PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@promol.hu
Blog

MIT JELENT AZ, HOGY 5 AZ EGYBEN LÁTHATÓSÁGI KABÁT?

Vida Gabi
2023.08.06 11:49
MIT JELENT AZ, HOGY 5 AZ EGYBEN LÁTHATÓSÁGI KABÁT?

Az "5 az 1-ben" kifejezés egy speciális kialakítású, sokoldalú és többféle módosításra képes jólláthatósági kabátot jelöl. A jellemzően magas láthatóságú munkaruházatok esetében ezt az elnevezést gyakran az alábbi tulajdonságok kombinációjára alkalmazzák:

  1. Kabát: Alapvetően a kabát maga a munkaruha felsőrésze, amely védelmet nyújt a test felső része számára, beleértve a karokat és a felsőtestet.

  2. Kabát kivehető béléssel: A kabát rendelkezik egy olyan belső réteggel, amelyet könnyedén kivehetünk, így alkalmazkodhatunk az időjárási körülményekhez. Ha hideg van, a bélést visszahelyezhetjük, míg melegebb időben eltávolíthatjuk.

  3. Vízálló kabát: A kabát anyaga vízálló vagy vízlepergető, ami extra védelmet nyújt az esős időjárás ellen.

  4. Szélálló kabát: Az anyag megfelelő széltaszító tulajdonságokkal rendelkezik, így védelmet nyújt a szél ellen.

  5. Víz- és szélálló kabát kivehető béléssel: A fenti tulajdonságok kombinációját jelenti, így a kabát minden időjárási körülményhez alkalmazkodhat.

Ez a sokoldalú kialakítás lehetővé teszi, hogy a munkavállalók egyetlen ruhadarabban megtalálják az optimális megoldást különböző időjárási körülményekhez és munkafolyamatokhoz. A "5 az 1-ben" kifejezés tehát a kabát öt különböző tulajdonságát jelzi.