PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@promol.hu
Blog

LÁTHATÓSÁGI TERMÉKEK GYEREKEK RÉSZÉRE

Vida Gabi
2023.08.03 22:23
LÁTHATÓSÁGI TERMÉKEK GYEREKEK RÉSZÉRE

TANULMÁNY: JÓLLÁTHATÓSÁGI TERMÉKEK GYERMEKEK SZÁMÁRA – BIZTONSÁG AZ ISKOLAI ÉS SZABADIDŐS TEVÉKENYSÉGEKBEN

Az iskolai és szabadidős tevékenységek során a gyermekek biztonsága elsődleges szempont. A jólláthatósági termékek fontos szerepet játszanak abban, hogy a gyerekek jól láthatóak legyenek, különösen az őszi és téli hónapokban, amikor a nappali fény idővel csökken. Ebben a tanulmányban részletezzük, milyen jólláthatósági termékeket ajánlunk gyermekek számára az iskolai és szabadidős tevékenységeikhez.

1. Világos színű és reflexes iskolatáskák: Az iskolatáskák világos színű kialakítása és a reflexanyagok alkalmazása növeli a gyerekek láthatóságát az iskolai környezetben és az utakon. A kiegészítő reflexes elemek további biztonságot nyújtanak a sötétedő napokon.

2. Reflexes sportruházat és lábbeli: A sporttevékenységek során a reflexes sportruházat és cipők segítenek a gyerekeknek láthatóbbak lenni a pályán vagy sporteseményeken. A jól láthatósági elemek hozzájárulnak a biztonságosabb játékhoz.

3. Vízálló és reflexes esernyők: Az esős időben a vízálló és reflexes esernyők nemcsak megóvják a gyermekeket az esőtől, hanem jól láthatóságot biztosítanak az esős, ködös napokon is.

4. Jól láthatósági mellények és kabátok: A jól láthatósági mellények és kabátok ideálisak az utcai sétákhoz vagy kerékpározáshoz. A fényvisszaverő csíkok és anyagok fokozzák a láthatóságot a közlekedési helyzetekben.

5. LED-es villogók és lámpák: A LED-es villogók és lámpák kiegészítő lehetőséget kínálnak a jólláthatóság fokozására. Ezek a kis, könnyű eszközök csatlakoztathatók a hátizsákhoz vagy ruházathoz, növelve a gyerekek láthatóságát sötét környezetben.

6. Iskolai mellények és pántok: Az iskolai mellények és pántok, amelyek reflexanyagokkal vannak ellátva, hozzájárulnak a gyerekek láthatóságához az iskolai területeken és közlekedési helyzetekben.

7. Reflective játékok és kiegészítők: A reflexes játékok és kiegészítők nemcsak szórakoztatóak, hanem hozzá is járulnak a gyerekek láthatóságához, különösen azokban az időszakokban, amikor a nap korán lemegy.

A jólláthatósági termékek nem csupán praktikusak, hanem fontosak is a gyermekek biztonsága és személyes felelősségük kialakításában. Az ilyen termékekkel a gyerekek könnyebben alkalmazkodnak az őszi és téli időjárási körülményekhez, biztonságosan részt vehetnek az iskolai és szabadidős tevékenységeikben.