PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@promol.hu
Blog

HÁNYSZOR MOSHATÓ KI EGY LÁTHATÓSÁGI MUNKARUHA

Vida Gabi
2024.02.26 19:55
HÁNYSZOR MOSHATÓ KI EGY LÁTHATÓSÁGI MUNKARUHA

A jólláthatósági munkaruházatok moshatóságára vonatkozó információk a terméktől és a gyártótól függően változhatnak. A moshatósági ciklusokat általában a gyártók tesztelik és adják meg a termékeik dokumentációjában vagy címkéjén. Az ilyen típusú munkaruhák esetében általában megadják a maximális mosási hőmérsékletet, a mosási ciklusok számát és az egyes mosási paramétereket.

A jólláthatósági munkaruhák esetében a kifakulás elkerülése érdekében fontos betartani a gyártó által javasolt mosási útmutatásokat. Az általánosan elfogadott gyakorlat, hogy minél alacsonyabb hőmérsékleten, ideális esetben hideg vízzel mossuk ezeket a ruhákat, és kerüljük a fehérítőket vagy erős vegyszereket tartalmazó mosószereket. Ezenkívül a szárítást is kímélőbb módon, például levegőn szárítva vagy alacsony hőmérsékleten történő szárítógép használatával javasolják.

Az egyes gyártók specifikus iránymutatásai és ajánlásai eltérhetnek, ezért mindig tanácsos ellenőrizni a termék címkéjét vagy mellékelt dokumentációt a pontos információkért. Az ilyen gondos mosási gyakorlatokkal a jólláthatósági munkaruhák hosszabb ideig megőrizhetik élénk színüket és láthatóságukat.