PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@promol.hu
Blog

TOP LÁTHATÓSÁGI KABÁTOK

Vida Gabi
2023.08.03 22:01
TOP LÁTHATÓSÁGI KABÁTOK

TOP JÓLLÁTHATÓSÁGI KABÁTOK - A BIZTONSÁG ÉS KOMFORT KOMBINÁCIÓJA

A Top jól láthatósági kabátok olyan kiváló minőségű munkaruházati megoldást kínálnak, amelyek maximális láthatóságot és kényelmet biztosítanak. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk ezeknek a kabátoknak a jellemzőit és előnyeit.

Szabványok: A Top jól láthatósági kabátok szigorúan megfelelnek az EN ISO 20471 európai szabványnak, amely a láthatósági ruházat követelményeit rögzíti. Ez biztosítja, hogy a kabátok minden szempontból megfeleljenek a legmagasabb biztonsági normáknak, és ideálisak legyenek a munkavállalók védelmére.

Alapanyagok: A kabátok strapabíró és időjárásálló anyagokból készülnek, mint például a poliészter és PVC bevonatok. Ez a kombináció biztosítja a tartósságot és a vízállóságot, ami létfontosságú a változó időjárási körülmények között.

Fő jellemzők:

  1. 360 fokos láthatóság: A kabátokat széles fluoreszkáló színek és jól láthatósági csíkok teszik ki, ezáltal biztosítva, hogy a viselőjük minden irányból jól látható legyen.

  2. Időjárásállóság: Az anyagok, mint a PVC bevonatok, ellenállnak az időjárás viszontagságainak, így a kabátok tökéletesen alkalmasak kültéri munkavégzéshez is.

  3. Praktikus zsebek: A kabátok rendelkeznek több zsebbel, beleértve a praktikus belső zsebeket is, amelyek ideálisak a személyes tárgyak vagy eszközök tárolásához.

  4. Állítható mandzsetta: Az állítható mandzsetta lehetővé teszi, hogy a kabátokat szorosan illeszkedzenek a viselőjük testéhez, így minimalizálva a hideg bejutását.

  5. Kényelmes viselet: A kényelmes kialakítás és az állítható részletek a munkavállalók számára optimális kényelmet biztosítják a kabátok viselése során.

Univerzális alkalmazhatóság: A Top jól láthatósági kabátok sokféle iparágban és munkakörnyezetben alkalmazhatók, beleértve az építőipart, a közlekedést, a logisztikát és más iparágakat is.

A Top jól láthatósági kabátok széles körű védelmet és kényelmet biztosítanak, így kiváló választás mindazoknak, akik a legjobb minőségű munkavédelmi ruházatot keresik.