PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@promol.hu
Blog

TOP NOVA LÁTHATÓSÁGI MUNKARUHÁK

Vida Gabi
2023.06.15 03:08
TOP NOVA LÁTHATÓSÁGI MUNKARUHÁK

Fedezd fel a TOP NOVA jóláthatósági munkaruhák világát!

TOP NOVA JÓLÁTHATÓSÁGI MUNKARUHA - MEGOLDÁS A BIZTONSÁGOS MUNKAVÉGZÉSRE

 

A Top Nova jól láthatósági munkaruha olyan kiváló minőségű munkaruházatot kínál, amely maximális láthatóságot és védelmet nyújt a munkavállalóknak. Az alábbiakban bemutatjuk a termék jellemzőit és előnyeit.

Szabványok: A Top Nova jól láthatósági munkaruhák teljes mértékben megfelelnek az EN ISO 20471 európai szabványnak, amely az ilyen típusú ruházat láthatósági követelményeit határozza meg. Ez biztosítja, hogy a munkaruházat megfeleljen a legmagasabb biztonsági elvárásoknak.

Alapanyagok: A munkaruha kiváló minőségű, strapabíró anyagokból készül, amelyek ellenállnak az időjárási viszontagságoknak és a szennyeződéseknek. A használt anyagok lehetővé teszik a légáteresztést, és kényelmes viseletet biztosítanak hosszabb munkaidő alatt is.

Fő jellemzők:

  1. Fluoreszkáló színek: A munkaruhák élénk, jól láthatósági színekben kaphatók, amelyek kiemelik a viselőjüket a környezetből, különösen rossz fényviszonyok között.

  2. Reflexcsíkok: A beépített reflexcsíkok tovább növelik a láthatóságot, különösen éjszaka vagy sötét környezetben.

  3. Vízálló anyagok: Néhány modellnél vízálló bevonattal rendelkeznek, ami extra védelmet nyújt esős időjárási körülmények között.

  4. Tasakok és zsebek: Kényelmes és funkcionális tárolóhelyeket biztosítanak munkaeszközök és személyes tárgyak számára.

Felhasználás: A Top Nova jól láthatósági munkaruhák széles körben alkalmazhatók, ideértve az építőipart, közlekedést, logisztikát és minden olyan területet, ahol a biztonságos munkavégzés és a láthatóság kiemelten fontos.

Egyedi stílus és funkcionalitás: A termékcsalád modern dizájnnal rendelkezik, amely ötvözi a funkcionalitást és a divatot. A praktikus kialakítás és a figyelemfelkeltő színek segítenek abban, hogy a munkavállalók kényelmesen és stílusosan dolgozhassanak.

A Top Nova jól láthatósági munkaruhák választásukkal nem csak a biztonságot, hanem a kényelmet és a stílust is előtérbe helyezik munkahelyi környezetükben.