PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@promol.hu
Blog

KIKNEK AJÁNLJUK A NARANCS SZÍNŰ LÁTHATÓSÁGI MUNKARUHÁKAT

Vida Gabi
2024.02.26 21:12
KIKNEK AJÁNLJUK  A NARANCS SZÍNŰ LÁTHATÓSÁGI MUNKARUHÁKAT

NARANCS SZÍNŰ JÓLLÁTHATÓSÁGI MUNKARUHÁK:

A narancs színű jólláthatósági munkaruházatok kiemelkedő fontossággal bírnak olyan környezetekben, ahol a láthatóság kulcsfontosságú a biztonságos munkavégzéshez. Az alábbiakban ismertetem, kiknek ajánljuk ezen munkaruhák viselését, és milyen körülmények között bizonyulnak különösen hatékonynak:

1. ÉPÍTŐIPARI MUNKÁSOK:

  • Az építőiparban dolgozók számára a narancs színű jólláthatósági munkaruhák elengedhetetlenek. Az építési területeken gyakran találhatóak veszélyes gépek és nehézgépek, ahol a megfelelő láthatóság kulcsfontosságú a balesetek elkerülése érdekében.

2. KÖZLEKEDÉSI ALKALMAZOTTAK:

  • A közúti munkákban, például útépítésnél és forgalomirányításnál dolgozók számára narancs színű jólláthatósági munkaruhák növelik a láthatóságot a gépjárművezetők és gyalogosok számára, így csökkentve a balesetek kockázatát.

3. LOGISZTIKAI ÉS RAKTÁRI MUNKÁSOK:

  • A logisztikai központokban és raktárakban dolgozók számára a narancs színű munkaruházat segít megkülönböztetni őket a környezetüktől. A jólláthatóság a gépjárművekkel történő rakodás és mozgás során is kulcsfontosságú.

4. REPÜLŐTEREKI SZEMÉLYZET:

  • A repülőtereki személyzet, különösen a földi kiszolgálást végzők, értékelik a narancs színű jólláthatósági munkaruházatokat. Ez segít a repülőtéri járművek közelében dolgozók láthatóságában, különösen az éjszakai műszakok során.

5. VASÚTI DOLGOZÓK:

  • A vasúti munkák során, beleértve a pályák karbantartását és javítását, a narancs színű munkaruházatok megfelelő láthatóságot biztosítanak a vonatokkal és más járművekkel való együttműködés során.

6. VESZÉLYES TERÜLETEKEN DOLGOZÓK:

  • Minden olyan környezetben, ahol veszélyes anyagok vagy folyamatok jelen vannak, a narancs színű jólláthatósági ruházat fontos védőeszköz. Például vegyipari létesítmények vagy olajipari területek.

A narancs színű jólláthatósági munkaruhák nem csupán divatos színválasztások, hanem hatékony és szükséges eszközök a munkavállalók biztonságának és láthatóságának javításához