot, hanem a viselet kényelmét is elősegíti. A frissen mosott, tiszta kabátok kellemesebb viseletet nyújtanak, és hozzájárulnak a munkavállalók jó közérzetéhez.

5. Szakmai Megítélés:

Az ápolt, tiszta védőeszközök a munkavállalók szakmai megítélésében is szerepet játszanak. Az ápolt megjelenés fokozza a munkahelyi kultúrát és azt a benyomást kelti, hogy a dolgozók felelősségteljesen és gondosan kezelik védőfelszereléseiket.

Zárszó:

A jólláthatósági kabátok moshatósága és színtartása alapvető szempontok a tartósság, a biztonság, és a kényelem szempontjából. A gondos tisztítás és a megfelelő mosási utasítások betartása hozzájárul a kabátok hosszú élettartamához és fenntartja azok eredeti láthatóságát. A rendszeres tisztítás nemcsak a kabátok, hanem a munkavállalók általános jólétének is javulását eredményezi.

LÁTHATÓSÁGI KABÁTOK SZÍNEI KÜLÖNBÖZŐ IPARÁGAKBAN: EGY RÉSZLETES TANULMÁNY

A jólláthatósági kabátok színei kulcsfontosságúak a munkavállalók biztonsága és láthatósága szempontjából. Az egyes színeknek különböző jelentése lehet, és az iparágtól függően változhatnak a szabványok. Az alábbiakban részletesen kifejtem, hogy milyen színeket ajánlunk különböző iparágak számára, és bemutatom, hogy azok milyen területeken alkalmazhatók hatékonyan.

  1. REPÜLŐTÉRI IPARÁG:

    • Ajánlott Szín: Narancssárga vagy sárga
    • Indoklás: A repülőterek nagy területet fednek le, és a magas láthatóság kulcsfontosságú a járművek és munkavállalók biztonsága érdekében. A narancssárga vagy sárga színek nagy távolságról is jól láthatók és felismerhetők.
  2. VASÚTI IPARÁG:

    • Ajánlott Szín: Világos kék vagy sárga
    • Indoklás: A világos kék és sárga könnyen megkülönböztethető a környezetüktől, és a vasúti járművek közelében való munkavégzés során segít a láthatóságban.
  3. ÚTÉPÍTÉS ÉS KÖZÚTI MUNKÁK:

    • Ajánlott Szín: Narancssárga vagy piros
    • Indoklás: Az útépítési és közúti munkák során a forgalomirányítók és munkavállalók számára fontos, hogy jól láthatóak legyenek az autósok és teherautók számára. A narancssárga vagy piros szín ebben az összefüggésben kiválóan kiemelkedik a környezetből.
  4. ÉJSZAKAI MUNKAVÉGZÉS:

    • Ajánlott Szín: Fényvisszaverő csíkokkal ellátott vagy fluoreszkáló sárga
    • Indoklás: Az éjszakai munkavégzés során a láthatóság rendkívül fontos. A fényvisszaverő csíkokkal ellátott vagy fluoreszkáló sárga színű kabátok növelik a láthatóságot és csökkentik a balesetek kockázatát.
  5. ÉLELMISZERIPAR:

    • Ajánlott Szín: Kék vagy fehér
    • Indoklás: Az élelmiszeriparban a világosabb színek, mint a kék vagy fehér, segítik a tisztaság érzetét, és könnyen észlelhetők a környezetben. A sötét színek esetében könnyebben észrevehetők a szennyeződések.

A színek megválasztása tehát szorosan kapcsolódik az adott iparág jellegéhez és a munkavégzés körülményeihez. A megfelelő szín kiválasztása növeli a láthatóságot és a munkavállalók biztonságát, különös tekintettel az adott környezet specifikus követelményeire.

A TOP NOVA láthatósági Softshell kabát (fényvisszaverő kabát)

egy kiváló minőségű és innovatív munkaruházati megoldás, amely magas láthatóságot és kényelmet biztosít a viselőjének. Ez a kabát a legfrissebb technológiákat és anyagokat ötvözi a maximális biztonság és funkcionalitás érdekében.

Főbb tulajdonságok:

  1. Jólláthatóság: A kabát élénk színei és reflexcsíkjai kiemelkedő láthatóságot biztosítanak mind nappal, mind éjszaka. Ezáltal a viselője jól kivehető és könnyen észrevehető a munkaterületen.

  2. Softshell anyag: A kabát kiváló minőségű softshell anyagból készül, amely ellenáll az időjárási viszontagságoknak, és egyidejűleg légáteresztő, hogy a viselője kényelmes maradhasson munka közben.

  3. Vízálló réteg: A softshell anyag vízálló réteggel van ellátva, ami védelmet nyújt az esős időjárás ellen. Így a viselője száraz és komfortos marad még nedves körülmények között is.

  4. Funkcionális zsebek: A kabát számos praktikus zsebet tartalmaz, beleértve a cipzáras mellzsebet és oldalzsebeket. Ezek a zsebek lehetővé teszik a kisebb eszközök vagy szerszámok biztonságos tárolását.

  5. Rugalmas szegélyek: A rugalmas szegélyek a mandzsettákon és az alsó szegélyen segítenek megakadályozni a hideg levegő bejutását, és hozzájárulnak a kabát kényelmes viseletéhez.

  6. Modern design: A TOP NOVA Jólláthatósági Softshell Munkakabát modern és letisztult designnal rendelkezik, így a praktikumot és az esztétikumot is magában foglalja.

Ez a munkakabát ideális választás olyan munkakörnyezetekben, ahol a jólláthatóság és a munkavédelem kiemelten fontosak. A TOP NOVA minőségi termékei hozzájárulnak a biztonságos és hatékony munkavégzéshez, miközben a viselőjük kényelmét is szem előtt tartják.




A TOP NOVA jólláthatósági softshell kabát rugalmasságával és puhaságával emelkedik ki

versenytársai közül. Kényelmes, jól szellőző, 5000 mm-ig vízálló, és még kapucnival is rendelkezik,

így a legzordabb időjárási viszonyok közepette sem kell megállni a munkával.

 TOP NOVA jólláthatósági softshell munkakabát tulajdonságai:


Vízálló alapanyag 5000 mm-ig
Szuper kényelmes viselet.
4 irányú rugalmasság.
Álló gallér.
Állítható mandzsetta és derékalj.
Fényvisszaverő szegélyek.
Multifunkciós nagy zsebek.
Cipzáras mellzsebek.
Állítható kapucni.
Puha polár bélés.
Fémmentes ruházat.
Modern, slim fit kialakítás.
Anyag: 300 g/m2. 100% poliészter.
Méretek: S-6XL

Tanúsítvány: EN ISO 13688, EN ISO 20471

OP NOVA láthatósági Softshell kabát (fényvisszaverő kabát)

A TOP HAWK FLUO láthatósági kabát, Pilóta Dzseki 4:1 (fényvisszaverő kabát)

egy kiváló minőségű munkaruházat, amely kifejezetten tervezve lett a magas láthatóság és a biztonság érdekében. Az ilyen típusú dzsekik nagyon fontosak, különösen olyan munkakörnyezetekben, ahol a jólláthatóság kulcsfontosságú a munkavállalók biztonsága szempontjából.

Főbb tulajdonságok:

  1. 4 az 1-ben dizájn: A dzseki rendkívül rugalmas, mivel 4 különböző stílusba alakítható át, ami alkalmassá teszi számos időjárási körülményhez és munkafolyamathoz. Lehet hordani magas láthatóságú dzsekiként, piros pilótaként, pilótaként vagy téli kabátként.

  2. Magas láthatóság: A fluoroszkáló színek és a reflexcsíkok biztosítják a kiváló láthatóságot mind nappal, mind éjszaka. Ennek köszönhetően a viselője jól kivehető és könnyen észrevehető, még rossz látási viszonyok között is.

  3. Vízálló és szélálló: Az anyagok vízálló és szélálló tulajdonságokkal rendelkeznek, így a dzseki kényelmes viseletet nyújt a változó időjárási körülmények között.

  4. Praktikus zsebek: A dzseki számos praktikus zsebet tartalmaz, ideértve a cipzáras mellzsebet és a külső és belső zsebeket is. Ezek a zsebek lehetővé teszik a kisebb eszközök vagy szerszámok biztonságos tárolását.

  5. Állítható mandzsetta: Az állítható mandzsetta lehetővé teszi a viselő számára, hogy a megfelelő méretre szabja a dzsekit, és megakadályozza a hideg levegő bejutását.

  6. Modern design: A TOP HAWK FLUO Jólláthatósági Pilóta Dzseki 4:1 modern és vonzó designnal rendelkezik, így nemcsak a funkcionalitást, hanem az esztétikumot is magában foglalja.

Ez a multifunkcionális dzseki kiváló választás minden olyan munkaterületen, ahol a láthatóság és a biztonság kiemelten fontosak. A TOP HAWK minőségi termékei hozzájárulnak a biztonságos munkavégzéshez, miközben a viselőjük kényelmét is szem előtt tartják.

Tulajdonságai:

  • Anyaga: 55% pamut, 45% poliészter.
  • Vízlepergető.
  • Bélés: 100% poliészter.
  • Kontraszt panelek.
  • Fényvisszaverő szalag.
  • Ki- és levehető szőrmebélés és gallér .
  • Levehető ujjak.
  • Gumírozott bordás mandzsetta és derék.
  • Kényelmes.
  • Praktikus cipzáras és nyitott zsebek.
  • Mobiltartó zseb.
  • D gyűrűk.
  • Kétutas cipzár.

Méret: S-5XL

Kiknek ajánljuk?

Mindenkinek, aki a pilóta dzsekit nem csak 1 évszakra választja,

hiszen ez a modell igazi 4 évszakos kialakítással bír. Rendkívül széleskörűen

felhasználható modell a jólláthatósági funkció miatt is.

 

A TOP PHOENIX HI2D J HI-VIS láthatósági kabát (fényvisszaverő kabát)

 

a Promol System Kft kiváló minőségű munkavédelmi termékeinek sorában egy kiemelkedő választás, különös tekintettel a láthatóság és a biztonság szempontjából.

Fő Jellemzők:

  1. Hi-Vis Színű Kialakítás:

    • A kabát élénk és jól látható sárga vagy narancssárga színben készül, ami növeli a munkavállalók láthatóságát a munkaterületeken.
  2. Reflective Csíkok:

    • A kabáton elhelyezett fényvisszaverő csíkok tovább fokozzák a láthatóságot, különösen éjszaka vagy rossz látási viszonyok között.
  3. Vízálló és Szélálló:

    • A kabát vízálló és szélálló anyagból készül, így a munkavállalókat védi az időjárás viszontagságaitól.
  4. Kényelmes Viselet:

    • A könnyű és kényelmes anyagnak köszönhetően a kabát ideális választás hosszú munkanapok során is.
  5. Állítható Bőségű Részletek:

    • Az állítható mandzsetták és derékrész lehetővé teszik a szabályozást, így mindenki megtalálhatja a számára legkényelmesebb illeszkedést.
  6. Praktikus Zsebek:

    • Több zseb található a kabáton, beleértve a mellzsebeket és oldalsó zsebeket, amelyek praktikus tárolási lehetőséget kínálnak eszközök és személyes tárgyak számára.
  7. Szabványoknak Való Megfelelés:

    • A kabát megfelel a releváns szabványoknak és előírásoknak, biztosítva a munkavédelem magas szintjét.

A TOP PHOENIX HI2D J HI-VIS Jólláthatósági Munkakabát kiválóan alkalmas építőipari munkákhoz, útépítéshez, közúti munkákhoz és egyéb olyan tevékenységekhez, ahol a láthatóság és a biztonság kritikus fontosságú. Kombinálja a funkcionalitást a kényelemmel és a stílussal, így ez a kabát tökéletes választás minden olyan munkavállaló számára, aki számára fontos a védelem és a jól láthatóság.

Tulajdonságo 2D - 2 irányú nagyfokú rugalmasság

Ergonómikus kialakítás

Állítható derékbőség és mandzsetta

Reflektív csíkok

Multifunkciós zsebek

D gyűrűkFémmentes ruházat

Kártyatartó

Anyag: 40% pamut, 35% EME (elastomultiester), 25% poliészter, 240 g/m2

Méret: S-6XL

Tanúsítvány: EN ISO 13688; EN ISO 20471

TOP NOVA LÁTHATÓSÁGI KABÁT (fényvisszaverő kabát)

A TOP NOVA Jólláthatósági Munkakabát a Promol System Kft kiváló minőségű munkavédelmi termékeinek egyik kiemelkedő darabja. A kabát magas láthatóságot és kiváló védelmet nyújt a munkavállalóknak.

Fő Jellemzők:

  1. Hi-Vis Színű Kialakítás:

    • A kabát élénk színekben, például sárgában vagy narancssárgában kapható, amelyek maximalizálják a munkavállaló láthatóságát a munkaterületen.
  2. Reflective Csíkok:

    • A kabáton elhelyezett fényvisszaverő csíkok tovább fokozzák a láthatóságot, különösen alacsony fényviszonyok mellett.
  3. Vízálló és Szélálló:

    • A kabát vízálló és szélálló anyagból készül, így védelmet nyújt a nedvesség és a hideg ellen.
  4. Kényelmes Viselet:

    • A könnyű és légáteresztő anyagok biztosítják a kényelmes viseletet a hosszú munkanapok során is.
  5. Állítható Bőségű Részletek:

    • Az állítható mandzsetták és derékrész lehetővé teszik a szabályozást, így mindenki számára optimális illeszkedést biztosít.
  6. Praktikus Zsebek:

    • A kabát számos praktikus zsebet tartalmaz, beleértve a mellzsebeket és oldalsó zsebeket, amelyek ideálisak kisebb eszközök és személyes tárgyak tárolására.
  7. Szabványoknak Való Megfelelés:

    • A kabát megfelel a jól láthatósági munkaruházat vonatkozó szabványainak és előírásainak.
  8. Változatos Felhasználás:

    • Ideális választás építőipari munkákhoz, útépítéshez, logisztikai és raktározási tevékenységekhez, valamint bármely olyan munkaterületre, ahol fontos a magas láthatóság és a munkavédelem.

A TOP NOVA Jólláthatósági Munkakabát nemcsak kiemelkedő védelmet és láthatóságot biztosít, hanem stílusos és praktikus megoldás is a munkavédelmi szükségletek kielégítésére. Válaszd ezt a kabátot, ha fontos számodra a biztonság és a kényelem a mindennapi munkavégzés során


TOP NOVA jólláthatósági munkakabát tulajdonságai:
Strapabíró anyag.
Álló gallér.
Állítható mandzsetta és derékalj.
Fényvisszaverő szegélyek.
Multifunkciós nagy zsebek.
Cipzáras mellkaszseb.
Fémmentes ruházat.
Fényvisszaverő csíkok.
Max. 25x mosás.
Modern, slim fit kialakítás.
Anyag: 250 g/m2. 65% poliészter 35% pamut.
Méret: S-6XL

Tanúsítvány: EN ISO 13688, EN ISO 20471

TOP NOVA munkaruha, ha munka közben is jól akar kinézni.

TOP NOVA LÁTHATÓSÁGI KABÁT (fényvisszaverő kabát

TOP EAGLE Y LÁTHATÓSÁGI KABÁT, TÉLI (fényvisszaverő kabát)

A Top Eagle Y Jólláthatósági Téli Kabát a Promol System Kft kínálatának egyik kiemelkedő terméke, amely magas színvonalú védelmet és láthatóságot biztosít a hideg időjárásban végzett munkák során.

Fő Jellemzők:

  1. Hi-Vis Színű Kialakítás:

    • A télikabát élénk színekben, például sárgában vagy narancssárgában, valamint néhol fekete betétekkel kapható, maximalizálva ezzel a munkavállalók láthatóságát a munkaterületen.
  2. Reflective Csíkok:

    • A kabáton elhelyezett fényvisszaverő csíkok tovább növelik a láthatóságot, különösen alacsony fényviszonyok mellett.
  3. Vízálló és Szélálló:

    • A kabát vízálló és szélálló anyagból készül, így védelmet nyújt a nedvesség és a hideg ellen.
  4. Béléssel Ellátott:

    • A télikabát béléssel rendelkezik, ami extra hőt biztosít a hideg időjárási körülmények között.
  5. Állítható Bőségű Részletek:

    • Az állítható mandzsetták és derékrész lehetővé teszik a szabályozást, így mindenki számára optimális illeszkedést biztosít.
  6. Praktikus Zsebek:

    • A kabát számos praktikus zsebet tartalmaz, beleértve a mellzsebeket, oldalsó zsebeket és belső zsebeket, ideális kisebb eszközök és személyes tárgyak tárolására.
  7. Szabványoknak Való Megfelelés:

    • A kabát megfelel a jól láthatósági munkaruházat vonatkozó szabványainak és előírásainak.
  8. Változatos Felhasználás:

    • Ideális választás kültéri munkákhoz, építőipari tevékenységekhez, logisztikai és raktározási feladatokhoz, valamint bármilyen olyan munkavégzéshez, ahol a hideg időjárás és a magas láthatóság egyaránt fontos.

A Top Eagle Y Jólláthatósági Téli Kabát nemcsak kiemelkedő védelmet és láthatóságot nyújt, hanem kényelmes és stílusos megoldást is biztosít a téli munkákhoz. Válaszd ezt a télikabátot, ha a biztonság és a kényelem kiemelten fontos számodra a hideg hónapok során.

Tulajdonságai:

  • Anyaga: 100% poliészter (Oxford) PU bevonattal.
  • 100% vízhatlan.
  • Bélés: 100% poliészter.
  • Szigetelő vattabélés.
  • Húzózsinórral állítható rejtett kapucni.
  • Gumírozott bordás hózáró mandzsetta.
  • Praktikus, nagy zsebek.
  • Belső okostelefontartó zseb.
  • Kétirányú cipzár.
  • Fényvisszaverő panelek.

Méret: S-5XL

Kiknek ajánljuk?

Minden olyan munkatevékenységhez kiváló választás, ahol fontos a jól

láthatóság biztosítása és az időjárási viszontagságtól való védelem,

hiszen meleg és száraz viselet.

 

 

TOP FALCON FLUO HI-VIS 4 IN 1 PILÓTA DZSEKI (fényvisszaverő kabát)

A Top Falcon Fluo Hi-Vis 4 in 1 Pilóta Dzseki egy kiváló minőségű és multifunkcionális munkaruha, amely különleges kialakításának köszönhetően számos munkaterületen biztosít hatékony védelmet és kényelmet.

Fő Jellemzők:

  1. 4 az 1-ben Kialakítás:

    • Ez a dzseki 4 különböző funkciót kínál, ideértve a klasszikus dzseki kialakítást, mellényként való használatot, beleértve a fényvisszaverő csíkokat a még jobb láthatóság érdekében.
  2. Hi-Vis Színű és Reflective Csíkok:

    • A Fluo Hi-Vis színvilág és a fényvisszaverő csíkok maximalizálják a láthatóságot a munkaterületen, különösen alacsony fényviszonyok mellett.
  3. Vízálló és Szélálló:

    • A dzseki vízálló és szélálló anyagokból készül, így megvédi a viselőjét az időjárás viszontagságaitól.
  4. Béléssel és Levehető Ujjakkal:

    • A dzseki béléssel van ellátva, ami extra hőt biztosít hideg időben. Ráadásul levehető ujjakkal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a dzsekit változatos körülmények között alkalmazkodtathasd.
  5. Állítható Részek:

    • Az állítható mandzsetták és derékrész lehetővé teszik a szabályozást, így mindenki számára optimális illeszkedést biztosít.
  6. Praktikus Zsebek:

    • A dzseki számos zsebbel rendelkezik, beleértve a mellzsebeket, oldalsó zsebeket és belső zsebeket, ideális kisebb eszközök és személyes tárgyak tárolására.
  7. Szabványoknak Való Megfelelés:

    • A dzseki megfelel a jól láthatósági munkaruházat vonatkozó szabványainak és előírásainak.
  8. Változatos Felhasználás:

    • Ideális választás kültéri munkákhoz, építőipari tevékenységekhez, logisztikai és raktározási feladatokhoz, valamint bármilyen olyan munkavégzéshez, ahol a hideg időjárás és a magas láthatóság egyaránt fontos.

A Top Falcon Fluo Hi-Vis 4 in 1 Pilóta Dzseki kiváló választás azok számára, akik multifunkcionális és biztonságos munkaruházatra vágynak változatos körülmények között. Biztosítsd a maximális védelmet és kényelmet ezzel a sokoldalú dzsekivel a mindennapi munkavégzés során.

Tulajdonságai:

  • Anyaga: 55% pamut, 45% poliészter.
  • Vízlepergető.
  • Bélés: 100% poliészter.
  • Kontraszt panelek.
  • Fényvisszaverő szalag.
  • Ki- és levehető szőrmebélés és gallér .
  • Levehető ujjak.
  • Gumírozott bordás mandzsetta és derék.
  • Kényelmes.
  • Praktikus cipzáras és nyitott zsebek.
  • Mobiltartó zseb.
  • D gyűrűk.
  • Kétutas cipzár.

Méret: S-5XL

Kiknek ajánljuk?

Mindenkinek, aki a pilóta dzsekit nem csak 1 évszakra választja, hiszen ez a modell igazi 4 évszakos kialakítással bír. Rendkívül széleskörűen felhasználható modell a jólláthatósági funkció miatt is

TOP BUZZARD Y LÁTHATÓSÁGI PILÓTA DZSEKI 2 IN 1, VÍZÁLLÓ (fényvisszaverő kabát)

A Top Buzzard Y Jólláthatósági Pilóta Dzseki 2 in 1, vízálló változata egy kiváló minőségű munkaruházat, amely kényelmet és biztonságot kínál a viselőjének. A multifunkcionális kialakításnak köszönhetően ideális választás számos munkakörnyezetben.

Fő Jellemzők:

  1. 2 az 1-ben Kialakítás:

    • A dzseki 2 különböző funkciót kínál: klasszikus pilóta dzsekit és vízálló mellényt.
  2. Vízálló Anyagok:

    • A dzseki vízálló anyagokból készül, így hatékonyan védi a viselőjét az esőtől és nedvességtől.
  3. Hi-Vis Színvilág:

    • A jól láthatósági színvilág és a fényvisszaverő csíkok maximalizálják a láthatóságot a munkaterületen, különösen rossz fényviszonyok mellett.
  4. Állítható és Levehető Elemek:

    • Az állítható mandzsetták, derékrész és levehető ujjak lehetővé teszik a szabályozást az időjárás és a kényelem figyelembevételével.
  5. Praktikus Zsebek:

    • A dzseki számos zsebet tartalmaz, beleértve a mellzsebeket, oldalsó zsebeket és belső zsebeket, ideális kisebb eszközök és személyes tárgyak tárolására.
  6. Szabványoknak Való Megfelelés:

    • A dzseki megfelel a jól láthatósági munkaruházat vonatkozó szabványainak és előírásainak.
  7. Változatos Felhasználás:

    • Ideális választás kültéri munkákhoz, építőipari tevékenységekhez, logisztikai és raktározási feladatokhoz, valamint bármilyen olyan munkavégzéshez, ahol a láthatóság és a vízállóság egyaránt fontos.

A Top Buzzard Y Jólláthatósági Pilóta Dzseki 2 in 1, vízálló változata kiváló választás azoknak, akik egy rendkívül praktikus és sokoldalú munkaruházatra vágynak a mindennapi munkavégzés során. Biztosítsd a maximális védelmet és funkcionalitást ezzel a multifunkcionális dzsekivel minden időjárási körülmény között.

Tulajdonságai:

  • Anyaga: 100% poliészter (Oxford) PVC bevonattal.
  • Teljesen vízálló.
  • Bélés: 100% poliészter.
  • Puha, meleg bélés.
  • Lecipzározható ujjak.
  • Rejtett, állítható kapucni.
  • Praktikus, nagy zsebek.
  • Fényvisszaverő panelek.
  • Logózható felületek.
  • Gumírozott, bordás hózáró mandzsetta.
  • Lazán gumírozott derékalj.

Méret: S-5XL

Kiknek ajánljuk?

Minden olyan munkatevékenységhez megfelelő választás, ahol fontos

a jól láthatóság biztosítása és az időjárási viszontagságtól való védelem,

hiszen meleg és száraz viselet. Teljesen bélelt, így kiválóan benntartja a hőt.

TOP MULTI FLUO-Y 5 IN 1 LÁTHATÓSÁGI KABÁT(fényvisszaverő kabát)

A Top Multi Fluo-Y 5 in 1 Jólláthatósági Télikabát egy innovatív és sokoldalú munkaruházat, amely a kiváló minőségű anyagok, a funkcionalitás és a magas láthatóság kombinációjával biztosítja a viselőjének a maximális kényelmet és biztonságot a hidegebb hónapokban.

Fő Jellemzők:

  1. 5 az 1-ben Kialakítás:

    • A télikabát öt különböző funkciót kínál, ideértve a télikabátot, a vállszorítót, a mellényt, a dzsekit és a hosszú ujjú pólót. A variálhatóság lehetővé teszi, hogy alkalmazkodj a változó időjárási körülményekhez és munkakörülményekhez.
  2. Vízálló és Szélálló:

    • A télikabátot vízálló és szélálló anyagokból készítették, így hatékonyan védi a viselőjét az időjárás viszontagságaitól.
  3. Jól Láthatósági Színvilág:

    • A kiválóan látható sárga szín és a fényvisszaverő csíkok maximalizálják a láthatóságot rossz fényviszonyok között is.
  4. Belső Melegítés:

    • A télikabátot melegítő anyaggal bélelték, így megfelelő védelmet nyújt a hideg ellen.
  5. Állítható és Levehető Elemek:

    • Az állítható mandzsetták, derékrész és a levehető kapucni lehetővé teszi a szabályozást a kényelem és az időjárás függvényében.
  6. Praktikus Zsebek:

    • A télikabát számos zsebet tartalmaz, beleértve a mellzsebeket, oldalsó zsebeket és belső zsebeket, ideális kisebb eszközök és személyes tárgyak tárolására.
  7. Szabványoknak Való Megfelelés:

    • A télikabát megfelel a jól láthatósági munkaruházat vonatkozó szabványainak és előírásainak.
  8. Változatos Felhasználás:

    • Kiváló választás kültéri munkákhoz, építőipari tevékenységekhez, logisztikai és raktározási feladatokhoz, valamint bármilyen olyan munkavégzéshez, ahol a láthatóság és a kényelem kulcsfontosságú.

A Top Multi Fluo-Y 5 in 1 Jólláthatósági Télikabát egy rendkívül praktikus és változatos munkaruházat, amely maximális védelmet nyújt a hideg, szél és csapadék ellen, miközben biztosítja a megfelelő láthatóságot a munkaterületen. A magas minőségű anyagok és a számos funkcionalitás kombinációja biztosítja a viselő kényelmét és biztonságát a hidegebb időjárásban.

Tulajdonságai:

  • 5in1 Hi-Vis télikabát.
  • Anyaga: 60% pamut, 40% PE.
  • Bélés: 100% PE.
  • Külső parka: 100% vízálló.
  • Minden időre ajánlott.
  • Reflektív panelek.
  • Kétkocsis cipzárok.
  • PE hálóval bélelt.
  • Rejtett állítható mandzsetta.
  • Hatalmas külső zsebek.
  • Rejtett belső zsebek.
  • Belső dzseki: Reflektív és lecsatolható karok.
  • Puha meleg polár bélés.
  • Bélelt gallér.
  • Gumírozott mandzsetta.
  • Fényvisszaverő panelek.
  • Mosás: max 50x
  • CE minősítés
  • EN ISO 20471:2013+A:2018
  • EN ISO 343:2003+A1:2007 (Class 3:1)

Méret: S-5XL

Kiknek ajánljuk?

Minden olyan munkatevékenységhez kiváló választás, ahol fontos a jól láthatóság biztosítása és az időjárási viszontagságtól való védelem, hiszen meleg és száraz viselet, valamint több évszakos kivitel is, hiszen alakítható funkcionalitása.

TOP MULTI FLUO-Y 5 IN 1 JÓLLÁTHATÓSÁGI TÉLIKABÁT