PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@promol.hu
Blog

TOP VEST FLUO-Y TÉPŐZÁRAS LÁTHATÓSÁGI MELLÉNY

Vida Gabi
2023.06.07 03:08
TOP VEST FLUO-Y TÉPŐZÁRAS LÁTHATÓSÁGI MELLÉNY

 

TOP VEST FLUO-Y TÉPŐZÁRAS JÓLLÁTHATÓSÁGI MELLÉNY

A Top Vest Fluo-Y tépőzárású jól láthatósági mellény egy kiváló minőségű és nagy teljesítményű munkavédelmi eszköz, mely a maximális láthatóságot és biztonságot nyújtja viselőjének. Az alábbiakban részletesen ismertetjük a mellény jellemzőit és előnyeit.

Szabványok: A Top Vest Fluo-Y jól láthatósági mellény megfelel az EN ISO 20471 európai szabványnak, amely a láthatósági ruházat követelményeit szabályozza. Ezenkívül a tépőzár biztosítja a könnyű fel- és levenni a mellényt, ami praktikus megoldás a mindennapi munkavégzés során.

Alapanyagok: A mellény kiváló minőségű, tartós poliészter alapanyagból készül, amely ellenáll a környezeti hatásoknak és megfelel az ipari igényeknek. A fluoreszkáló sárga szín és a jól láthatósági csíkok kiegészítik a kialakítást, növelve a munkavállaló láthatóságát.

Fő jellemzők:

  1. Maximális láthatóság: A mellény fluoreszkáló sárga színe és a jól láthatósági csíkok biztosítják, hogy a viselőjük jól látható legyen, különféle munkakörnyezetekben és körülmények között.

  2. Tépőzár a könnyű kezelhetőségért: A tépőzár lehetővé teszi a mellény egyszerű és gyors fel- és levételét, optimalizálva ezzel a munkafolyamatokat.

  3. Kényelmes viselet: A könnyű, légáteresztő anyag és az ergonomikus kialakítás kényelmet biztosít a viselőjének hosszabb ideig tartó viselet esetén is.

  4. Univerzális alkalmazhatóság: A Top Vest Fluo-Y tépőzárású jól láthatósági mellény kiválóan alkalmas számos ipari és munkaterületen történő használatra, beleértve az építőipart, közlekedést, logisztikát és egyéb alkalmazásokat.

A Top Vest Fluo-Y tépőzárású jól láthatósági mellény magas minősége, megfelelősége a szabványoknak és praktikus kialakítása miatt ideális választás mindazok számára, akik a legjobb láthatóságot és biztonságot keresik munkavégzés közben.