PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@promol.hu
Blog

TOP NEON LÁTHATÓSÁGI SOFŐRKESZTYŰ

Vida Gabi
2024.02.26 20:52
TOP NEON LÁTHATÓSÁGI SOFŐRKESZTYŰ

A TOP NEON jólláthatósági sofőrkesztyű egy kiváló minőségű védőkesztyű, amely kifejezetten sofőrök és más közlekedési területeken dolgozó szakemberek számára lett tervezve. Az alábbiakban egy rövid bemutatása található ennek a terméknek:

Főbb jellemzők:

  1. Jólláthatóság:

    • A TOP NEON sofőrkesztyű élénk színei és jólláthatósági jelölései révén segítik a viselőjüket, hogy könnyen észrevehetőek legyenek a közlekedési környezetben. A magas láthatóság kulcsfontosságú a biztonságos munkavégzéshez.
  2. Kiváló anyagok:

    • A kesztyű kiváló minőségű anyagokból készül, biztosítva ezzel a kényelmet és a tartósságot. Az anyagok szellőzési lehetőségeket is biztosítanak, hogy a viselő kényelmesen használhassa őket hosszabb ideig.
  3. Védelem és kényelem:

    • A kesztyűvé védi a kezet a környezeti hatásoktól, például hidegtől, széltől, por és szennyeződésektől. Ugyanakkor kényelmes viseletet biztosít, hogy a sofőrök fókuszálhassanak a vezetésre.
  4. Kiváló tapadás:

    • A kesztyű tenyér részén található speciális bevonatnak köszönhetően kiváló tapadást biztosít. Ez fontos a kormány és egyéb vezérlőszervek biztonságos kezeléséhez.
  5. Szabványoknak való megfelelés:

    • A TOP NEON sofőrkesztyű megfelel a legfontosabb szabványoknak, amelyek biztosítják, hogy a termék megfeleljen az iparági előírásoknak és a biztonsági szabványoknak.

A TOP NEON jólláthatósági sofőrkesztyű kiváló választás mindazok számára, akik járművezetés közben szeretnék biztosítani saját biztonságukat és láthatóságukat. A kényelmes viselet és a megbízható védelem egyesül ebben a termékben, amely hozzájárul a hatékony munkavégzéshez és a biztonságos közlekedéshez.