PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@promol.hu
Blog

SAJÁT GYÁRTÁSÚ LÁTHATÓSÁGI PÓLÓK

Vida Gabi
2023.08.03 22:16
SAJÁT GYÁRTÁSÚ LÁTHATÓSÁGI PÓLÓK

TOP JÓLLÁTHATÓSÁGI PÓLÓK - KIEMELT BIZTONSÁG ÉS STÍLUS MUNKAHELYI KÖRNYEZETBEN

A Top jól láthatósági pólók olyan munkaruházati megoldást kínálnak, amelyek kombinálják a kiemelt láthatóságot és a kényelmes viseletet. Az alábbiakban bemutatjuk ezeknek a pólóknak a jellemzőit és előnyeit.

Szabványok: A Top jól láthatósági pólók megfelelnek az EN ISO 20471 európai szabványnak, amely meghatározza a láthatósági ruházat követelményeit. Ennek eredményeként biztosított, hogy a pólók megfeleljenek a legmagasabb biztonsági sztenderdeknek.

Alapanyagok: A pólók kiváló minőségű, könnyű és légáteresztő anyagokból készülnek, mint például a poliészter. Ezek az anyagok kényelmes viseletet és hűvös érzetet biztosítanak, különösen forró időjárási körülmények között.

Fő jellemzők:

  1. Fluoreszkáló színek: A pólók jól láthatósági színekben kaphatók, amelyek maximalizálják a viselőjük láthatóságát, különösen rossz fényviszonyok között.

  2. Reflexcsíkok: A beépített reflexcsíkok tovább növelik a láthatóságot, különösen éjszaka vagy sötét környezetben.

  3. Légáteresztő anyagok: A könnyű és légáteresztő anyagok révén a pólók kényelmesek, még hosszabb munkaidő során is.

  4. Szabályozható hossz: Néhány modellnél állítható hosszúságú póló található, amely lehetővé teszi a viselő számára, hogy igénye szerint szabályozza a hosszt.

Univerzális alkalmazhatóság: A Top jól láthatósági pólók kiválóan alkalmasak minden olyan környezetre, ahol kiemelten fontos a munkavállalók láthatósága, beleértve az építőipart, közlekedést, logisztikát és más iparágakat.

Stílus és biztonság kombinációja: Ezek a pólók nemcsak a biztonságos munkavégzést, hanem a stílust is előtérbe helyezik. A modern dizájn és a kiváló minőségű anyagok garantálják, hogy a viselőjük mindig jól nézzen ki a munkahelyén.

A Top jól láthatósági pólók ideális választás mindazok számára, akik a biztonság mellett szeretnék az esztétikai szempontokat is szem előtt tartani munkahelyi környezetükben