PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@promol.hu
Blog

TOP FLUO-Y PLUS PU LÁTHATÓSÁGI MÁRTOTT VÉDŐKESZTYŰ

Vida Gabi
2023.08.03 22:11
TOP FLUO-Y PLUS PU LÁTHATÓSÁGI MÁRTOTT VÉDŐKESZTYŰ

TOP FLUO-Y PLUS PU MÁRTOTT VÉDŐKESZTYŰ

A Top Fluo-Y Plus PU Mártott Védőkesztyű egy kiváló minőségű munkavédelmi eszköz, mely kifejezetten a legmagasabb szintű kényelem, védelem és láthatóság biztosítására lett tervezve. Az alábbiakban részletesen ismertetjük a kesztyű jellemzőit és előnyeit.

Szabványok: A Top Fluo-Y Plus PU Mártott Védőkesztyű megfelel az EN 388 és EN 420 európai szabványoknak, biztosítva a megfelelő mechanikai ellenállást és kényelmet.

Alapanyagok: A kesztyű kiváló minőségű poliészter alapanyagból készül, amely garantálja a tartósságot és könnyű súlyt. A PU (poliuretán) mártott felület kiváló tapadást és kopásállóságot biztosít.

Fő jellemzők:

  1. Magas láthatóság: A neon sárga szín és a reflexcsíkok segítenek a munkavállalóknak a magas láthatóság és biztonság biztosításában, különösen rossz látási körülmények között.

  2. Kiváló kopásállóság: A PU mártott felület segíti a kesztyűt a kopás és sérülések elleni védelemben, ezáltal hosszabb élettartamot biztosítva.

  3. Kényelem és rugalmasság: A poliészter alapanyag és a puha, rugalmas kialakítás maximális kényelmet nyújt a viselőjének, lehetővé téve hosszabb ideig tartó viselést anélkül, hogy kényelmetlenséget okozna.

  4. Védelem mechanikai kockázatok ellen: Az EN 388 szabvány szerinti osztályozásnak köszönhetően a kesztyű hatékony védelmet nyújt a mechanikai sérülésekből származó kockázatokkal szemben.

  5. Univerzális alkalmazhatóság: A Top Fluo-Y Plus PU Mártott Védőkesztyű széles körű ipari alkalmazásokhoz ideális, beleértve a szerelést, anyagmozgatást és általános feladatokat.

Az innovatív és magas láthatóságú Top Fluo-Y Plus PU Mártott Védőkesztyű kiváló választás azoknak, akik a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet keresik munkavégzés közben. Ne hagyja figyelmen kívül az eszközök minőségét és a munkavédelmi szabványoknak való megfelelést - válassza a Top Fluo-Y Plus kesztyűt a maximális védelem érdekében.